Doymuyorum :(

Lupponun tadını bile bilmiyorum
Çok mu güzel kızlar? :KK70: bilmediğim şeyi canım çekti iyi mi? :KK70:

Biri paketli bişey uzatınca bisküvi falan bazen canım istiyor gibi oluyor, bana dokunuyor teşekkürler diyorum almıyorum ve yaban mersini ve çiğ bademlerimi yemeye devam ediyorum.
Hiç bulaşmayın bence uyuşturucudan farksız meret :kızgın::KK42:

Ay bu hissiyat bahar geldiğinden beri bendede başladı kışın diyet yaptım doğum kilolalarımı attım derken iştahım bir açıldı anlatamam en son 70 tim inşallah 75 olmamışımdır kii bu gidişle 80 de olurum durdurak bilmiyorum ne olcak bu halim böyle..

Lupponun tadını bile bilmiyorum
Çok mu güzel kızlar? :KK70: bilmediğim şeyi canım çekti iyi mi? :KK70:

Biri paketli bişey uzatınca bisküvi falan bazen canım istiyor gibi oluyor, bana dokunuyor teşekkürler diyorum almıyorum ve yaban mersini ve çiğ bademlerimi yemeye devam ediyorum.
Yani anlatırdım ama henüz yetkililerde bir kıpırdama olmadığı için Halley’e kaymak üzereyim
Ülker daha profesyoneldir belki :KK14:

Yahu mevsimden midir nedir...
2-3 haftadır iştahım tavan yaptı...
:kk77:

53 kiloydum 56 oldum...

Kelin merhemi olsa kendi başına sürer:)))

Ne yapacağım ben böyle...
Bütün kış dikkat ettim...

Oldu mu şimdi böyle yaza bir tık kalmışken...

Hiç bulaşmayın bence uyuşturucudan farksız meret :kızgın::KK42:
Banlanırsam şayet; beni bırakın, siz devam edin
Yetkililere ulaşıp, bu onurlu mücadelemi ve bu yolda göze aldığım riskleri, yaşadığım zorlukları anlatın
Halleycilere de söyleyin; yola çıktıklarımı, yolda bulduklarıma değiştiğimden mütevellit yolumu şaşırdım skskskdm

Kendileri kaybetti:dondurma:
Nasıl bir cevher kaçırdıklarını bir bilseler... Ah...
Oysa ki; özellikle kadınlara olan satışlarda patlama yaşayacaklardı.
Kadın demek; anne demek... Kendine de, çocuğuna da alır
Kadın demek; eş demek. Eşine ponçik çay saatlerinde hazırlayıp yedirir
Kadın demek; neyse....
Kıymetimi bilemeyenler için daha fazla yormayacağım kendimi

Stres uzuntu bana da cok yedirir
Her ne kadar iyiyim desen de , vucut , hormonlar farkli trpki gosteriyor yasadiklarina demek ki
Maalesef stresli anlarimda bende yerim deli gibi

Bu aralar bende de o iştah artışı var..
Yedikçe yiyorummm, hantallaştıgımı farketttim..
Yarından itibaren bol su 2-3 lt içerek başlıyorum dikkat etmeye..
Şu abur cuburu çıkarsak hayatımız dan hiç birşey kalmayacak da..

Kan değerleriniz normalmiş. Abur cubur almayın eve ,bulundurmayın elinizin altında.
Acıkınca yoğurt,ayran,tatlı istiyorsanız tarçınlı süt,aç hissediyorsanız meyve,salatalık vb şeyler yiyin.
Öğün atlamayın.
Yapacak başka pek birşey yok gibi.
Elinizin altında sağlıksız şeyler bulundurursanız yedikçe acıkır acıktıkça yersiniz.

İsmini zikretmek istemediğim ürün öyle değildi işte ama kendisiyle demin t ualihsiz bir ayrılık yaşadık. Onun bundan haberi yok ama. :KK14:
Ben o ürünü hic yememistim.Bu gün akşam alip çay yanına koysam mi diye bir an düşündüm ama sana yaptıkları yanlışa çok üzüldüm .Almayacağım işte .Yeni tadlara kapadım kendimi:KK12:

Ben o ürünü hic yememistim.Bu gün akşam alip çay yanına koysam mi diye bir an düşündüm ama sana yaptıkları yanlışa çok üzüldüm .Almayacağım işte .Yeni tadlara kapadım kendimi:KK12:
Sevgili X markası; bana şu kadarcık değer verseydiniz yeterdi be :KK14:
Desteğinizi yüreğimin ta en derinlerinde hissettim, eksik olmayın

Bende doymuyorum yaa hep yemekle geciyo günüm çünkü yapanda benim bulasik yikayanda. bütün zamanimi aliyo. 3 öğün yiyorum 1de ara öğün ettimi 4 öğün.valla bütçem çok olsa hazir diyet yemeklerinden getirticem eve.onlarda 5 öğün yemek yolluyolarmış ama diyet oldugu icin kilo almiyomussun

Kesinlikle Duygusal açlık!
Hemen spor salonuna yazıl,spor yaptıkça alışkanlık yapıcak ve yemeklerine de dikkat ediceksin.
Çaya kahveye şeker kullanıcağına ya da nutella gibi kötü bi şeker tüketiceğine. Sporunu yap otur en alasından Baklavanı, dondurmanı ye :)

Back
X