gule gule kullan dovmeni, kadının en guzel yerlerinden biri de sırtıdır cok guzel bir yer secmissin. hem surekli gormuyosun sıkılmazsın boylece dovmenden :) benim de sırtımda var buyuk bi tane. ben de cok memnunum. ayrıca dovme bi sanattır insanlar neden bu kadar elestirel yaklasırlar anlamıyorum her seyden önce bireysel tercihtir.
Güle Güle kullan canim motivde cok güzel cok begendim, insanlarimiz elestirmeyi cok seviyor buna bende katiliyorum halbuki herkezin zevki kendine kimseye zarar vermedikten sonra kime ne öyle degilmi, bende dövme yaptirmayi cok isterdim evlenmeden önce simdide yaptirabilirim aslinda ama dinen sakincalimi degilmi onu daha pek acik ve net ögrenemedim bazilari evet diyor bazilari hayir.
Neyse dövmen cok güzel olmus canim a.s.
bayıldım ya.bende istiyorum
bende istiyorum ama hem korkuyorum hemde bazıııııı kuvvetler izin vermiyorrr anladınız siz onuuuu :mymeka::Roflol:
vayy cok güzel boyutu ne kadar ve nerde? ben de sırtımda istiyorum
hayırlı olsun çok hoş
benım de dovmem var ıkı kolumda.avatardakı benım bırını gorebılırsınyerimseniben bu fotoda gozuken daha cok acımıstı cunku dolgulu.dıger kolumdakı nerdeyse hıc acımadı.15 yasındayken yaptırmıstım cok da sevıorum ama dövme çok dikkat çekior insanların bakışlarından artık rahatsız olmaya basladım cunku evli bir kadınım.bi suredir yarım kollu giymeye dövmeleri göstermemeye çalışıorum.artık sildirmeyi dusunuorum ama o da çok zor bişi.iz kalmadan da kolay kolay çıkmıor.tabiki senin kararın ama tavsiyem iyi dusun oyle yaptır derim.