ameliyat izimin üzerine dövme yaptırmak istiyorum böyle bi deneyimi olan var mı güzel kapatıyor mu?
internette araştırdım ruhsel donbalak ve danny garcia ünlü dövmeciler miş galiba. gitmişken en iyisine gitmek lazım çok titizim bu konuda güzel olması lazım ve bnm istediğimi anlaması lazım
Selamlar canım,
Eğer İstanbul'daysan sana iki sağlam dövmeci önerebilirim.
Biri Umut Kıran diğeri Vasa Vasikopişman olmazsın. Tek kelimeyle harika dövüyorlar :)))
Selamlar canım,
Eğer İstanbul'daysan sana iki sağlam dövmeci önerebilirim.
Biri Umut Kıran diğeri Vasa Vasikopişman olmazsın. Tek kelimeyle harika dövüyorlar :)))
oraletcim; çok acıyor mu dövmeyi yaptırırken? yeri nerede bacım buranın?
internetten baktım jelesec, umut kıran kadıköydeymiş((((((((
bana yakın bebeğim orası, orada meşhur bir pasaj var genelde orada toplanıyor bu dövmeciler... Sen nerene düşünüyorsun dövmeyi?
Arkamda belde hafif çatlaklar var.Onları kapattırmayı istiyorum ..Başka çaresi yokmuş(( 2::2:
diğer konuları okuyamadım tek bi cvp verseniz yeter :))
dövme sildirmede lazer ksin sonuç veriyomu ?
sildirenler varsa burda cvplayabilirmi ?
dövmenin büyüklüğü yapılış şekli rengi önemli,hepsinde %100 sonuç vermiyor diye biliyorum..
iyi bir yer bulup göstermende fayda var dövmeni...
Onune gelene dovme yapmaz. Temiz ama biraz tuzludur.
dövme yaptırmak bir hastalıkmış yaptırdığın andan itibaren.sonrası geliyormuş yani. bende yok ama eşim başta olmak üzere herkes öyle söylüyor.birde dövmeyi bilen iyi birine yaptırmak çok önemli eşim tatilde yaptırmıştı ilk dövmesini sonradan onu sildiremedi belliydi yani acemi işi felan olduğu sonra üzerine bir dövme yaptılar kapattı.fark ediyor yani kaliteli çizim ile acemi çizim sonuçta sizinle kalacak birşey bence çizim önemli :)