Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
kızlar dövmemi bugun yaptırdım.
bir iki gün içinde resmini buraya koyarım.
ayak bileğime iki tane sembol yaptırdım.
benimki kalıcı makyaj boyası ile yapıldı
3seneden sonra da çıkacakmış kendiliğinden..

hayırlı olsun canım
güle güle kullana.s.

benim bi arkadaşım da 3 senede geçecek diye koluna yaptırmıştı dövme hafiften silik bir hal aldı soldu ama geçmedi tamamen hala duruyor kolunda. ben de cok eskiden düsünmüstüm o 3 yıllıklardan yaptırmayı ama sonra vazgecip kalıcı yaptırdım.

canım beni de düşündürüyor ya geçmezse diye. ama bir şekilde geçer diye düşünüyorum.
yani peeling falan yaparım sürekli ne bilieyim.
inşallah geçer yani 3 yıla:)

canım beni de düşündürüyor ya geçmezse diye. ama bir şekilde geçer diye düşünüyorum.
yani peeling falan yaparım sürekli ne bilieyim.
inşallah geçer yani 3 yıla:)

ben de cok duydum 3 yıllıkları işte ama geçmiyor falan diye ilk defa bu arkadaşta rastladım demek ki onun yaptırdıgı yerle falan alakalı.. güvendigim bi yer diyorsun sorun olcagını sanmıyorum bekleyip görmekten baska caren yok :) allahtan cok guzel bi yerde ve guzel bi dovme bi de yaptırıp pisman olan insanlar var yerimseniben

BENDE VAR DÖVME BACAMDA VE OMUZUMDA YA İST AVRUPA YAKASINDA ŞÖLE UCUZA DÖVME YAPAN VARMI YA YARIM KOL DÖVME İSTİYORUM BİLGİNİZE :dance:

aaah ah bende yaptırmak ıstıyorum ama malesefkı gunah hemde cok gunah.. tabı herkesın kendı dusuncesı...

gecıcılerden yaptırırım bendetatlicadiarzu

BENDE VAR DÖVME BACAMDA VE OMUZUMDA YA İST AVRUPA YAKASINDA ŞÖLE UCUZA DÖVME YAPAN VARMI YA YARIM KOL DÖVME İSTİYORUM BİLGİNİZE :dance:

yarım kolunu bir ömür boyunca kaplayacak bir dövmeyi ucuz bir yerde değil, çok iyi bir yerde yaptırmalısın bence.. hem sağlık ve temizlik, hem de işçilik açısından... biraz para biriktirip en iyi yere yaptırırdım senin yerinde olsam, aceleye gelecek bir şey değil sonuçta, bir ömürlük bir şey yani.. (koca seçiyor gibi düşün ahahaha lülülülülülü )

sol ayagımın üstünde kelebek motifi var benimde....Hint kınası diye birşey varmış sanırım(gecici),bu ara cok revaçta.herkes ondan yaptırıyor..Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

na†hy;3548372 .!.:
sol ayagımın üstünde kelebek motifi var benimde....Hint kınası diye birşey varmış sanırım(gecici),bu ara cok revaçta.herkes ondan yaptırıyor..Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

ben geçen yaz bacağıma yaptırmıştım hint kınasıyla.denizde falan olmama ramen 1 ay kadar kullandım belki de daha fazla:) ama tabi o dövmeli kısıma banyoda liflerle falan sürtmüyordum.

CNM ŞÖYLEKİ PİYASADA ÇOK KALİTELİ ÖVME YAPAN YERLER VAR VE FİYATLAR HERYERDE FARKLIDIR ÇÜNKÜ DEVLET BELLİ Bİ FİYAT BELİRLEMEMİŞTİR ( MARKETTEKİ ŞEKERE TUZA BENZEMEZ ) VE BN UCUZ Bİ YER ARIYORUM DERKENDE YARIM KOLU İNDİRİM FİYATI OLUCAK Bİ ŞEKİLDE YANİ BİDE ÖYLE YARIM KOLUMA TEK Bİ DÖVME OLMİCAK SARMAŞIKTA DÜŞÜNMÜYORUM KARIŞIK ŞEYLER KARIŞIK NESNELER TRİBAL ŞEYLER YANİ DÜZENSİZ KARMAN ÇORMAN YAPTIRICAM TABİ HİJJEN ÇOK ÖNEMLİ a.s.a.s.

ooo işin zor görünüyor canım. cook uzun zaman alır dimi o kolun bitmesi.

2 -3 sati bulur olsun sonuç çok güzel olcak ama uzun zamndan beri bunu istiyorum işallah bu bu ayın sonunda olcak ya bizim ark.i var ama amatör daha yani geçen sene öyleydi makine falan almış geçen sene de dövmelerimizi o yaptı bakalım hala devam ediyosa yaptırıcaz:sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
benim kardeşimde de var tribal.omzundan dirseğine kadar.yapımı 7 saat sürmüştü çok ayrıntılıydı.Giger tasarımlarıyla dolu bir dövme.kesinlikle amatör birine yaptırma,özellikle de tribalse.çünkü dövmecinin sanatını o işe katması çok ayrı bi olay.Bu da tecrübe gerektiriyo.Ankara'da olsan önerim vardı ama İstanbul'da maalesef.Umarım kafandakini en iyi şekilde yapacak biyer bulursun.

bende 1.5 ay önce yaptırdım kolumuna çok orjinal ve güzel oldu.. temiz de baktım. ama sıkılmaktan korkuyorum şimdi :1closedeyes:

hem dövme hakkında o kadar olumsuz şey sölüyosn hem de yazının sonuna ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım diyorsun.. ilginç..

tribal dövmeler gerçekten çok güzel oluyo.. 7saat sürmesi de normal benim dövmem çok büyük değil ama baya ayrıntılıydı 1 saat sürdü ve ben acıdan bayılacağımı hissettim.. valla helal olsun 7saat dayanabilmişse..

yaa kızlar bende çoook istiyorum eskiden piercing istiodum kaşıma ama kaş sarkması olayı yüzünden vaz geçtim göbeğime yaptırdım sonra burnuma sonra dudağıma şimdi de dövme yaptırmayı çok istiyorum ama sıkılırmıyım korkusu yüzünden çesaret edemiyorum bide çok acıyomuş yaa acaba local anestesiyle dövme yapılıomudur:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…