Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Talincim su an senin yasinda olmak istedim (bu istek inan cok az beni yakalar)
80 lerin ilk basinda cevremde ve ailemde valla su an türkce ismi aklima gelmiyor burun kenarina ufak bir delik ve ayni anda kulagima ikinci küpe deligi actirdim 2 senelik evligdim beyimin yigenleri beni cilgin yenge ilan etmislerdi ama ben mutlu huzurlu ve daha cok cilginliklara aciktim amaaaaaaaaaa su aci korkum olmasaydi dövmeye bayilirim güzel ve estetik bir vucutta erkek yada kadin cok sanatsal duruyor. Canim seninkine bayildimmm yeni gördüm iyki yaptirdin benim gibi icinde kalmadi güle güle kullan sevkle kullan

:dance: güzel sen begendikten sonra sorun yok cicim kullancak olan sensin vatana millete hayırlı ugurlu olsun

evet canım sanırım piercingden bahsediyorsuna.sbazı çevrelerde ve ailelerde bu tür dövme piercing gibi şeyler delilik ya da günahkarlık olarak nitelendiriliyor maalesef bu yüzden çoğu insan da engellenıyor...gerçi bizim ailede bu tür düşünceye sahip biri zaten yok ama olsaydı da sanırım çok da umrumda olmazdı:1rolleyes:
evet ben de çok uzun zamandır istiyordum dövme yaptırmayı ve gerçekten ilerde içimde kalmayacağı için mutluyum
sevgiler
a.s.

canım çok güzel bir dövme,hayırlı olsun:asigimeki çok acıyor mu yaptırırken:çok üzgünüm::uhm:

vallahi herkes bişe söylüyo. kimisi günah dio kimisi alakası yok dio. benimde kafam karıştı..

benim de göbeğimde bir dövmem var... fazla görünmeyen, rahat saklayabileceğin bir yerine yaptır bence... işe falan girerken sorun yaşamazsın... ayrıca abdestliyken yaptırırsan dövmeni bir sorun olmaz diye biliyorum (oje gibi yani)... bir de şöyle bişey de duymuştum; kalıcı dövmeler deri altına işlendiği için o bölgenin su almaması gibi bir durum söz konusu deilmiş, öyle olsaymış orada tüylenme ve terleme olmazmış...
dövme güzeldir; vücudunda hayatın boyunca taşıyacağın seni ve hayata bakışını yansıtan bir motif... sadece kesin kararlı ol, sonradan pişman olma...

canım çok güzel bir dövme,hayırlı olsun:asigimeki çok acıyor mu yaptırırken:çok üzgünüm::uhm:

sağol canıma.s.doğruyu söylemek gerekirse evet biraz ağrı oluyor tabii.ama inan çok fazla değil..tabi biraz insanın acı hissiyetiyle de ilgili olan birşey bu..ama şunu söyleyebilirim ki normalde benim canım çok tatlıdır...öyle çok tahammül edemem herşeye..ben dayandıysam emin ol çok kötü bir acı yoktur ortada:roflol:
sevgiyle kala.s.

aslında pek cesaret konusu yok ortada be kızlar..çok istiyorsanız zaten göze alıyorsunuz..ayrıca büyüüklüğüne göre de değişiyor yapılma süresi canım..15 dakikada biten küçük,sade dövmeler de var

iyi geceler canım bence süper olmuş bende omzuma küçük bir kelebek dövmesi yaptırmak isedim adam herkez karşı çıktı en başta eşim umarım bir yolunu bulup bende yaptıra bilirim kendine iyi bak hayırlı geceler

slm dövmen güzel olmuş ayrıca doğum günümüz aynı seninle

teşekkür ederim canım...
evet ıkımızın de doğumgünü 27 mart ama sen benden 4 yaş küçüksün ama 2 çocuğun var...benden öndesin yani:roflol:
öpüyorum seni:1hug:
sevgilera.s.

Çokkk güzel yaa bayıldımm..:asigim::asigim:bende istiyorum ayak bilegime ve omuzuma ......ama benim odun kalas duvar hödük sevgilim izin vermiyoklava:klava:..bi türlü ikna edemiyorum....

Güle güle kullan şekerim harika durmuş...a.s.a.s.

:roflol::roflol:ayy hiiç güleceğim yoktu sabah sabah.allah iyiliğini versin
teşekkür ederim canım:1hug:
a.s.

ayyy talinim yavrum daha kizarikligi duruyoo bee deli gaciiii:roflol::roflol:
nann ben cok korkarimm naniknanik

canımcım o kızarıklık değil canım dövmenin gölgeleri...hem korkacak ne var ki...küçücük bir iğneden korkacağımıza insanlardan korksak daha iyi olur bence???
öpüldün canıma.s.

talin harika olmus. tam olarak kac saat surdu? birde saatligini tr'yede ne kadara yapiyorlar acaba?
esimin iki tane var bir kizimizin resmi, ikinciside benim adim. ve ucuncusunude su anda yaptiriyor kendisi.
canakkale savasindaki askerler, ataturk ve turk bayragi yari kolunu kaplayacak.
banada yaptir diye israr ediyor ama yaptiracagimi sanmiyorum.
yine hayirli olsun canim a.s.

teşekkür ederim canım.1.5 saatten az sürdü..burada saat olarak değil de yapılan şeye göre fiyat veriyorlar.büyüklüğü,resmin detayı filan..ama sanırım yurt dışında dövme yaptırmak daha pahalı
sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…