güle güle kullan çok güzel çok yakışmış talinciğim....... yerimseniben yalnız lütfen yanlış anlama ama kalıcı dövmenin dinimizce yasak oldugunu biliyorsundur öyle değilm :tomato: ? yanlış anlamanı istemem yargılamak için söylemedim,insan ne istiyorsa ona göre hareket ederde...ufff anladın dimi nedemek istediğimi?....... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım yanlış anlamadım.her ne kadar konumuz bu olmasa da cevap vereyim
benim dinimde dövme yaptırmak yasak ya da günah değil
umarım anlaşılmıştıryerimseniben
sevgilera.s.
güle güle kullan çok güzel çok yakışmış talinciğim....... yerimseniben yalnız lütfen yanlış anlama ama kalıcı dövmenin dinimizce yasak oldugunu biliyorsundur öyle değilm :tomato: ? yanlış anlamanı istemem yargılamak için söylemedim,insan ne istiyorsa ona göre hareket ederde...ufff anladın dimi nedemek istediğimi?....... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Kızlar ya kalıcı dövme yaptırmak istiyorum ama hijyen takıntılı bir insan olduğum için nerde yaptıracağıma karar veremiyorum..Ankara'da yaşayıp kalıcı dövme yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdı ya bana yardımcı olabilirs sevinirim
cnm bu konuda evet cok soylem var ınternettede arastırdım bu konuyu
ben yaptırdım 3 tane dovmem var,ve abdest konusundada acıkcası oyle dusunmuyorum buldugum bılgılerde aynen boyle bırsey olmadıgını belırtıyor
dovme 3.derıye ıslenıyo vucudunda dovme olsun olmasın zaten 3.derıyı yıkama sansın yok
bu yuzde yuz olan bısı yerimseniben
Selam kızlar bende bu yaz dövme yaptırdım..çok güzel oldu ve size tavsiyem yaptırıcak olursanız fazla göremiyceniz bir yerde olsun sırtınızda belinizde falan çünkü ozaman fazla sıkılmıyosunuz göz önünde olmadığı için.ve beni cezbeden herzaman gizli yerde olan dövmelerdir yarısını göremezsiniz ve daha çok merak uyandırı..HA ŞU ABDEST KONUSUNA GELELİM;ben namaz kılıyorum önemli olan ellerinizin üstüne dövme yapmamanız, sonuçta secdeye varırken ellerinizin üstüne anlınızı dayıyosunuz ve işte ozaman dövmeye uzanmış oluyosunuz..AYRICA LÜTFEN ŞU ABDEST MESELESİNİ TARTIŞILMASIN BİZ DERİMİZİN ALTINI YIKAYABİLİYORMUYUZ SANKİ. Kİ DÖVEMNİN İÇİNDEN DE KIL ÇIKIYO FARKINDAYSANIZ DEMEKKİ İÇİNE SU GİDİYO..sevgiler sağlıcakla kalıın
mantığı anlayamadım ben , dövemeden kıl cıkıyo demekki su gidiyo demişsiniz , su deyen heryerden kıl cıkıyo demektir bu ..ben mi yanlış anladım çoksa özümü farklı bu mesajın biraz açarsanız sevinirim zira vücutta çıkan kılın suyla ilgisi olmadığını , en azından dısardan değen suyla ilgisi olmadığını herkez bilir..