Doymuyorum :(

Islak hamburgerler iki olsun :KK70:

Hic sorma. Simdi birde emziriyorum surekli acim. Allahtan baharat filan gaz yapmadi velete yoksa bitmistim :KK70:
Bende enzirirken kurt gibi açtim hep.şimdi 4 ögün yiyosam ozaman canim 6ögun yemek istiyodu ama kim yapicakta önüme koyucaktikı:(

Hanimlar derdim cok buyuk degil ama dert benim icin.
Ben doymuyorum. Resmen doy mu yo rum.
Bu yaz sonu nisanlanmayi dusundugum erkek arkadasimdan ayrildim.
Onun duygusal boslugunu mu bastiriyorum nedir ?
Depresyondayim desem degilim tamam ayrildim ama oyle hayatim karardi gibi de hissetmiyorum ama masallah surekli biseyler yiyorum.
Sabah annem bile uyarmak zorunda kaldi ki hic boyle seylere takilmaz.:110:
Az once de abur cubur actim cayla.
Ben ne yapayim ya ? Direkt mideye buzdolabini indircem. Doyma hissim yok baliklara dondum resmen.:deli:
Soruyorum size hunharca acilan istah nasil kapanir ?
Vallahi dert benim icin. Pantolonlarim dar geliyor. Sisiyorum.
Her turlu onerinize acigim:KK200:
Yemek,sevgi değildir.

Hanimlar derdim cok buyuk degil ama dert benim icin.
Ben doymuyorum. Resmen doy mu yo rum.
Bu yaz sonu nisanlanmayi dusundugum erkek arkadasimdan ayrildim.
Onun duygusal boslugunu mu bastiriyorum nedir ?
Depresyondayim desem degilim tamam ayrildim ama oyle hayatim karardi gibi de hissetmiyorum ama masallah surekli biseyler yiyorum.
Sabah annem bile uyarmak zorunda kaldi ki hic boyle seylere takilmaz.:110:
Az once de abur cubur actim cayla.
Ben ne yapayim ya ? Direkt mideye buzdolabini indircem. Doyma hissim yok baliklara dondum resmen.:deli:
Soruyorum size hunharca acilan istah nasil kapanir ?
Vallahi dert benim icin. Pantolonlarim dar geliyor. Sisiyorum.
Her turlu onerinize acigim:KK200:
Bir elma bir kabuk tarcın 8 bardak su kaynat soğuyunca iç 4 gün yap 3 gün ara ver aciktiginda iç tokluk hissi veriyor çok

Ben de damak tadıma uygun paketli gıdalar bulamamaktan dertliyim.
Allah canını almasın üretenlerin. Arz-talep meselesi midir nedir yaw?
Bu kadar mı şeker seviyor Türk insanı?
Dün bir tatlı aldım,kusacaktım şerbetin şeker oranından.
Kafayı mı yediniz ya hu?
Nette tatlı tariflerine bakıyorum çılgınlar gibi şeker miktarları.
Bir tepsicik tatlı için 5 bardak şeker ne vicdansız kitapsız :KK67:

Sofradan tok kalkiyorum yarim saat sonra resmen acikiyorum. Ozellikle tatli bir seyler istiyorum.
Dun gecenin bi yarisinda kalkip dondurma yedim. Ondan once cikolata yemistim.
Saglik sorunum da yok, doktora da gittim. Tahlil de yaptilar bisey yok. Anlamiyorum :KK43:
kaç kilosun böyle yiyerek sağlıgını tehlşkeye atarsın insilün direnci,diyebet vs.allah korusun aman dikkat

Bana her baharda oluyor bu:bicak:
Doktora göre havaların ısınması, gün ışığı değişimi şeysi metabolizmayı hızlandırıp daha çok enerji gereksinimine sebep oluyormuşmuş...
Bana kalırsa midemin gönül yayı gevşedi. Hamileyken bile dikkat edip yemediklerimi yemeyeyim diye suya vurdum kendimi:KK50:

Kafayı mı yediniz ya hu?
Koyulması gereken şeker oranını düşürür madem

Hazır tatlılar gerçekten felaket bı tanede tıkanıyor insan :/

Koyulması gereken şeker oranını düşürür madem

Hazır tatlılar gerçekten felaket bı tanede tıkanıyor insan :/
Tarife uygun yapsam zaten yiyemem,azaltıyorum.
Ama yazık yani. İnsan kendine bu kötülüğü nasıl yapar? Şaşırıyorum vallahi.

