Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Yaaa bende istiyoruuuuuuuuum ama ben samsunda oturuyorum ve bana bayan bir dövmeci lazım.nasıl bulabilirim aceba?

arnavut güzeli84 bayıldım dövmene bendede melek dövmesi var sağ omzumda..iyilik meleğim o benimm kaydirigubbakcemile3hihoyyyt bir tane daha yaptırmak fazla geliyor bana ama yaptırsaydım tamda böyle bi$i yaptırırdım

çok teşekürederim angel..ÇOK SAĞOOO iltifatın içiin..ben bunu yurt dışında yaptırdıım ve kesinlikle acımadıı.senin dövmenide koysana bak çok merak ettiiimm..ben dayanamıycam yazın iki tane daha yaptırmayı düşünüyoruuum..çok tatlı iki dövme bulduuum..

Evet harika bir dövme beni yoldan çıkarıcak bak..tekrar mı yaptırsam neeee sırnaşık şey
maşallah dövmene
dövmemin resmini çekerim en kısa zamanda benimki öle renkli diil ama :çok üzgünüm:

Evet harika bir dövme beni yoldan çıkarıcak bak..tekrar mı yaptırsam neeee sırnaşık şey
maşallah dövmene
dövmemin resmini çekerim en kısa zamanda benimki öle renkli diil ama :çok üzgünüm:

vallaa bilmiyorum amaa madem renkli bir dövmen yok,BENCE SENDE BU YAZ BİR TANE GÜZELCE ARAŞTIR YAPTIIIR..yerimseniben bende ayak bileğime vede kasığıma yaptırıcaaam..HADİ SENİNKİNİDEE MERAK EDİYORUUMBAK ..olsun renksiz olsuun ne farkederkii..a.s.

yaaa çok kıskandım sizi yaaaaa kötükedihüsobende istiyorum ama çok pahalı minicik olanları bile ben daha öğrenciyim yaaasenağlama

d smartta travel living kanalında LA ınk diye bir program var tavsiye ederim inanılmaz güzel tatoolar yapıyorlar.ilgilenenlere fikir olur.ben çok beğeniyorum ama cesaretim yok açıkçası..

kızlar buda benim kızım..çok seviyorum ben onu,hiç pişman olmadım ve olacağımıda sanmıyorum..benim şans meleğim o..her ne kadar ağlayan bi melek olsada...

yaklaşık 10 senedir kolumda dövmem var bazen keske yaptırmasaydım gidip sildiriyim diyorum bazen iyiki yaptırmışım diyorum..
benden size tavsiye siz siz olun cok fazla göz önünde olan biyere dövme yaptırmayın
herzmn göremiyeceginiz eskimeyecek biyer olsun

Eski mesajıma baktım da.. Aradan bir yıl geçmiş ve ben hala 3. dövmemi yaptıramamışım..
İnanır mısınız.. Hala dövme sitelerinde geziniyorum..
İlk iki dövmem kadar bağlılık hissedeceğim bir figür bulana kadar da bu iş devam edecek herhalde.. :kedi:

Benim de sol kolum da var dövmem...

Bir de ayagimin üstüne hint yazisi ile ismimi yaptirmak istiyorum ama babam kolumdakini görünce cok kizmisti:gitme:simdi birde ayagimin üstüne yaptirirsam ne der bilmiyorum...:sinifsinif:

Ama kafaya koydum yaptircam artik azcik baba fircasina da katlanirimzemuszemus

arkadaşlar bence daha sonradan piişman olup sıkılma ihtimaliniz oldugu için 7 10 sene arası cıkanlardan yaptırmalısınız hem acımıo cok hemde en fazla 10 senede cıkıo :) bende var ve cok mutluyum dövmemle : )

kizlar dovmeleriniz cok guzel talin seninkine bittim melek olmus bir bakire gibi cok huzunlu cokta guclu..ayni zamanda canli duruyor..bende cok istiyorum ama henuz cesaretim yok eger yaptirirsam kesinlikle boyle birsey olura.s.

2 tane dövmem var hiç sorun yaşamadım hemende iyileşmiştir giydirme yapıcam simdide. Ama yaptırmayı dusunen kızlar dikkatli olun,Temizliğine dıkkat edın kendı gozunuzun onunde temizletin. Mikrop kapıp kolu harap olan arkadaşlarımda var,Bende dövme derslerine başlıyorum yakın bi zamnda umarım becerebılırım
Birde cok dusunun yaptırmak istediginiz modeli pişmanlık duyabiliyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…