Doymuyorum :(

Ansjsksm sakin ol ve çıkar onları çantandan.
Bence dönemsel bir durum böyle olumsuz şeyler yaşayınca normal yani
Farkına var ve frenle kendin :kk77:

Cantayi bosalttim amaa nereye :KK70:
Ay gercekten uzuluyorum artik bakma burda guldugume.
Farkina varmama ragmen resmen seker krizine giriyorum ya. Bu normal mi ?
Seker bagimlilik yapar mi ?
Istah kesen bir sey deyiver MariD MariD :KK70:

Valla benim ustume de lahmacun atsin biri ;) orteyim sicak sicak ahahaha
Bayilirim yemek yemeye de abur cubura da
Ama yemiyorum asla
Ekmegi birakali 20 sene olmustur. Sadece canim cekerse tazeyken ucundan koparirim eksi mayali ekmegi. Sekeri biraktim. Cayi limonla iciyorum. Kahvem zaten sekersiz. Sekeri 21 gun kullanmazsaniz bunye unutuyor. Deneyin mutlaka faydasini gorursunuz
Hayatinizdan sadece tatliyi cikarsaniz geriye kalanlar size yeter. Luppo muppo hic yemedim tadini bile bilmem ;) iyi ki de bilmiyorum.

Sabah uyaninca ac karnina limon suyu icin. Uzerine de ilik su. Bir tutam dereotu yiyin. İstah kapatir

Duygusal açlık. Bir psikologla görüşseniz daha iyi olur sanırım. Bu tür durumlarda kendi kendinize durduramiyorsunuz. Tecrübeyle sabittir. Ya da spor salonuna yazılın

Evet bugun yemeyecegim diyorum. Yok gene yok aksam olunca ben gene mutfakta bir seyler tirtikliyorum. Annem dolanma buralarda fare gibi diyor artik :D
Ayriliga cok uzulmuyorum diyorum ama acaba farkinda mi degilim ?

Hanimlar derdim cok buyuk degil ama dert benim icin.
Ben doymuyorum. Resmen doy mu yo rum.
Bu yaz sonu nisanlanmayi dusundugum erkek arkadasimdan ayrildim.
Onun duygusal boslugunu mu bastiriyorum nedir ?
Depresyondayim desem degilim tamam ayrildim ama oyle hayatim karardi gibi de hissetmiyorum ama masallah surekli biseyler yiyorum.
Sabah annem bile uyarmak zorunda kaldi ki hic boyle seylere takilmaz.:110:
Az once de luppo actim cayla.
Ben ne yapayim ya ? Direkt mideye buzdolabini indircem. Doyma hissim yok baliklara dondum resmen.:deli:
Soruyorum size hunharca acilan istah nasil kapanir ?
Vallahi dert benim icin. Pantolonlarim dar geliyor. Sisiyorum.
Her turlu onerinize acigim:KK200:
Bende açığım 93 kilo oldum daha 22 yaşındayım

Cantayi bosalttim amaa nereye :KK70:
Ay gercekten uzuluyorum artik bakma burda guldugume.
Farkina varmama ragmen resmen seker krizine giriyorum ya. Bu normal mi ?
Seker bagimlilik yapar mi ?
Istah kesen bir sey deyiver MariD MariD :KK70:
Hayatımda bir dönem kullandığım bir ilaçtan dolayı kilo almıştım, sık sık kan şekerim düşmeye başladı. Annem “külodan” dedi sksksm Bildiğin şüşkoydum ama
Eski halime dönünce geçti o hal. Sen ilaç kullanıyor musun hiç? Bazı ilaçların yan etkisi oluyor iştah açmak gibi

Sofradan tok kalkiyorum yarim saat sonra resmen acikiyorum. Ozellikle tatli bir seyler istiyorum.
Dun gecenin bi yarisinda kalkip dondurma yedim. Ondan once cikolata yemistim.
Saglik sorunum da yok, doktora da gittim. Tahlil de yaptilar bisey yok. Anlamiyorum :KK43:

Yorulmuyor musun? Ben bir ögün cok yesem o tıka basa doygunluk hissi den dolayi kendimi bir agir hantal hissediyorum. Surekli yiyerek vucudunuzu da yoruyorsunuz. Kilo alimina devam ederseniz yine vucudunuza agirlik yuklenmis olacaksiniz ve o hantallikla daha cok yemeye yoneleceksiniz. Madem saglik sorunu yok. Vucudunuza saygi duyun biraz.

Luppo da bir oturunca yeniliyor hani.... :kk77:
Bence dönemsel bir şey bu, her ne kadar aşırı etkilenmedim desen de ayrılık vs etkisi vardır.
Kendine günlük sınır koy, abur cubura abanma
Luppo reklamı gibi oldu. Hiç yemedim meraklandırdınız:KK53:

Satelle-emillia Satelle-emillia acaba ayrılık konusunda duygularını bastırmış olabilir misin? Belki yemek yiyerek dışa vuruyorsundur. Kendini iyi dinle.

