Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
güle güle kullan çok güzel çok yakışmış talinciğim....... yerimseniben yalnız lütfen yanlış anlama ama kalıcı dövmenin dinimizce yasak oldugunu biliyorsundur öyle değilm :tomato: ? yanlış anlamanı istemem yargılamak için söylemedim,insan ne istiyorsa ona göre hareket ederde...ufff anladın dimi nedemek istediğimi?....... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım yanlış anlamadım.her ne kadar konumuz bu olmasa da cevap vereyim
benim dinimde dövme yaptırmak yasak ya da günah değil
umarım anlaşılmıştıryerimseniben
sevgilera.s.

canım yanlış anlamadım.her ne kadar konumuz bu olmasa da cevap vereyim
benim dinimde dövme yaptırmak yasak ya da günah değil
umarım anlaşılmıştıryerimseniben
sevgilera.s.

cevapladıgın ve nedemek istediğimi anladıgın için çok teşekkür ederim..anladım demek istediğini... a.s. a.s.

mutlu kal a.s

çok güzel olmuş.ben de yaptırmaya gittigimde korkup geri çıkmıştım hahahaha....yine yaptırmak isitoyrum ama cesarete ihtiyacım var herkes olumsuz şeyler söylüyor yaa....

cnm bu konuda evet cok soylem var ınternettede arastırdım bu konuyu
ben yaptırdım 3 tane dovmem var,ve abdest konusundada acıkcası oyle dusunmuyorum buldugum bılgılerde aynen boyle bırsey olmadıgını belırtıyor

dovme 3.derıye ıslenıyo vucudunda dovme olsun olmasın zaten 3.derıyı yıkama sansın yok
bu yuzde yuz olan bısı yerimseniben

Kızlar ya kalıcı dövme yaptırmak istiyorum ama hijyen takıntılı bir insan olduğum için nerde yaptıracağıma karar veremiyorum..Ankara'da yaşayıp kalıcı dövme yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdı ya bana yardımcı olabilirs sevinirim

8 yıldır dovmem var bırı kuyruk sokumumda bırı ayak bıleımde ıkısınıde cok gormuyorum bu yuzden sıkılmayı gecın dovmem oldugunu cogu zaman unutuyorum.. sok gozukmuyucek bıyerınıze yaptırın yanı kendınızın cok gorup hasır nesır olmuyucagı bu sayede sıkılma korkusundan kurtulmus olursunuz .. ayrıca pısman olmamak ıcın gercekten ıstedıgınız sevdıgınız seylerın dovmesını yaptırın guncel herkesın yaptırdıgı cogu kısıde gormeye alısık oldugumuz seylerı deıl.

kızlar bakın bu da bnm sağ omuzumdaki dövmemin resmi arkadaşım bunu amatörken yaptı yani ilk zamnki dövmelerinden biri ve bacağımdada var onunda çekerim resmini bi ara ...buarada yaptırıcam yarım kol dövme işi bi mühdet yattı :çok üzgünüm:

cnm ben ankara da yaptırdım cok da memnun kaldım acıkcası ... ama adını filan unuttum .o neden tarif ediim.tunalı hilmi caddesinde tadım pizzanın oldugu pasajda 2. katta sanırım.gercekten son derece hijyenik.şakkıdı

benimde ayağımın üstünde var umarım yakın bi zamanda fotoğrafını koyarım bende... benim dövmecim kadınların erkeklere oranla dövme konusunda çok daha dayanıklı olduklarını söyledi. hiç sesimiz çıkmıyomus onlara göre valla ...:)))

benim kafamda coooook soru isaretleri oldugundan cesaret edemiyorum,onun yerine piercing yaptiriyorum:))) en azindan istemeyince cikarip atabiliyorum
ama birgün dövme yaptirirsam oda kesinlikle ya türk bayragi yada Mustafa Kemal Atatürk ün imzasi olurdu

evet bende böyle düşünüyorum.. 2 tane dövmem var hiç pişman değlim , 1 yada 2 tane daha yaptırmayı düşünüyorum hatta :içelim:

kızlar ben dövne konusunda biraz rahatım yaptırdım hoşuma giden başka dövme bulursam gene yaptırırım, abdest konusuna gelincede temizlik için şart koşulduğunu zannediyorum sen temiz bakımlı olduktan sonra sorun yok.

