Doymuyorum :(

stres moral bozukluguda yedirdirtir insana. sen ne kadar ''iyiyim'' desen de beyin vücut ayrılığı farklı algılıyor.

Bazi insanlar morali bozuldugnda yiyemezler ya neden onlardan degilim diyorum simdi
Olabilir haklisiniz , ben uzulmuyorum desem de icten ice mutlu olmak icin yiyorum sanirim.

Bazi insanlar morali bozuldugnda yiyemezler ya neden onlardan degilim diyorum simdi
Olabilir haklisiniz , ben uzulmuyorum desem de icten ice mutlu olmak icin yiyorum sanirim.
vallaha bende ölümüne yerim. gece uykumdan kalkar yerim, ağzım hiç boş durmaz ama işim hareketli o yüzden sıkıntı olmuyor:dondurma:

Hanimlar derdim cok buyuk degil ama dert benim icin.
Ben doymuyorum. Resmen doy mu yo rum.
Bu yaz sonu nisanlanmayi dusundugum erkek arkadasimdan ayrildim.
Onun duygusal boslugunu mu bastiriyorum nedir ?
Depresyondayim desem degilim tamam ayrildim ama oyle hayatim karardi gibi de hissetmiyorum ama masallah surekli biseyler yiyorum.
Sabah annem bile uyarmak zorunda kaldi ki hic boyle seylere takilmaz.:110:
Az once de luppo actim cayla.
Ben ne yapayim ya ? Direkt mideye buzdolabini indircem. Doyma hissim yok baliklara dondum resmen.:deli:
Soruyorum size hunharca acilan istah nasil kapanir ?
Vallahi dert benim icin. Pantolonlarim dar geliyor. Sisiyorum.
Her turlu onerinize acigim:KK200:
Luppo çok güzel ya canım çekti. Benim de diyet yapmam gerekiyor ama kilo yüzünden değil egzama yüzünden :cry::cry: Zararlı şeyleri canın çektiğinde sade yoğurt içine bir tatlı kaşığı pekmez döküp yiyebilirsin. Şekerli zararlı içecekler yerine yeşil çaya limon sıkıp içebilirsin. Atıştırmalık olarak ceviz çok güzel oluyor açlığını bastırıyor tabii onu da abartmamak lazım. Onun dışında irade işi maalesef. Çok boş kalmamaya çalış. Çok boş oturduğum zamanlar hep tatlı yemek istiyordum, kendine meşgale bul.

Luppo çok güzel ya canım çekti. Benim de diyet yapmam gerekiyor ama kilo yüzünden değil egzama yüzünden :cry::cry: Zararlı şeyleri canın çektiğinde sade yoğurt içine bir tatlı kaşığı pekmez döküp yiyebilirsin. Şekerli zararlı içecekler yerine yeşil çaya limon sıkıp içebilirsin. Atıştırmalık olarak ceviz çok güzel oluyor açlığını bastırıyor tabii onu da abartmamak lazım. Onun dışında irade işi maalesef. Çok boş kalmamaya çalış. Çok boş oturduğum zamanlar hep tatlı yemek istiyordum, kendine meşgale bul.

Cok gecmis olsun bende egzama da var.
Ondan da geri kalmam :)
Yogurt pekmezi not ettim bari tatli yerine onu yiyim.
Ceviz beni kesmez avuc avuc yerim :deli:Irade kesinlikle katiliyorum ama bende sifir. Hele su aralar iyice zivanadan ciktim. Cok kisa surede kilo aldim..
Kendime mesgale bulmaliyim, cok dogru soyluyosunuz. Cok tesekkurler:KK200:

Dimi luppo dururken :KK70:
MariD MariD banlanirsam sebebim oldum :KK70:

O zaman iyice strese girip daha cok yersem ne olacak :KK70:
Burada Luppo yetkilisi neyin yok mu?
Banlanma pahasına istemeden reklamınızı yaptık
Hiç yemeyenler de şu an merak içinde
Kendime ve güzel kk hatunlarıma Luppo rica ediyorum
Reklam ve iş birlikleri için DM
sksksks

Son düzenleme:
her öğün porsiyon olarak ayarlayın yiyecekleri,tabağınız bittikten sonra bırakın yemeyi.on dk sonra aslında doymus olduğunuzu fark edersiniz.yedikce mide genişler daha fazla yeme ihtiyacı oluşur.abur cubur yerine de meyve tüketin.akşam 5 ten sonra yemek yemeyin.uyumadan önce bir kase yoğurdu bir tatlı kaşığı pul biber ve yarim limon ile yerseniz kısa sürede faydasını görürsünüz.

Cok gecmis olsun bende egzama da var.
Ondan da geri kalmam :)
Yogurt pekmezi not ettim bari tatli yerine onu yiyim.
Ceviz beni kesmez avuc avuc yerim :deli:Irade kesinlikle katiliyorum ama bende sifir. Hele su aralar iyice zivanadan ciktim. Cok kisa surede kilo aldim..
Kendime mesgale bulmaliyim, cok dogru soyluyosunuz. Cok tesekkurler:KK200:
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun :) Takip ettiğim bir youtuber var "Squatgirl" diye. Evde yapılabilecek spor videoları çekiyor. Yeni başlayanlar için de videoları var. Kilo vermenize yardımcı olabilir. Bir de evde abur cubur bulundurmamaya çalışın. Öyle dayanması daha kolay oluyor. :)

Lupponun tadını bile bilmiyorum
Çok mu güzel kızlar? :D bilmediğim şeyi canım çekti iyi mi? :D

Biri paketli bişey uzatınca bisküvi falan bazen canım istiyor gibi oluyor, bana dokunuyor teşekkürler diyorum almıyorum ve yaban mersini ve çiğ bademlerimi yemeye devam ediyorum.

Back
X