Bende kendısını düşünüyorumKendisine ameliyat olan kimse yok muu?
Evet benim de ilk ameliyatim olacak. Zaten henüz para biriktirme ve araştırma aşamasındayım. Listem basta cok kabarıktı ama zaman içerisinde hastaların şikayetlerini okuyarak listemi üç dört doktora kadar düşürdüm. Hepsinin fiyatı çok fazla. Bir tek Ahmet İslam'ın ücreti uygun, revizyon ameliyatlari da yapan biri olduğunu düşününce. Instagramda fotoğraflarını paylaştığı hastaları cok memnun, bir çoğu ameliyat olali 4 5 yıl gecmis, ilk gun nasilsa hala ayni güzellikte burnum diyor. Ama kendisi sürekli ameliyatganede story atarken fotoğraf hiç paylasmiyor, özellikle son zamanlarda. Bu da beni şüpheye düşürüyor, neden paylaşımların az olduğunu sorduğumda hastaların izni olmadan paylaşım yapamadığını söyledi. Benim uzun bir yüzüm var, uzun, gergin, gaga top bir burnum. Önden burnum görünüşü güzel, dudak burun mesafem de iyi ama yandan cok kötü. Ben bu yüzden kısa küçük bir burun istemiyorum, hafif kavisli, uzun, yüzüme yakışacak bir burun istiyorum. Doktorumun revizyonda da isim yapmış olması benim için önemli. Bu yüzden Ahmet beyi düşündüm. Henuz muayene olmadım. Subat sonu mart basi gibi aklimdaki doktorlarla yüzyüze konuşup mart sonu gibi de ameliyat olup bu isi bitirmek istiyorum, yaza kadar cilt ancak kendini toparlar çünkü. Ama işte burada kimseden cevap alamamak beni ikileme düşürüyor, bu kadar ameliyat yapan birinin hiç mi hastası olmaz buradaBende kendısını düşünüyorum
Muayne olursanız yazabilir misiniz
İlK ameliyatım olacak sizin de mi öyle
Çok minik kemerim var ve biraz uzun düşük burun ucum
Hafif kavısli kalkık bir burun istiyorum
Siz nasıl istiyorsunuz
Teşekkür ederim yanıtınız için. Gerçekten yazan olmuyor, sagolsun bir kisi yazdı, bir de siz cevapladınız. Sevindim memnun olmanıza. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı? Bir nefes sorunu falan oluştu mu ameliyat sonrası? Simülasyondaki görüntüye benzedi mi ameliyat sonucnuzBen ahmet beye oldum memnunum şimdilik.revizyon olmuştum ben ve cildim kalın derili o yüzden hala şişlik var şubatta kontrolüm var eğer inmemiş olursa kortizon uygulanacak.benim burnum geniş ve yamuktu,deviasyon vardı.ahmet bey her kontrolde resim çeker önce ondan sonra sizi muayene eder burun içine bir sorun var mı bakar.her sorunuza yanıt verir yani bir sorun çıkarsa ilgilenir diye düşünüyorum aslında burada hastalarıda var ben özelden birkaç kişiyle görüştüm ameliyat olmadan öncede sonrada yazmayı tercih etmiyorlardır büyük ihtimal.burun deliklerim asimetrikti benim hem doğuştan hem ilk ameliyattan dolayı hala hafif bir asimetri var burun kanatlarımda baya asimetrik doğuştan biri düz biri yayık gibi birşey o da hafif belli oluyor ama burnumda ne yamukluk ne düşüklük kaldı düzgün oldu gerçekten.bu tarz problemlerin tam düzelmeyeceğini bana söylemişti kendisi ve daha önce gittiğim birkaç revizyonla ünlü doktor o yüzden kendisinin bir hatası yok zaten ne olur ne olmaz herşeyi söylüyor.