Sizi gercekten tebrik ediyorum boyle sizin gibi iradeli ,saglikli beslenen insanlara bayiliyorum.
Hayatimdan tatliyi cikarmak intihar gibi bisey benim icin su an :KK70:
Ama cok haklisiniz. Peki nasil baslamaliyim ? Birden butun sekeri mi kesmeliyim ?
Tamam kesinlikle yapacagim. Insallah kesilir,cok tesekkurler.
ahhhhh ahhhhh aynı benn
şekersiz yaşayamam, ekmeksiz doyamam diyenlerdendim
güya 5-6 ay önce çaya şeker atmayı bıraktım ama bi türlü alışamadım o tada o yüzden komple çayı bıraktım
ama neden alışamadım biliyor musun diğer her türlü şekeri alıyordum
kahvem ultra şekerli
her gün birden fazla çikolata
kilom 70e dayanınca ne oluyoruz dedim
ve 16 gün önce zank diye kestim attım ekmeği de şekeri de
öyle azaltarak bırakmak falan bana göre olmadı hiç bir zaman o yüzden bi seferde bıraktım
ama zorlanıyorum tabii
gözümün önünden tatlılar geçiyor sürekli
ahhh şu olsa da yesem diye sürekli düşüncelerdeyim
ama kendimi daha hafif hissediyorum, aşırı bi kilo vermedim ama vücudum nedendir bilmem bi rahat
sen de bi kerede bırak gitsin ama önce kafanın içindeki sıkıntıları çöz at

bende yanıma kuruyemiş alıyorum belki yerim diye.. aklıma bile gelmiyor yemek. (
@darkmore katılıyorum. 21 gün şekersiz şeysini denedim. Şuan şekerli çay içemiyorum.. 3ü 1 aradanın tadı iğrenç geliyor:KK53:
konuyla alakasız konu sahibi kusura bakma lütfen
ama nasıl yaptınız bu orucu yaa, meyveyi de tamamen kestiniz mi?
tek beceremeyeceğim odur benim meyvesiz duramam ki

Bu sabah terazide 80 kiloyu görmüş biri olarak konuyu takipteyim
Kendimi durduramıyorum
Paketli gıda yemem, hazır tatlı vs.. abur cubur yemem ama hamurcuyum ben arkadaş, ekmek, makarna,pilav, börek vs... çok seviyorum ve bu aralar kendimi durduramıyorum, dün akşam resmen bir kase sarı leblebi ve üzüm yedim ya. Hafta sonu kışlıkları ayırdım, resmen tüm pantalonlarımı verdim, hiç biri olmuyor, geçen yıldan bu yana 7 kilo almışım, valla içime sıkıntı geldi , nefret ediyorum kendimden. Kan değerlerim falan normal resmen oburum ve bu duruma çok öfkeliyim:KK62:kendimi dövesim var:KK62:

Bu sabah terazide 80 kiloyu görmüş biri olarak konuyu takipteyim
Kendimi durduramıyorum
Paketli gıda yemem, hazır tatlı vs.. abur cubur yemem ama hamurcuyum ben arkadaş, ekmek, makarna,pilav, börek vs... çok seviyorum ve bu aralar kendimi durduramıyorum, dün akşam resmen bir kase sarı leblebi ve üzüm yedim ya. Hafta sonu kışlıkları ayırdım, resmen tüm pantalonlarımı verdim, hiç biri olmuyor, geçen yıldan bu yana 7 kilo almışım, valla içime sıkıntı geldi , nefret ediyorum kendimden. Kan değerlerim falan normal resmen oburum ve bu duruma çok öfkeliyim:KK62:kendimi dövesim var:KK62:
ben de senin gibiyim
hiçbişe yemesem de olur et tauk balık olmasa da olur ama o makarna olacak
börek olacak
ama olmuyor işte aldı başını gitti kiloalr
karataya başladım ben
çok zorlanırım diye korktum ekmek makarna vs. olmadığı için ama azıcık zorlanıyorum
tavsiye ediyorum
diğer bütün diyetlere göre bence çok daha basit ve aç bırakmıyor

konuyla alakasız konu sahibi kusura bakma lütfen
ama nasıl yaptınız bu orucu yaa, meyveyi de tamamen kestiniz mi?
tek beceremeyeceğim odur benim meyvesiz duramam ki
ben dört dörtlük uymadım.. normalde de meyve yemeyi bırakın yemek yemeye bile üşenen biriyim. şekersiz 21 günü kalinkaselin kalinkaselin ciğim hakkıyla yaptı.

