Dr. Ahmet İslam burun estetiği olan var mı?

Haklısınız, insan olarak da iyi olan, hastayla empati kurabilen doktoru bulmak gerekiyor. Teşekkür ediyorum cevabınız için. Umarım aklınızdaki doktorlardan biri görüşme sonucunda içinize siner ve bir an önce olup kurtulursunuz, bu sefer bir daha işlem gerektirmeyecek kadar güzel bir burun yapacak doktora denk gelmenizi diliyorum umarım ben de doğru kararı veririm

Kortizon uygulandı mi etkileri nasıl oldu

Selamlar, başka birşey için girince siteye eski yazışmalara bakarken aklıma geldi. Evet şnsan ameliyattan sonra gireyim de yazayım faydam dokunsund diye gelmiyor valla aklına
Ben Ahmet İslam a oldum. Son derece tedirgindim ve pinpirikliyim aslında ama o dönem araştırırken burda çok milimetrik hesaplamalar yapan arkadaşları görünce dedim Allah yapısı bu zaten kul ne kadar mükemmel yapabilirki diyip çok beklentiye girmedim zaten zor bir burnum vardı. Ahmet hoca çok sakin,anlayışlı iletişimi çok iyi bir insan. Hiç bir sorun yaşamadan 3 sene önce ameliyatımı yaptı ve beni güzel burnuma kavuşturdu. Nefes alabiliyorum özgürce, operasyon sonrası hiçbir ağrı sızı yaşamadım. Klasik süreç işledi. Burun düşmesi şekilde bozukluk vs birşey olmadı. İçşnde tekrar ödem polip vs olmadı.benim önceliğim bunlardı ve beklentimi karşıladı. Öyle minicik hatalara takılamam zaten . Eskisinden 100 kat güzel bir burnum var bunu için mutluyum. Zaten okka gibi bir burun istememiştim.Ahmet beyin tarzı da daha doğla burunlar bence. Tarzı uyuşanlar bence gidip bir görüşmekte fayda var. Gidip görüşmeden karar vermeyin arkadaşlar, eleme de yapmayın.

Cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için. Benim de şuan için aklıma en yatan doktor Ahmet İslam. Özellikle de ameliyattan 3 yıl sonra memnun olmanız çok onemli, esas uzun donem sonuçları önemli çünkü. Biraz daha rahatladım sagolun vallahi Ben de mart gibi kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum, insallah istediğim gibi olur. Ben de doğal, ömür boyu sekli bozulmayacak, nefes sorunu yaşatmayacak bir burun istiyorum

Rica ederim ne demek. Ben de araştırırken çok tedirgin olup hep uzun dönem sonuçları merak etmiştim. İyiki de Ahmet Bey e rastlmışım diyorum.inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatırsınız siz de

Insallahh, cok teşekkür ederim, icim rahatladi biraz sağolun

ahmet islam 55k olmuş maalesef

ahmet islam 55k olmuş maalesef
Evet yaa hatta 60 diye biliyordum ben. Ama yine de şuan en uygun onun fiyatı malesef. Daha yeni başlamış doktorlar bile 45 falan istiyor. Daha fazla zam gelmeden artık Martta olmayı düşünüyorum ben. Subat sonu Mart basi gibi muayene olacağım, heyecanlıyım. Tabi ailemi ikna kısmı da bir sorun Siz muayene oldunuz mu Ahmet hocaya?