Benim burnum benzedi simülasyondanki haline sadece şişlik var o da giderse tam istediğim gibi oldu diyebilirim.5 ay bitti 6.aya girdim nefes sorunu oluşmadı ameliyattan sonra şişlik ve kabuklanma olduğu için bir süre düzgün nefes alınmıyor.nefesim 5. ayda tam olarak düzeldi ondan önce tıkanıyordu arada.burun üstüm aşırı yağlı hala o düzelmedi tam.ameliyat olduğumu bilenler beğendi bilmeyenler zaten anlamaz doğal gözüküyor ahmet beyin burunları genel olarak çok aşırı kavisli olmuyor tarzınız uyuyorsa bence görüşün güleryüzlü bir doktor.Teşekkür ederim yanıtınız için. Gerçekten yazan olmuyor, sagolsun bir kisi yazdı, bir de siz cevapladınız. Sevindim memnun olmanıza. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı? Bir nefes sorunu falan oluştu mu ameliyat sonrası? Simülasyondaki görüntüye benzedi mi ameliyat sonucnuz
Evet tarzı hoşuma gidiyor, kendisi de egolu birine benzemiyor, bir de çok fazla revizyon yapması bana güven verdi, simdi sizinle konusmam da iyi oldu çünkü kendisine ameliyat olan biriyle sonuçla ilgili konusma fırsatım hiç olmamıştı. Bir de özellikle son fiyat artışlarından sonra Ahmet beyden başka birine ameliyat olma sansim kalmadı, tanınmış doktorların hepsi euro ile çalışıyor, benim ilk ameliyatim olacak bunun icin bile 90 100 bin lira fiyat veriyorlar, bir tek Ahmet hoca 45.000 tl dedi ama yeni yılda onun fiyatı da artar. Insallah guzel bir sonuç alirim. Benim ameliyat sonrası enfeksiyon gelişmesi, önden görünümünün bozulması ve nefes problemi yasama korkum var, bu yüzden hep KBB düşündüm, çünkü normalde önden görüntüsünü beğeniyorum burnumun, nefes sorunum da yok. Insallah hiçbirini yaşamadan başarılı bir ameliyat geçiririm ben de. Subat sonu mart başı gibi görüşüp Mart'ın sonuna kadar olmayı düşünüyorum. Siz de Şubat'ta olan kontrol sonrası kortizon yapıldı mı, burnunuzun son hali nasıl bilgilendirir misinizBenim burnum benzedi simülasyondanki haline sadece şişlik var o da giderse tam istediğim gibi oldu diyebilirim.5 ay bitti 6.aya girdim nefes sorunu oluşmadı ameliyattan sonra şişlik ve kabuklanma olduğu için bir süre düzgün nefes alınmıyor.nefesim 5. ayda tam olarak düzeldi ondan önce tıkanıyordu arada.burun üstüm aşırı yağlı hala o düzelmedi tam.ameliyat olduğumu bilenler beğendi bilmeyenler zaten anlamaz doğal gözüküyor ahmet beyin burunları genel olarak çok aşırı kavisli olmuyor tarzınız uyuyorsa bence görüşün güleryüzlü bir doktor.
Egolu biri değil bence ben baya bir doktorla konuştum en normal doktorlardan biri tavır ve fiyat olarak diyebilirim.daha şubat ayına girmedik o yüzden yapılmadıEvet tarzı hoşuma gidiyor, kendisi de egolu birine benzemiyor, bir de çok fazla revizyon yapması bana güven verdi, simdi sizinle konusmam da iyi oldu çünkü kendisine ameliyat olan biriyle sonuçla ilgili konusma fırsatım hiç olmamıştı. Bir de özellikle son fiyat artışlarından sonra Ahmet beyden başka birine ameliyat olma sansim kalmadı, tanınmış doktorların hepsi euro ile çalışıyor, benim ilk ameliyatim olacak bunun icin bile 90 100 bin lira fiyat veriyorlar, bir tek Ahmet hoca 45.000 tl dedi ama yeni yılda onun fiyatı da artar. Insallah guzel bir sonuç alirim. Benim ameliyat sonrası enfeksiyon gelişmesi, önden görünümünün bozulması ve nefes problemi yasama korkum var, bu yüzden hep KBB düşündüm, çünkü normalde önden görüntüsünü beğeniyorum burnumun, nefes sorunum da yok. Insallah hiçbirini yaşamadan başarılı bir ameliyat geçiririm ben de. Subat sonu mart başı gibi görüşüp Mart'ın sonuna kadar olmayı düşünüyorum. Siz de Şubat'ta olan kontrol sonrası kortizon yapıldı mı, burnunuzun son hali nasıl bilgilendirir misiniz