Olur böyle bazen , her canın birşey yemek istediğinde su iç , çaya kahveye ara ver, insan çay kahve yanında illa birşey olsun istiyor sanki görev gibi

ben de senin gibiyim
hiçbişe yemesem de olur et tauk balık olmasa da olur ama o makarna olacak
börek olacak
ama olmuyor işte aldı başını gitti kiloalr
karataya başladım ben
çok zorlanırım diye korktum ekmek makarna vs. olmadığı için ama azıcık zorlanıyorum
tavsiye ediyorum
diğer bütün diyetlere göre bence çok daha basit ve aç bırakmıyor

Karatay'da Dukan'da bana doğru gelmiyor
Bu diyetlerle ilgili bir sürü sağlık uyarısı okudum, dahiliye doktorum da bu tür şeylere sıcak bakmıyor, mide hastasıyım bir yandan.
Kilo vermede ve kontrolde çok başarılı dönemlerim oldu, nasıl vereceğimi gayet iyi biliyorum ama sorun bu ara irademin sıfır olması. Eski bir sporcuyum ben, yağ yakma konusunda profesyonelim, inan dün akşam oturup ağladım ilk kez, çünkü bildiklerimi uygulayacak iradem yok, çok canım sıkılıyor. İki gündür dikkat ediyorum, birazda hareket etmeye çalışıyorum, kolumu kaldıracak halim yok ve bunun karbonhidrattan olduğunu biliyorum ama yine de aklım ıspanaklı börekte valla usandım.
Bu arada hayatı boyunca zayıflıkla mücadele eşimi de kendime benzettim, adam resmen göbekli Türk erkeği moduna geçti, onu hiç durduramıyorum, garibiminde başı yandı. Bir yandan ben seni her halinle seviyorum ye aşkım ne var diye gaza getiriyor beni. Baskül ailesine döndük yeminle =(

Karbonhidratı azaltın
Protein ağırlıklı beslenin
Tavuk, kırmızı et tercih edin öğünlerde
Sürekli birşeyler yemeyi düşünmeyin
Normal bir öğünden sonra diğer öğününüze çok varken karnınız kazınırsa gündüzse bir meyve yiyin akşamsa yoğurt süt gibi şeyler tüketin
Açlık hissi geçmiyorsa ılık bir duş alın
Kendinize yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız farklı uğraşlar bulun yemek yeme düşüncesini bu şekilde engellemeye başlayabilirsiniz
Bol su için ve şekeri hayatınızdan tamamen çıkarın
Beyaz ekmek yerine kepekli, tam buğday ve çavdar ekmeğini deneyin
Paketli ve hazır dondurulmuş yiyeceklerden elinizden geldiği kadar uzak durun
Onlar yerine kendinize sağlıklı atıştırmalıklar ve sağlıklı yemekler hazırlayın
Bunları sırf kilo verme amaçlı değil sağlık için vücudunuza iyi bakmak için yaşamınıza dahil edin

Kafayı mı yediniz ya hu?
Aynen yaa türkler aşırı tatlı seviyor demekki diyorum bende.evde kek yaparm şekerini az kakaosunu cok koyarim şahane olur o igrenc şeker yükü şeylerden yemem.mesela arkadaşa gittigimizdede yaptigi pastaya basmış şekeri şekerden yenmiyo ben anlamiyorum bu insanları

Dün gece öldüm açliktan baktim evde yiyecek bisey yok kakaolu süt yaptim allahtanki tok tuttu:) bide bi cafeden pasta aldim diyelim basmışlar kremaya şekeri.yenmiyo şekerden

Back
X