Evet ya, ünü fazla olan doktorların hem egosu fazla oluyor, ameliyat sonrası hataları kabul etmiyorlar, hem de çok fahis fiyat veriyorlar. Bana birisi 9500 euro dedi, birisi 3500 euro, birisi 10000 euro, bir ünlü plastik cerrah da 90000 tl. Ahmet hoca da 45.000 tl
dediğiniz gibi yaptıkları burunlar birbirine o kadar benziyor ki, attığım aynı fotoğrafa nasıl bu kadar farklı fiyatlar çıkardılar anlayamadım, şaştım kaldım. Sonucun kesin guzel olmayacağı bir şeye bu kadar fazla para veremem, zaten o kadar parayı toplayabilmem de imkansız. Yani 9500 eurom olsa zaten yurtdışına gider dil eğitimi alırım
doktorların birçoğu işi ticarete çevirmiş. Yurtdışından gelen çok olunca buradakileri önemsemiyorlar. Şuan 45.000 tl bile bana fazla geldiği için 2 3 ay ertelemek zorunda kaldım, gerçi benim ameliyat için düşündüğüm tarihlerde muhtemelen 70 bin falan olur ama bir şekilde halledicem bu işi, Ahmet hocadan başka çarem kalmadı. Bana da mütevazi, ilgili biri gibi geldi, aksam ameliyattan çıkmış olmasına rağmen attığım fotoğrafa bakıp incelemiş, sekreteri de sagolsun aksam 7 buçuk olmasına rağmen aradi bilgi verdi ama whatsptan atılan fotoğrafa göre simülasyon yapmiyormus. Ben de instagramda paylaştığı fotoğraflara bakarak bir iki hasta hariç hepsinin burnunu cok beğendim, umarım önden görünüş de bozulmaz