- 30 Ağustos 2009
- 12
- 0
- 43
hayir canim abdest olmuyor cunku tene isledigi icin gusul abdesti olmuyo ben bir hocaya sordumkalıcı dövme abdest tutmuyo mu? ben istiyorum ama annem bana bunu söylüyor belki de vazgeçirmek için.. ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum muallaktayım.
hayir canim abdest olmuyor cunku tene isledigi icin gusul abdesti olmuyo ben bir hocaya sordum
nereye dusunuyorsun tatlım ona gore birseyler soyleyelim
Livcim el bileklerime düşünüyorum ama nasıl bir şey olsun karar veremedim. Gerçi çekindiğim halde bu 2. dövmeyede bu gece karar verdim biraz acele oldu:)))
Eğer güzel bi şekil beğenebilirsem perşembe yaptırmayı düşünüyorum.
Daha küçük bir şey istiyorum canım ben birde bileğimin iç tarafına fazla görünmesin diye:)
bebegim içide olsa dısıda olsa bilekte gorunmeme olayı yok biliyorsun ...bence kucuk sirin tribal bir desen yaptır
Elimde ya çok şık ve küçük bir sarmaşık deseni yada parmağıma baş harfimi istiyorum.İnternetten araştırdım.Daha önceden alınan abdest ve dolayısıyla yapılan her türlü ibadet geçersiz olur düşüncesinin aslında doğru olmadığını öğrendim.Dini açıdan tek sakıncası ; Allahın bize verdiği bu bedeni verildiği gibi teslim edilemeyecek olması..
Ama yinede içim rahat değil.Bilgisi olanlar bu konuda beni aydınlatabilirmi?:uhm:
Ayrıyetten bir sorunda çok canım yanarmı?fisfisfis
kesinlikle görünen yere tavsiye etmiyorum en sevdiğim şey kelebeklerdir kolumda 3kelebek ve sarmaşık var amann allahım yaptırdıktan 2 gün sonra kolumdan iğrendim=(
ama belimdeki yıldızların hastasıyım görmüorum arada 1 denk gelioruz ayna karşısında ondan memnunum