- 7 Ekim 2008
- 953
- 11
- Konu Sahibi Estrella39
en sondakı nazar boncugu dovmesı 10 numaraymıs harbıden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kafadasın sen ya ?
Neyse sana bir şeyler yazamıyacağım artık.
Maşallah
Amin canım amiinn
Allah hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah
Benim hamilelere karşı bir sempatim vardır da
O senin düşüncenin süperliği canımm,sağol
Boyutu elbette ayarlanır ama modeli beğenmedim daha güzel bir şekilde yapılabilirdi çengelle nazar boncuğu Ama illaki boyle bir şey istiyosak kendimizde çizebiliriz tabi...boyutu ayarlanabilir tabi.
Sağol canımm:)konu sahıbı arkadasım senın dovmende cok sirin olmuss...
bende bır gun yaptırırsam yunus dovmesı yaptırırım kesınlıkle
sağol canım Aminnnnn
benim de dövmeliler karşı bi sempatim var
Ben zaten derinin altına su geçirilecek demiyorum ki. Hem derinin altına niye su geçiresin? Derinin üzerinden bahsediyorum. Tabii herkesin günahı kendine. Eğer önemsediğiniz bir konu olsaydı biraz araştırma yapardınız:
dövme gusül abdesti - Google'da Ara
Neyse siz inandığınız gibi inanın, ben sizi yargılamıyorum gerçekleri söylüyorum sadece...
Dövme ölü derinin üzerinde su gecirmeyecek sekilde olsa sence o dövme zamanla silinmez mi? Sonucta ölü deri sürekli kendini yeniliyor.
Arkadaslar nolursunuz artik din ile ilgili ahkam kesmeyi birakin. Herkesin dogrusu yanlisi günahi sevabi kendine. Buraya bunlari yazmaniz tartisma cikarmaktan baska bir ise yaramaz. Dövmenin günah olup olmadigini merak ediyorsaniz gidin ilgili yerlere sorun sorularinizi. Ayrica buraya gelip de dövme yaptiran bir insana "Niye yaptirdin, dövme günah bunu bilmiyor musun, cehennemliksin" gibi cümleler sarfetmeden önce bir düsünün acaba karsi taraf müslüman mi degil mi diye. Müslümansa gider arastirir ona göre yaptirir, degilse bos yere konusmus olursunuz. Insanlara müslümanligi ögretmek size mi kaldi?..
Niyeyse bunu duyduğuma hiç şaşırmadım.EsrarengizSabun nickli arkadas 11 yasinda bir cocuk, yazdiklarini ciddiye almayin...
Teşekkür ederim canım inş. :))Estrella39 canim dövmen cok güzel olmus, güle güle tasi vücudunda...
Ben de yaptirmayi düsünüyorum ama yaptiracagim yere (vücudumda) karar veremedim, konu actim sizlerin de yorumlarini bekliyorum. Yaptiracagim yeri kararlastirirsam kisa bir zaman icinde kesin yaptiracagim..
Bu dövmeyi görünce sen geldin aklıma canım.Paylaşmak istedim :)
Eki Görüntüle 267274
canım güle güle kullan, çok güzel olmuş..
merhaba canım hayırlı olsun dövmen, bende 2.yi düşünüyorum. 2 tane pati çok yere sordum 120-150 tl diyorlar seninki büyük olmasına rağen 200 tl çok uygun gözüküyor. yarım elmada yaptırmışsın sanırım, web sitelerinibulamadım da biraz bilgi verebilir misin.
Merhaba canım, teşekkür ederim.2 aydır dövmemle birlikteyiz.Çok seviyorum onu ama yaza doğru yıldızların içini tamamen kırmızı renkle doldurtmayı düşünüyorum.2 tane pati değilde 3 ya da 4 tane pati daha hoş duracaktır.Aslında yerıne gore fıyat degısebılıyor.Ben bu dövmemden biraz daha büyükçe halini 150 tl ye yapan bir yerde duymuştum.Yarım elma ilk defa gittiğim bir yerdi.İşçiliği güzel beğendim ama ben dövmeye pek dikkat etmediğim için yıldızın bir kenarındaki rengi hafif gitti ilk zamanlarda daha.Fiyat olarakta senin dediğin fiyat aralığında olur.Ama bana kalırsa biraz daha ucuz olması gerekir sonuçta patiler küçükçe bir model.İstersen özelden numarasını vereyim arayıp sor şu kadar pati kaç tl olur diye.Başka yerlere de sor sonra kararını verirsin fiyatı ve işçiliği güzel olan bir yere de yaptırırsın canım.
Rica ederim =)tamam canım teşekkür ederimmm
Tesekkurler canım bende onu dusunmuyor degılım ama dovmeyı yaptırmasaydım daha cok sıkıntı cekıcektım.Neyse ılerde bu konuda zorluk cekmemeyı dılıyorum.cok sık olmus umarım ılerde gorunen bır yerde oldugu ıcın sıkıntı cekmessın