Evet ya, ünü fazla olan doktorların hem egosu fazla oluyor, ameliyat sonrası hataları kabul etmiyorlar, hem de çok fahis fiyat veriyorlar. Bana birisi 9500 euro dedi, birisi 3500 euro, birisi 10000 euro, bir ünlü plastik cerrah da 90000 tl. Ahmet hoca da 45.000 tlEgolu biri değil bence ben baya bir doktorla konuştum en normal doktorlardan biri tavır ve fiyat olarak diyebilirim.daha şubat ayına girmedik o yüzden yapılmadıresim paylaşmıyorum malesef ama instagramda paylaşan hastaları var bende oradan bakmıştım olmadan önce.önden görüntüde inşallah sorun yaşamazsınız bence kemer alınınca burnum önden görüntüsü eskisi kadar güzel olmuyor.ben orjinal burnumun önden görünüşünü çok seviyordum.ben ünlü birine daha gitmiştim o da bana aynı burnu tasarlamıştı ama fiyatı 2 kattı
Subat ayında mi yansıtılıyor normalde ameliyatlara ucretler? Bana Ocak ayından itibaren diyen doktorlar oldu da..Egolu biri değil bence ben baya bir doktorla konuştum en normal doktorlardan biri tavır ve fiyat olarak diyebilirim.daha şubat ayına girmedik o yüzden yapılmadıresim paylaşmıyorum malesef ama instagramda paylaşan hastaları var bende oradan bakmıştım olmadan önce.önden görüntüde inşallah sorun yaşamazsınız bence kemer alınınca burnum önden görüntüsü eskisi kadar güzel olmuyor.ben orjinal burnumun önden görünüşünü çok seviyordum.ben ünlü birine daha gitmiştim o da bana aynı burnu tasarlamıştı ama fiyatı 2 kattı
Fiyatlar hakkında bilgim yok ben önceden anlaştığım için uyguna olmuştum revizyonu en son sorduğumda revizyon 70 bin civarıydı.eylülde zam olacak demişlerdi ama belli olmaz sürekli zam geliyor.bazı doktorlar biliyorum 2 yıl önce fiyatı 10 bin bile olmayıp şimdi 100 bin isteyen.Subat ayında mi yansıtılıyor normalde ameliyatlara ucretler? Bana Ocak ayından itibaren diyen doktorlar oldu da..
Param olsa hemen olucam hatta şimdiye olurdum çoktaanMadem kararınızı verdiniz birkaç ay sonraya yerinizi ayırtabilir,fiyat artışından etkilenmeyebilirsiniz.Ben görüşeceğim doktorlarla iyi sonuç alabilirsem yaz sonu için gün almayı düşünüyorum.Bekledikçe fiyatlar neredeyse ikiye katlıyor.
Ahmet İslam'ın ücretlerine Ocak ayında zam gelecegi söylenmişti, ben tekrar arayıp konuşmadım. Ama instagramdaki numarayı ararsanız sekreteri bilgi verirSubat ayında mi yansıtılıyor normalde ameliyatlara ucretler? Bana Ocak ayından itibaren diyen doktorlar oldu da..
Anladım.Ben daha uzun bir bekleme süresi olabilir diye düşünmüştüm.Umarım çabucak denkleştirir kurtulursunuz bu çileden.Param olsa hemen olucam hatta şimdiye olurdum çoktaanama benim bütçem için bu yıl ilk verdiği fiyat bile fazla olduğu için olamadım, Ocak ayı itibariyle de zam yapılacağı söylenmişti, muhtemelen ben 45.000i toplayana kadar fiyat zaten 70, 80 bin tl olur. Param olsaydı olurdum. Simdi ameliyat için randevu istediğimizde bir kaç ay sonraya değil de 2 3 hafta sonrasina veriyor Ahmet hoca, ameliyat için fazla beklenmiyor, benim de 2 3haftada parayı denklestirmem imkansız
Umarım, hepimiz insallah istediğimiz sonuca ulaşırız. Doktorların instagramlarında nekroz oluşmuş burunlari görüyorum, cok korkuyorum, benim otoimmün bir hastalığım da var çünkü iltihaplı eklem romatizması, ameliyat sonrası enfeksiyon gelişir de nekroz oluşur diye ödüm kopuyor. Umarim bir sorun yasamam. Siz kaç doktor arasında kaldınız? Sizin revizyon olacak sanırım, önceki konuşmaları okuduğum kadarıyla öyle hatırlıyorumAnladım.Ben daha uzun bir bekleme süresi olabilir diye düşünmüştüm.Umarım çabucak denkleştirir kurtulursunuz bu çileden.