Evett asistanı 55-60 arası dedi ( ben 45'i gözden çıkartmıştım ama 60 fazla geldi biraz.. maalesef başka doktor bakacağım delirdim artık bu süreçten

Evett asistanı 55-60 arası dedi ( ben 45'i gözden çıkartmıştım ama 60 fazla geldi biraz.. maalesef başka doktor bakacağım delirdim artık bu süreçten
Ben de ancak 45 falan toplayabildim, zam geldi. Olmadı bi 10 15 daha borç bulacağım malesef yapacak bisey yok, artık indirim gelmez. Bir de revizyon yapmamış, işe daha yeni başlamış doktorlar falan 45 50 istiyor. Onlara da güvenemem. Ahmet hocanın ameliyat ettigi hastalar hep memnun olduğunu söylüyor. Kötü sonuc olduğunda burada söyleniyor, ben hiç kötü yorum görmedim bu da bana güven veriyor. Ben bir kez olsun, ömürlük olsun istiyorum. Bu yuzden parayı gözden cikaricam. Tabi kimi doktorlar var 5000 10000 euro istiyor, o kadari cok abartı ama günümüz şartlarında artık 50 60 bin tl normal kalıyor ne yazık ki

evet haklısınız kesinlikle ahmet hocanın yaptığı burunlar tam istediğim gibi... burda güncel yorumlarda 45 görünce bu yıl zam yapmadı ne güzel diye düşünmüştüm sürpriz oldu

evet haklısınız kesinlikle ahmet hocanın yaptığı burunlar tam istediğim gibi... burda güncel yorumlarda 45 görünce bu yıl zam yapmadı ne güzel diye düşünmüştüm sürpriz oldu
Evet Aralik ayının sonuna kadar 45.000 tl idi, Aralık'ta randevu alıp ameliyati subata sarkanlar da 2022 fiyatlarından ameliyat oldular. Ama randevusu Ocak'tan itibaren olanlar malesef zamlı fiyattan oluyor. Insallah bundan sonra ikinci bir zam yapmaz

Merhaba yorumunuza denk geldim fiyat alabildinizmi ahmet beyden karar verdinizmi birde
Güncel fiyatı ilk ameliyat icin 60.000 tl, revizyon için 100.000 tl, başlangıç için. Evet ben karar verdim, Mart'ın 3. haftasi ameliyat olmayı planlıyorum, malesef babamın ani bir sorunu oluştu, önce o başka bir ameliyat olacak, o yüzden biraz kendi işimi erteledim. Ameliyat sonucumu buradan paylaşmaya çalışacağım. Her gün zam geliyor fiyatlara, bence aklınızdaki doktorlarla bir an önce görüşmek en iyisi

Evet ama revizyon olduğu için iyice emin olmak istiyorum.sizindemi revizyon? Nası bi şikayetiniz var?benim olmak istediğim doktor göksel bey 300 bine çıkamş fiyatı malesef ona olamıcamahmet islam içinde kıkırdakta kayma olmuş yazanlar var oda soru işareti yarattı kafamda

Göksel bey zaten direk euroyla çalışıyor evet çok başarılı ama yani fiyatlar verilecek gibi değil revizyonda erkan soyluya ve mehmet yazar a baktınızmı bende bu üç ismi düşündüm ahmet islam l beraber

Merhaba, benim de burun kanatlarımda çökme burun ucumda aşırı yumuşaklık var. Tural beye muayene olmuştum 1 seneyi geçmiştir 50.000 istemişti. O zamanlar yine pahalı gelmişti ve çok istememe rağmen olamamıştım. Ama şu an yorumlardan gördüğüm kadarıyla 150 bin olmuş. Bunu hiç veremem. Ahmet İslam’ı düşünüyorum ben de ama bikaç kötü yorum var denilmiş. Ben bulamadım kötü yorumlrı ama olup da memnun olanlar yazarsa sevinirim

Selam ben yeni gördüm yanıtınızı kusura bakmayın. Ankara'da yaşıyorsanız Mesut Kaya da Tural beye yakin hatta onunkilere göre yüze daha uyumlu burunlar yapıyor, fiyat olarak da Tural beyden 20 bin tl falan daha uygun. Ahmet İslam'a revizyon olan birkaç kişiyle tanıştım sonuçtan memnundular, ben de beğendim, onlara yaptığı burunlar simülasyondankine çok yakındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…