Down Sendromu Riski

Her zaman doğmadan önce bilinmeyebiliyor. Garantisi yok yani.

Rabbim korusun meleginizi insallah yoktur annesi
Bildiğim kadarıyla o meleklerde kulak ve göz aynı hizada oluyor yani göz kenarı kulak başlangıcı aynı oluyor anlatabildim umarım
Bebekde böyle mi
Amin Rabbim bütün evlatları korusun. Hayır gördüğüm kadarıyla öyle değil

Hayır doktor tepeden tırnağa muayene ediyor her gittiğimizde iyi ilgileniyor o sırada baktı zaten bu doktora da 3. gidişim. Göbeğinde fıtık vardı onu sordu ona bakmak için de sormuştum

Rabbim sizin de evladınızı size bağışlasın.İnşallah çıkmaz

Ikili testiniz e-nabiz'inizda vardir bakabilirsiniz.
Yasiniz 35 oldugu icin riskli cikmaniz oldukca normal. (Iki bebegimide 35 sonrasi dogurdum, haliyle benimkilerde riskli çıkıyordu)

Ancak yasla alakali olan risk araligi zaten ayri bir kolon/cizgi olarak gorunuyor, o kismin yuksek cikmasi onemsiz, ancak diger 3 kolonda sinirda ya da yuksek mi cikmisti, bu onemli? Testinize e-nabizdan ulasip bakarsaniz yorumlayabilirsiniz.

Bahsettiginiz simian cizgisi onemli bir bulgu olmasina ragmen tek bir bulguyla down sendromu var denemez, cunku bu sendroma sahip olmayan cocuklarda da simian cizgisi nadiren bulunabiliyor.

Yani çok yakın arkadaşlarımın çocukları down sendromlu çocuklar ve gerçekten hepsi bariz belli oluyor dediğiniz gibi el çizgileri bizimkinden çok daha farklı genelde gözleri çekik oluyor burunları yassı . Umarım çocuğunuz tamamen sağlıklıdır

Bana bebeğinizin özelden fotosunu atar atar mısınız bi görmek istiyorum anlarım çünkü benim de 3 buçuk yaşında down sendromlu bi kızım var.

Allah herkese sağlık ,huzur versin. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Evet bakayım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bana bebeğinizin özelden fotosunu atar atar mısınız bi görmek istiyorum anlarım çünkü benim de 3 buçuk yaşında down sendromlu bi kızım var.
Allah evladınıza güzel ömür versin. Atabilirsem atarım.
Minik kızınızı çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…