Evet o nekroz olan burunlar gökten zembille inmiş gibi paylaşıyorlar.Birinin başarısızlığı diğerinin başarısı olmuş gibi görünüyor ama ameliyat masası dışında düzelttikleri burnun akıbeti hakkında bilgi yok.Umarım, hepimiz insallah istediğimiz sonuca ulaşırız. Doktorların instagramlarında nekroz oluşmuş burunlari görüyorum, cok korkuyorum, benim otoimmün bir hastalığım da var çünkü iltihaplı eklem romatizması, ameliyat sonrası enfeksiyon gelişir de nekroz oluşur diye ödüm kopuyor. Umarim bir sorun yasamam. Siz kaç doktor arasında kaldınız? Sizin revizyon olacak sanırım, önceki konuşmaları okuduğum kadarıyla öyle hatırlıyorum
Kesinlikle, önemli olan 4 5 yıl, hatta 10 yıl sonraki sonuçlar, ameliyat masasında aşırı kaldirilmamis burunların bir çoğu güzel görünüyor, sonrasında işin asıl rengi belli oluyor. Önceden sadece nefes sorunu oluşursa endişem vardı, simdi önden görüntüsü bozulur mu, bu hastalığımın da tetiklemesiyle nekroz oluşursa diye korkmaya başladım. Bir de birçok doktorun o fahis fiyatları hakettigini düşünmüyorum, 45.000 tl fiyat verenle 9500 euro fiyat verenin yaptığı burunlar arasında büyük fark yok. Ben de kötü yorum gördükçe soğuyorum doktorlardan. Ünlü olan bir çok doktorun eskisinden daha kötü hale getirdiği burunlari da gördüm. Sizin revizyon oldugu için daha da fazla ücret istiyorlar dimi?Evet o nekroz olan burunlar gökten zembille inmiş gibi paylaşıyorlar.Birinin başarısızlığı diğerinin başarısı olmuş gibi görünüyor ama ameliyat masası dışında düzelttikleri burnun akıbeti hakkında bilgi yok.
Ben aynı doktora iki kez ameliyat oldum ve revizyonla ilk halinden kötüye götürdüm.Sırttaki boşluk ve düzensizlikler,geniş ön görünüm,ve tanımsız uç dışında deformitem yok.Burnum kusurlu ve istemediğim bir şekle sahip .Beni üzüyor ama böyle kalırsa idare edilmez bir durumda da değil.İki dr ile yakın zamanda randevularım var.Biri hakkında olumsuz yorumlar var ve daha görüşmeden biraz güvensizlik oluştu. Diğerinin ne diyeceğine daha çok önem veriyorum.İyi hisler almazsam Ankara’ya gittiğimde bir doktorla daha görüşüp bu konuyu tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum.Burnumun şekli düzelse bile derim kötüye gidiyor.Onu düzeltmenin bilinen bir yolu yok :/
Riskleri öğrenip başkalarının başına gelenleri okudukça korkular artıyor. Evet fiyatlar çok uçmuş durumda ama her işin bir karşılığı var. Ben ilk ameliyatımı aklımda olan popüler bir doktorun 4/1’i fiyatına olduğum için kendimi akıllı sandım ama geli görün ki sonrasında seçimimden çok pişman oldum.Aynı seçimi yapıp çok mutlu olanlar da var ama böyle bir ihtimali bilsem baştan çok ödemeye razı olur en azından daha tecrübeli bir doktora gitme konusunda kendimi suçlamazdım.Kesinlikle, önemli olan 4 5 yıl, hatta 10 yıl sonraki sonuçlar, ameliyat masasında aşırı kaldirilmamis burunların bir çoğu güzel görünüyor, sonrasında işin asıl rengi belli oluyor. Önceden sadece nefes sorunu oluşursa endişem vardı, simdi önden görüntüsü bozulur mu, bu hastalığımın da tetiklemesiyle nekroz oluşursa diye korkmaya başladım. Bir de birçok doktorun o fahis fiyatları hakettigini düşünmüyorum, 45.000 tl fiyat verenle 9500 euro fiyat verenin yaptığı burunlar arasında büyük fark yok. Ben de kötü yorum gördükçe soğuyorum doktorlardan. Ünlü olan bir çok doktorun eskisinden daha kötü hale getirdiği burunlari da gördüm. Sizin revizyon oldugu için daha da fazla ücret istiyorlar dimi?Ben Ankara'da bir doktoru cok beğeniyorum, fiyati da günümüze göre fazla değil ama benim Edirneden Ankara'ya gitme imkanim yok. Derim kötüye gidiyor dediniz, iki ameliyat sonrası derinizde ne gibi bi değişim oldu?