Selam kızlar bende bu yaz dövme yaptırdım..çok güzel oldu ve size tavsiyem yaptırıcak olursanız fazla göremiyceniz bir yerde olsun sırtınızda belinizde falan çünkü ozaman fazla sıkılmıyosunuz göz önünde olmadığı için.ve beni cezbeden herzaman gizli yerde olan dövmelerdir yarısını göremezsiniz ve daha çok merak uyandırı..HA ŞU ABDEST KONUSUNA GELELİM;ben namaz kılıyorum önemli olan ellerinizin üstüne dövme yapmamanız, sonuçta secdeye varırken ellerinizin üstüne anlınızı dayıyosunuz ve işte ozaman dövmeye uzanmış oluyosunuz..AYRICA LÜTFEN ŞU ABDEST MESELESİNİ TARTIŞILMASIN BİZ DERİMİZİN ALTINI YIKAYABİLİYORMUYUZ SANKİ. Kİ DÖVEMNİN İÇİNDEN DE KIL ÇIKIYO FARKINDAYSANIZ DEMEKKİ İÇİNE SU GİDİYO..sevgiler sağlıcakla kalıın

mantığı anlayamadım ben , dövemeden kıl cıkıyo demekki su gidiyo demişsiniz , su deyen heryerden kıl cıkıyo demektir bu ..ben mi yanlış anladım çoksa özümü farklı bu mesajın biraz açarsanız sevinirim zira vücutta çıkan kılın suyla ilgisi olmadığını , en azından dısardan değen suyla ilgisi olmadığını herkez bilir..

Mantık şöle,bazı kişiler dövme yaptırmayı kaçınırlar sebebi ise dinimizin emrettiği vucudumuza yapılan zararlar tamamen haramdır..YANLIŞMIYIM?yurt dışında dövmeli birisinden kan nadiren alınır hatta ve hatta emar bile çekinmesi zararlı olur.nedeni ise dövmenin boyasında demir bulunmaktadır buda emar çekilmemesine sebep olur hatta dövme çok büyükse eğer emar filmi hiç çekilmez patlama olasılığı var bunu araştırabilirsiniz..SU olayına gelelim;ben dövme yaptırıcam dediğimde genelde şöyle konuşmalara şahit oldum.İŞTE SEN NAMAZ KILAMAZSIN DÖVME OLAN YERE SU GİRMEDİĞİ İÇİN ABDESTİNDE KABUL OLMAZ DEDİLER .BELKİ BEN TAM AÇIKLIYICI YAZAMADIM AMA ŞÖYLEKİ ANLATMAK İSTEDİĞİM DÖVME YAPILINCA ZATEN ORASI KOMPLE KAPANIYO DİYE BİRŞEY YOK CİLDİMİZ GAYETTE NEFES ALIYO YANİ KIL DA ÇIKIYO KIL ÇIKAN YERDEDE DELİKLER OLDUĞUNA GÖRE SUDA GİRİYOOO ANLAMDA SÖYLEDİM..VE BU DEMEK OLUYOKİ ABDEST ÖZELİKLE BOY ABDESTİ ALIRKEN HİÇ BİR YER KURU KALMIYO ABDESTTE KABUL OLUYOO..tabi bu konu sürekli tartışılır birileri haram der birileri zararlı der herkez kendi bacağından asılır ben yaptım o bana kalmış birşey ,abdestimide alırım namazımıda kılarım allahımla arama ne dövme nede diyerlerin düşünceleri arama giremez..:enbuyukkk:

ya kızlar bende dövme istiyorum,baş parmağımla işaret parmağımın arasına...ama sıkılırım diye korkuyorum,bu kalıcı makyajla yapılanların fiyatı hakkında bi bilginiz var mı???:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…