- 8 Ocak 2009
- 8.237
- 36
-
- Konu Sahibi Estrella39
Atlas, ares ve güney yazıyor.
Çocuklarının ismini yazdırmış çok güzel de durmuş :))
Teşekkür ederim canım
Araştır biraz sen en iyisi.
Sıkılmıycagına inandığın bir modeli bulursun elbet :))
Günah olduğunu evet herkes biliyor ama şu abdest konusunu herkes bilmiyor.
Bak sende ne kadar mantıklı söylüyorsun.
O değil zaten abdestte önemli olan derinin üzerinin ıslatılması.
Dövme de deri üstünde değil derinin altında.
Abartılınca evet bende pek beğenmiyorum ama yine de dövmeyi kadına-erkeğe çok yakıştırırım.
Çok istiyorsan o kadar göz önünde olmayan bir yerine yaptırabilirsin canım.
aa güzelmiş
ben de anca heralde çocuğum Allah'ın izniyle doğarsa onun adını yazdırırım o zaman
ne sıkılcam ki
çok istiyorum fazla görünmicek yer bir tek iki omuz arası ensenin biraz altına işte yaptırmak istiyorum ama bakalım uygun fiyata yapan bir yer bulursam düşünüyorum eşimde var benim ve eşimmin başharfi var ama ben bir tek kızlarımınkini yazdırıcam iki melek kanadı arasına
Hamile misinn :) İnşş geleceği güzel olur :):)
Bir anne için en güzel dövme çocuklarının isminin yazdığı dövmedir eralde :))
Hangi kafadasın sen ya ?
Estrella başından beri beni ciddiye alıon ya. Canım sıkıldıkça öle yazıorm. Sen bana gelmişsin profesörler falan yapıştırıon. Kop panpa ya . Ne takılıon yaptırmışsın zaten
Maşallahevet canım hamileyimAminnnn darısı tüm isteyenlerim başına
evet bence de daha ne güzel olabilir ki
super bır dovme
tatlım döven cok güzel olmuş iyi günlerde kullanırsın inşaAllah
kimse sormamış ben anlayamadım herhalde sadece :S nereye yaptırdın dövmeyi kolunun iç tarafına mı :44:
güzel olmuş.. ben de ucunda nazar boncuğu olan çengelli iğneyle tutturulmuş gibi duran bi dövme modeli var onu çok beğeniyorum. kızın birinin bileğinde görmüştüm kenarda ama ben omzumu yaptırırdım onu.
bence bu dövmenin üstünde oynama. böyle gayet güzel. daha fazlası göz yorar. başka bir yerine düşün
Eki Görüntüle 266681 Eki Görüntüle 266682 Eki Görüntüle 266683 Eki Görüntüle 266684
Benim dediklerimde bunlar işte.. google nazar boncuğu dövme yazınca baya görsel çıkıyor