Dövme Dövmem :))))

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

aa güzelmiş
ben de anca heralde çocuğum Allah'ın izniyle doğarsa onun adını yazdırırım o zaman
ne sıkılcam ki

çok istiyorum fazla görünmicek yer bir tek iki omuz arası ensenin biraz altına işte yaptırmak istiyorum ama bakalım uygun fiyata yapan bir yer bulursam düşünüyorum eşimde var benim ve eşimmin başharfi var ama ben bir tek kızlarımınkini yazdırıcam iki melek kanadı arasına

Evet omzunun arasında görünmez bir tek yazın görünebilir açık giyiniyorsan ya da denizde falan.Eğer yaptıracağın şey küçük bir şeyse 100 tl tutar fazla tutucağını sanmıyorum.Ama çok güzel bir dövme olacağı kesin en azından sizin için çok özel ve anlamı çok büyük olan bir dövme olucaktır :):)

Estrella başından beri beni ciddiye alıon ya . Canım sıkıldıkça öle yazıorm. Sen bana gelmişsin profesörler falan yapıştırıon. Kop panpa ya . Ne takılıon yaptırmışsın zaten

Son düzenleme:

Estrella başından beri beni ciddiye alıon ya . Canım sıkıldıkça öle yazıorm. Sen bana gelmişsin profesörler falan yapıştırıon. Kop panpa ya . Ne takılıon yaptırmışsın zaten
Hangi kafadasın sen ya ?
Neyse sana bir şeyler yazamıyacağım artık.

evet canım hamileyim Aminnnn darısı tüm isteyenlerim başına
evet bence de daha ne güzel olabilir ki
Maşallah
Amin canım amiinn
Allah hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah
Benim hamilelere karşı bir sempatim vardır da

super bır dovme

O senin düşüncenin süperliği canımm,sağol

kimse sormamış ben anlayamadım herhalde sadece :S nereye yaptırdın dövmeyi kolunun iç tarafına mı :44:

güzel olmuş.. ben de ucunda nazar boncuğu olan çengelli iğneyle tutturulmuş gibi duran bi dövme modeli var onu çok beğeniyorum. kızın birinin bileğinde görmüştüm kenarda ama ben omzumu yaptırırdım onu.

Çok güzel durur öyle bir dövme.El üzerinde de güzel durabilir.Ya da bilekte.
Hımmm :) O dövmeyi görürsen foto paylaşmanı isterim canımm :)))
Yaptır tabiki cnm istiyorsan pişman olmıycaksan neden yaptırmayasın :))
Bende bu yıldızlı dövmenin üzerine biraz zaman sonra birşeyler daha eklettirmeyi düşünüyorum.
Dövme istiyen bazı yerleri varda.
Gökkuşağı geçiyor içimden nedense ama çok mu renkli olur öyle ne :):))

bence bu dövmenin üstünde oynama. böyle gayet güzel. daha fazlası göz yorar. başka bir yerine düşün

sonuncuyu çok beğendim. nazar boncuğunun renkleri çok gerçekci olmuş. biraz daha büyüğü omuza yapılabilir ilk resimdeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…