Selamlar, başka birşey için girince siteye eski yazışmalara bakarken aklıma geldi. Evet şnsan ameliyattan sonra gireyim de yazayım faydam dokunsund diye gelmiyor valla aklına
Ben Ahmet İslam a oldum. Son derece tedirgindim ve pinpirikliyim aslında ama o dönem araştırırken burda çok milimetrik hesaplamalar yapan arkadaşları görünce dedim Allah yapısı bu zaten kul ne kadar mükemmel yapabilirki diyip çok beklentiye girmedim zaten zor bir burnum vardı. Ahmet hoca çok sakin,anlayışlı iletişimi çok iyi bir insan. Hiç bir sorun yaşamadan 3 sene önce ameliyatımı yaptı ve beni güzel burnuma kavuşturdu. Nefes alabiliyorum özgürce, operasyon sonrası hiçbir ağrı sızı yaşamadım. Klasik süreç işledi. Burun düşmesi şekilde bozukluk vs birşey olmadı. İçşnde tekrar ödem polip vs olmadı.benim önceliğim bunlardı ve beklentimi karşıladı. Öyle minicik hatalara takılamam zaten . Eskisinden 100 kat güzel bir burnum var bunu için mutluyum. Zaten okka gibi bir burun istememiştim.Ahmet beyin tarzı da daha doğla burunlar bence. Tarzı uyuşanlar bence gidip bir görüşmekte fayda var. Gidip görüşmeden karar vermeyin arkadaşlar, eleme de yapmayın.