- 12 Ocak 2011
- 1.447
- 2
-
- Konu Sahibi Estrella39
1 saat önce yaptırdığım dövmem :))
Taksimde Yarım Elma'ya yaptırdım.
Çok beğendim çok güzel oldu
Eki Görüntüle 258226
çok güzelmiş gerçekten umarım ömür boyu seversin :)
Teşekkür ederim :)) bir yolunu bulun izini alın çünkü keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum:))çookkkkkkkkkkkkkkk beğendimmm keşke eşim izin verse ben de yaptırcam hemende olmuoooo çok beğendim çokkk
güle güle kullan:) sıkılma inşallah:)
ya hazır sen varken sorayım bende ensemin sol altına renksiz sadece isim yazdırmayı düşünüyorum:
1- ortalama fiyatı ne kadardır?
2- çok ama çok şiddetli bir ağrı var mı?
Kızlar ben zaten bir kaç haftadır sadece dövme konusuna odaklandığım için iyice araştırdım.Şöyle diyim size.Dövmeyi derinin üstüne yapmıyorlar derinin altına yapıyorlar bizde abdest alırken derinin altını değil üstünü ıslatıyoruz.Böyle olduğu içinde abdestle bir alakası olmuyor. :))
Çok hoş olmuş Estrella
Ben de yakında yaptıracağım 2 tane
Seninki de büyükmüş baya yapılışı ne kadar sürdü?
Teşekkür ederim canım
Çok fazla sürmüyor.Yarım saat kadar bile sürmemiştir.
Sen nasıl bir şey yaptırmayı düşünüyorsun?
Arkadaşını anlamış değilim benim canımın çok tatlı olmasına rağmen hiç acımadı.Baldır üstü olması daha iyi.Çünkü kemiğin olduğu yer daha fazla acır genelde.Evet bunu da biliyorum bedene 'acı' verildiği için günah ama benim bedenimin acıdığı da söylenemez:))teşekkürler ya yurtdışındayken bir arkadaşım bacağının arka kısmına yıldız yaptırmıştı ve elimi tutmuştu yapılırken, elimi sıkmaktan morartmıştı ama baldır üstü olduğu içindi sanırım :) abdest oluyor diye biliyorum sadece acı çektirdiği için haram diye biliyorum çünkü deri altına jerk ediliyor? di mi:)
Canım sağol böyle insanlar her yerde karşımıza çıkabiliyor.İnsanların hevesini kırmaya çalışmakta üstünüze yok yani
Estrella zaten bu konuya önem veriosa gerekli araştırmayı yapıp karar vermiştir
Belki konu sahibi inançsız nerden biliosunuz?
Daha güle güle kullan demeden vaaz verenleri anlamıyorum
bunu araştıracm eğer oyleyse geçici yerine kalıcı yaptıracm :)
güle güle kullan canım güselmiş,inş.hiç sıkılmazsın...
Ben çok sevdiğim bi anime karakterini renkli yaptıracağım
Baya büyük olacak o
Bir de sevdiğim bi müzik grubunun amblemi
İlk dediğin güzel ama ikinciside güzel aslında sevdiğin grubun amblemi sonuçta ama neyse amblemi görmeden bir şey demiyim. :)
Yükleyebilir misin fotoğrafı varsa.
Teşekkür ederim arkadaşım bizi bilgilendirdiğin için ama beden benim bedenim günah benim günahım. :))"İğreti saç takana da, taktırana da, bedene dövme yapana da, yaptırana da Allah (c.c) lânet etsin!"
Sonrada eklemişti:
"Biliyorsunuz ki ahirete dünya malı ile gidilmez. Peki dövme dünya malı değil midir?? Ahirette yapılıyor mu? Hayır ahirette yapılmıyor. Yani dünya malıdır.
Peki kalıcı dövmeyi yaptırdınız. Öyleyse dövme kalıcı olduğundan dolayı sonsuza dek vücudunuzda kalacak. Yani ahirette de. Buna göre ahirete dünya malı ile girmiş olacaksınız. Yani günah işlemiş olacaksınız. Haliyle dövme yaptırmak günah oluyor."
Canım sen neyi bekliyorsun?Yüklerim canım
Amblem bu
Canım sen neyi bekliyorsun?
Çok beğendim hemen yaptırmalısın bence :))
Çok sevindim beğenmene
Tam dövmelik bi amblem piercingimi yaptırdığım yere sordum 150ye yaparım dedi
Normal dimi fiyatı?
Bu resimden biraz daha büyük yaparım tam belirgin olması için dedi
Tam omzuma yaptırmayı düşünüyorum