astraea dövmen cok hos tatlım... çok beğendim.. yeride güzel desen de süper!
Evet harika bir dövme beni yoldan çıkarıcak bak..tekrar mı yaptırsam neeee sırnaşık şeyçok teşekürederim angel..ÇOK SAĞOOO iltifatın içiin..ben bunu yurt dışında yaptırdıım ve kesinlikle acımadıı.senin dövmenide koysana bak çok merak ettiiimm..ben dayanamıycam yazın iki tane daha yaptırmayı düşünüyoruuum..çok tatlı iki dövme bulduuum..
Evet harika bir dövme beni yoldan çıkarıcak bak..tekrar mı yaptırsam neeee sırnaşık şey
maşallah dövmene
dövmemin resmini çekerim en kısa zamanda benimki öle renkli diil ama :çok üzgünüm:
Eki Görüntüle 14444 kızlar buda benim kızım..çok seviyorum ben onu,hiç pişman olmadım ve olacağımıda sanmıyorum..benim şans meleğim o..her ne kadar ağlayan bi melek olsada...
Eski mesajıma baktım da.. Aradan bir yıl geçmiş ve ben hala 3. dövmemi yaptıramamışım..Talincim.. Dövmen gerçekten sanat eseri..Çok güzel duruyor.. Kolsuz ya da askılı bluz giydiğinde nasıl görünüyor, merak ettim..
Şimdi geliyorum 10 puanlık uzman soruma.
Üçüncü dövmemi yaptırmaya nihayet karar verdim. 3 tane figür var kafamda.. Aslında bu soruyu dövmecime sormam daha uygun ama.. yine de belki bir fikrin vardır ümidiyle yazmadan edemedim.
Üç figür birleşecek: Melek + yin yang + lotus
Bunlar nasıl birleştirilir? Bu işi bedeli karşılığında yapacak bir sanatkar bulmak lazım.. Dövmeciye gidip söylesem öyle bakar herhalde yüzüme.. :roflol:
Var mı bir fikrin? Ben bu sembolü kime çizdirebilirim?
Benim dövmelerim de bunlar.. Çok net gözükmüyor sanırım, idare ediver..
Üçüncü dövmemi de sol elimi ve bileğimi kaplayacak şekilde yaptırmak istiyorum. Fotoğraftaki sağ elim..
Senin ya da başkasının bu konuda bir fikri olursa çok sevinirim.. a.s.