Hayır emme de güçlük çekmiyor. Bunu Ben fark etmezsem bile emzirme danışmanına gidiyorum orada da fark edilirdi herhalde emme de güçlük çekip çekmediği. Dil bağı vardı ufak bir onu aldırdık.Emme de güçlük çekiyor mu?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız annesiHayır emme de güçlük çekmiyor. Bunu Ben fark etmezsem bile emzirme danışmanına gidiyorum orada da fark edilirdi herhalde emme de güçlük çekip çekmediği. Dil bağı vardı ufak bir onu aldırdık.
Teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız annesi
Konuyla alakalı bir şey Hiç duymadım da konu üstte olsun diye yazayım dedim.
%1-2 oranında normal çocuklarda da görülüyor. Fenotipte başka belirti yoksa temiz çıkar diye tahmin ediyorum.Merhaba, belki aklımdaki sorulara cevap verebilecek birileri çıkar aramizda.
Yeni dogum yaptım. Yaşım 35 ve ikinci doğumum. Oğlum 45 günlük. Hamilelikte ikili taramam riskli çıkmışti. Risk faktörünü kacti hatırlamıyorum. Ama ayrıntılı ultrasonomum temiz cikmisti.
Fiziksel olarak normal bir bebeğim var.Duzenli doktor kontrollerini yaptırıyorum. Kalça kontrolü için götürdüğümde doktor fiziksel muayenede elinde simyan çizgisinin yani avuç içi çizgisinin olmadığını söyledi. Yanlış söylemiş olabilirim yani elinde down sendromlu çocuklarda olan çizgi varmış. Fenotipi benzemiyor dedi iki doktor gördü. Doktorlar el çizgisinden başka bir belirti görmedi. Normal çocuklarda da bu çizgi olabiliyor dedi Bir genetik testini yaptırdık. Sorum şu ki elindeki çizgiye rağmen down sendromu olmayan var mı tanıdığınız? Sonuçlar 1 ya da bir buçuk ay içinde belli olacakmış kan sonuçlarımız Zaman geçmek bilmiyor Ben de kime ne soracağımı bilmiyorum açıkçası çevremde .
Konuyla alakalı bir şey Hiç duymadım da konu üstte olsun diye yazayım dedim.
Teşekkür ederim sağ olun doğru söylüyorsunuz iyi düşünelim iyi olsunİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kötüyü çağırmayın.
Doktorda düşük bir ihtimal dedi aslında sadece elindeki çizgiye göre teste gönderdi%1-2 oranında normal çocuklarda da görülüyor. Fenotipte başka belirti yoksa temiz çıkar diye tahmin ediyorum.
Hayır benzemiyor iki doktor da o gün iki doktor da tepeden tırnağa kontrol ettiler burnu ağzı vücut belirtileri ayak parmakları elleri her yerini kontrol etsen sadece elindeki çizgiye göre testi aldılar. Fiziksel olarak hiçbir bulgu yok dediler elin eli dışındaTip olarak çok belirgin oluyorlar burun ağız ve göz yapısı olarak . Sizin çocuğunuz benziyor mu down sendromlu çocuklara.
Iyide down sendromu bir kromozom fazla olur birakin doğmuş bebegi doğmadan belli oluyor otizm bi nevi ama down sendromu olan çocuklar disaridan barizzz belli olur bende iki ay önce doğum yaptım bebekten kan vs aldilar içiniz rahat olsun ya birsey çıkmaz inşallahMerhaba, belki aklımdaki sorulara cevap verebilecek birileri çıkar aramizda.
Yeni dogum yaptım. Yaşım 35 ve ikinci doğumum. Oğlum 45 günlük. Hamilelikte ikili taramam riskli çıkmışti. Risk faktörünü kacti hatırlamıyorum. Ama ayrıntılı ultrasonomum temiz cikmisti.
Fiziksel olarak normal bir bebeğim var.Duzenli doktor kontrollerini yaptırıyorum. Kalça kontrolü için götürdüğümde doktor fiziksel muayenede elinde simyan çizgisinin yani avuç içi çizgisinin olmadığını söyledi. Yanlış söylemiş olabilirim yani elinde down sendromlu çocuklarda olan çizgi varmış. Fenotipi benzemiyor dedi iki doktor gördü. Doktorlar el çizgisinden başka bir belirti görmedi. Normal çocuklarda da bu çizgi olabiliyor dedi Bir genetik testini yaptırdık. Sorum şu ki elindeki çizgiye rağmen down sendromu olmayan var mı tanıdığınız? Sonuçlar 1 ya da bir buçuk ay içinde belli olacakmış kan sonuçlarımız Zaman geçmek bilmiyor Ben de kime ne soracağımı bilmiyorum açıkçası çevremde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?