- 12 Ocak 2007
- 481
- 0
Talincim su an senin yasinda olmak istedim (bu istek inan cok az beni yakalar)
80 lerin ilk basinda cevremde ve ailemde valla su an türkce ismi aklima gelmiyor burun kenarina ufak bir delik ve ayni anda kulagima ikinci küpe deligi actirdim 2 senelik evligdim beyimin yigenleri beni cilgin yenge ilan etmislerdi ama ben mutlu huzurlu ve daha cok cilginliklara aciktim amaaaaaaaaaa su aci korkum olmasaydi dövmeye bayilirim güzel ve estetik bir vucutta erkek yada kadin cok sanatsal duruyor. Canim seninkine bayildimmm yeni gördüm iyki yaptirdin benim gibi icinde kalmadi güle güle kullan sevkle kullan
canım çok güzel bir dövme,hayırlı olsun:asigimeki çok acıyor mu yaptırırken:çok üzgünüm::uhm:
slm dövmen güzel olmuş ayrıca doğum günümüz aynı seninle
Çokkk güzel yaa bayıldımm..:asigim::asigim:bende istiyorum ayak bilegime ve omuzuma ......ama benim odun kalas duvar hödük sevgilim izin vermiyoklava: klava:..bi türlü ikna edemiyorum....
Güle güle kullan şekerim harika durmuş...a.s.a.s.
en sonunda buraya koymayı becerebildim.sizce nasıl kızlar dövmem?
ayyy talinim yavrum daha kizarikligi duruyoo bee deli gaciiii:roflol::roflol:
nann ben cok korkarimm naniknanik
talin harika olmus. tam olarak kac saat surdu? birde saatligini tr'yede ne kadara yapiyorlar acaba?
esimin iki tane var bir kizimizin resmi, ikinciside benim adim. ve ucuncusunude su anda yaptiriyor kendisi.
canakkale savasindaki askerler, ataturk ve turk bayragi yari kolunu kaplayacak.
banada yaptir diye israr ediyor ama yaptiracagimi sanmiyorum.
yine hayirli olsun canim a.s.