Valla benim ustume de lahmacun atsin biri :KK66: orteyim sicak sicak ahahaha
Bayilirim yemek yemeye de abur cubura da
Ama yemiyorum asla
Ekmegi birakali 20 sene olmustur. Sadece canim cekerse tazeyken ucundan koparirim eksi mayali ekmegi. Sekeri biraktim. Cayi limonla iciyorum. Kahvem zaten sekersiz. Sekeri 21 gun kullanmazsaniz bunye unutuyor. Deneyin mutlaka faydasini gorursunuz
Hayatinizdan sadece tatliyi cikarsaniz geriye kalanlar size yeter. Luppo muppo hic yemedim tadini bile bilmem :KK66: iyi ki de bilmiyorum.

Sabah uyaninca ac karnina limon suyu icin. Uzerine de ilik su. Bir tutam dereotu yiyin. İstah kapatir

Sizi gercekten tebrik ediyorum boyle sizin gibi iradeli ,saglikli beslenen insanlara bayiliyorum.
Hayatimdan tatliyi cikarmak intihar gibi bisey benim icin su an :D
Ama cok haklisiniz. Peki nasil baslamaliyim ? Birden butun sekeri mi kesmeliyim ?
Tamam kesinlikle yapacagim. Insallah kesilir,cok tesekkurler.

Evet bugun yemeyecegim diyorum. Yok gene yok aksam olunca ben gene mutfakta bir seyler tirtikliyorum. Annem dolanma buralarda fare gibi diyor artik :KK70:
Ayriliga cok uzulmuyorum diyorum ama acaba farkinda mi degilim ?
Ayrılığa ya da bilmediğin başka bişeye muhakkak üzülmüş ve bastirmissin. Bunu da yemek yemenin verdiği yapay mutlulukla atmaya calisiyorsun. Ama yapay işte bi süre sonra geçiyor ki yeniden yiyorsun. Kilo alınca mutsuz oluyorsun ama yemeyi de durduramiyorsun. Bu da beraberinde daha fazla yemeyi ve mutsuzluğu getiriyor. Farkına şimdi varmissin ne âlâ. Hemen bir psikolog randevusu al birkaç seans ve spor salonu halleder sorunlarını:)

Satelle-emillia Satelle-emillia acaba ayrılık konusunda duygularını bastırmış olabilir misin? Belki yemek yiyerek dışa vuruyorsundur. Kendini iyi dinle.

Ay cok guzel bisey :D
Ayrilik konusunda adama cok kizginim, o odunla omur gecmezdi diyorum. Ama icten ice uzuluyorum, gun isigina mi cikarmiyorum duygularimi napiyorum ben de anlamadim.

Sizi gercekten tebrik ediyorum boyle sizin gibi iradeli ,saglikli beslenen insanlara bayiliyorum.
Hayatimdan tatliyi cikarmak intihar gibi bisey benim icin su an :KK70:
Ama cok haklisiniz. Peki nasil baslamaliyim ? Birden butun sekeri mi kesmeliyim ?
Tamam kesinlikle yapacagim. Insallah kesilir,cok tesekkurler.
Birden kesin bence. Kesinlikle iradenizi zorlayin. Cay ictigim mutfakta esim icin seker kavanozu duruyor, almiyorum icinden ;) markete her gittigimde esim icin birsuru sey aliyorum. Hic birine elimi surmuyorum yillardir. Canim istemiyor bile. Cogu seyin tadini bilmem. Ben daha cok tatli degil de yemek seviyorum sanirim.

Fark ettim... Banlanmasak bari :dua:
Sevgili Luppo yetkilileri; isteseniz bu kadar reklam yapamazdınız. Bizi de bi şeetseniz hani.. Görseniz :KK51:

Ayrılığa ya da bilmediğin başka bişeye muhakkak üzülmüş ve bastirmissin. Bunu da yemek yemenin verdiği yapay mutlulukla atmaya calisiyorsun. Ama yapay işte bi süre sonra geçiyor ki yeniden yiyorsun. Kilo alınca mutsuz oluyorsun ama yemeyi de durduramiyorsun. Bu da beraberinde daha fazla yemeyi ve mutsuzluğu getiriyor. Farkına şimdi varmissin ne âlâ. Hemen bir psikolog randevusu al birkaç seans ve spor salonu halleder sorunlarını:)

Kesinlikle olabilir kendimi kandirmayayim hic ,tatli beni mutlu ediyor ama o kiyafetlerime giremedigimde de o kadar uzuluyorum ki. Hakli olarak yeme diyor insanlar ama yok durduramiyorum.
Psikologa gideyim ben yoksa hakikatten cok uzulecegim. Cok tesekkurler.

Alissin sut sut nereye kadar:KK70:
Aynen öyle. Şanslı çocuk
Gönül isterdi ki; çilekeş anam da beni emzirme döneminde tantuni, çiğköfte, kebap ne bileyim 98 tane ıslak hamburger falan yeseydi ama işte...
Her anne senin gibi düşünceli ve gurme değil :kk77:

Back
X