Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
burda eger dizayni kendin getirirsen saatte 100-200 ytl arasi aliyorlar. tabi dovmeciye gore degisiyor.

cok güzel olmuş ama acımıyo mu ya ben gecicisinden baskasına cesaret edemem

cok güzel olmuş ama acımıyo mu ya ben gecicisinden baskasına cesaret edemem

insanın acıya olan duyarlılığı kişiden kişiye değişiyor tabiyiki ama benim normalde canım çok tatlıdır..benim canım yanmadıysa kimseninki yanmaz:roflol:
sevgilera.s.

senin dövmen çok güzel ve büyük bende istiyorum ondan sırnaşık şeysırnaşık şey
benim dövmem biraz küçük parmağımda alyans yerine kullanıyorum eşimin ismi yazıyor:1hug::asigim:Şeniz

senin dövmen çok güzel ve büyük bende istiyorum ondan sırnaşık şeysırnaşık şey
benim dövmem biraz küçük parmağımda alyans yerine kullanıyorum eşimin ismi yazıyor:1hug::asigim:Şeniz

ne güzell.benim de eşimin yüzük parmagında yüzük niyetine başharfim yazılı..sanırım ben de yaptırıcama.s

ne güzell.benim de eşimin yüzük parmagında yüzük niyetine başharfim yazılı..sanırım ben de yaptırıcama.s

çok güzel bişey yüzük derdi yok sırnaşık şey
benim eşim hekim olduğu için parmağına yaptıramadı fisfisfisama onunda omzunda kocaman ismim yazılı :teytey: aşk işte böyle bişey dimi talin:1hug::asigim:Şeniz

artık aşk mıdır delilikmidir allah bilir canım:roflol:
teşekkür ediyorum
sevgilera.s.

artık aşk mıdır delilikmidir allah bilir canım:roflol:
teşekkür ediyorum
sevgilera.s.

sağol be herkes aynı şeyi söylüyor talin anlamadım :uhm:bu işi:roflol::roflol: ama ben pişman değilim inşallahta olmam:içelim::içelim:

sağol be herkes aynı şeyi söylüyor talin anlamadım :uhm:bu işi:roflol::roflol: ama ben pişman değilim inşallahta olmam:içelim::içelim:

benim de eşimin yüzük parmağında benim başharfim var..inşallah hiçbirimiz pişman olmayız canım:1hug:
sevgilera.s.

güzel bende isdiyorumda abdest
gecmiyor diyorlarya o yüzden yapdirmiyorum ama beyendim cok hos duruyor

yakışmış güle güle kullan ama boy abdestinin kabul olmadığını söylemişlerdi döğme olunca bir fikriniz varmı bu konuda birde ömrünce bununla yaşayabilecekmisiniz bence birdaha düşünün derim yaptırıcaklar için diyorum umutla kalın

dövme ve abdest alma konusunda bir fikrim yok doğrusu.herkes birşey söyleyip duruyor..ama beni ilgilendiren bır konu değil zaten bu.ve farkettiniz mi bılmıyorum ama konumuz da bu değil
sevgiler

Elimde ya çok şık ve küçük bir sarmaşık deseni yada parmağıma baş harfimi istiyorum.İnternetten araştırdım.Daha önceden alınan abdest ve dolayısıyla yapılan her türlü ibadet geçersiz olur düşüncesinin aslında doğru olmadığını öğrendim.Dini açıdan tek sakıncası ; Allahın bize verdiği bu bedeni verildiği gibi teslim edilemeyecek olması..

Ama yinede içim rahat değil.Bilgisi olanlar bu konuda beni aydınlatabilirmi?:uhm:

Ayrıyetten bir sorunda çok canım yanarmı?
fisfisfis

canım dövme dinimizce günah. dedğin gibi Allahın bize verdiği bedeni aynı şekilde teslim etmeliyiz. ama şu yanlış düşünceyi de düzeltmek lazım abdest geçirmediği sölenir ama öle bişi yok.bende de var dövme. günah oldunu biliyodum ama yine de yaptırdım pişmn değilim ama nerene yaptırcan konusunda ii karar vermelisin. ben göbeğim yaptırdım ve şimdi bebek düşünüyoruz. doğumdan sonra o dövme ne hale gelir bilmiyorum doğrusu

evet biraz acı verici ayrıca hijyenik bi yerde yaptırmanı öneririm. aksi hlde çok tehlikeli olabilir

Sakın ama sakın yaptırma çocum,aman canın yanar,sıkılınca da çıkarmak için uğraşır durursun.Daha bu gün okudum kanser yapıyormuş steril ortamlarda yapılmazsa enfeksiyon riski çok fazlaymış.Sanırsam sen alerjik bir bünyeye sahipsin.Sen en iyisi,hint kınasıyla sarmaşık yap cıkınca böcek yap,çiçek yap,değişik değişik kullan olmaz mı?jeyyar

Verdiğin bilgiler için çok teşkkür ederim..Geri dönüşümü biraz meşakatli bi iş olduğu için ve yanlış bişi yapmak istemediğim için çok kararsızım.
a.s.

Anneeeeeeeeee Çok üzgünüm çoookyasakkelime
Yaptırcam işte yaptırcaammmlaelaelaelaelae:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…