kızlar dövmemi bugun yaptırdım.
bir iki gün içinde resmini buraya koyarım.
ayak bileğime iki tane sembol yaptırdım.
benimki kalıcı makyaj boyası ile yapıldı
3seneden sonra da çıkacakmış kendiliğinden..
benim bi arkadaşım da 3 senede geçecek diye koluna yaptırmıştı dövme hafiften silik bir hal aldı soldu ama geçmedi tamamen hala duruyor kolunda. ben de cok eskiden düsünmüstüm o 3 yıllıklardan yaptırmayı ama sonra vazgecip kalıcı yaptırdım.
canım beni de düşündürüyor ya geçmezse diye. ama bir şekilde geçer diye düşünüyorum.
yani peeling falan yaparım sürekli ne bilieyim.
inşallah geçer yani 3 yıla:)
BENDE VAR DÖVME BACAMDA VE OMUZUMDA YA İST AVRUPA YAKASINDA ŞÖLE UCUZA DÖVME YAPAN VARMI YA YARIM KOL DÖVME İSTİYORUM BİLGİNİZE :dance:
na†hy;3548372 .!.:sol ayagımın üstünde kelebek motifi var benimde....Hint kınası diye birşey varmış sanırım(gecici),bu ara cok revaçta.herkes ondan yaptırıyor..Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
yarım kolunu bir ömür boyunca kaplayacak bir dövmeyi ucuz bir yerde değil, çok iyi bir yerde yaptırmalısın bence.. hem sağlık ve temizlik, hem de işçilik açısından... biraz para biriktirip en iyi yere yaptırırdım senin yerinde olsam, aceleye gelecek bir şey değil sonuçta, bir ömürlük bir şey yani.. (koca seçiyor gibi düşün ahahaha lülülülülülü )
CNM ŞÖYLEKİ PİYASADA ÇOK KALİTELİ ÖVME YAPAN YERLER VAR VE FİYATLAR HERYERDE FARKLIDIR ÇÜNKÜ DEVLET BELLİ Bİ FİYAT BELİRLEMEMİŞTİR ( MARKETTEKİ ŞEKERE TUZA BENZEMEZ ) VE BN UCUZ Bİ YER ARIYORUM DERKENDE YARIM KOLU İNDİRİM FİYATI OLUCAK Bİ ŞEKİLDE YANİ BİDE ÖYLE YARIM KOLUMA TEK Bİ DÖVME OLMİCAK SARMAŞIKTA DÜŞÜNMÜYORUM KARIŞIK ŞEYLER KARIŞIK NESNELER TRİBAL ŞEYLER YANİ DÜZENSİZ KARMAN ÇORMAN YAPTIRICAM TABİ HİJJEN ÇOK ÖNEMLİ a.s.a.s.
hem dövme hakkında o kadar olumsuz şey sölüyosn hem de yazının sonuna ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım diyorsun.. ilginç..hiç dövmelerinden sıkılmayan kişi dövmedim.nerede izledim hatırlamıyorum uzmanın biri insanların dövmeden sıkıldıkları zaman sildirmeyi göze alamayıp dövmenin üzerine yeni dövme eklettiklerini ya da daha farklı dövme yaptırmaya devam ettiklerini söylemişti. dövme büyüdükçe büyüyo, angelina jolie gibi saçma sapan bütün dövmeler bir arada.sibel tüzün gibi olanları da mevcut.bi de herkeste aynı dövme var, kola şeritle başladı, bileğe şeritle devam etti şimdi de bi melek modası var, herkesin sırtında. kolunun üstüne dövme yaptıranın aklı yok bence.kadınlar erkek gibi değiller zarif canlılar o ince kolun üzerinde küçük de yaptırsan büyük de yaptırsan kibar bişi de olsa rezalet gözüküyo. yonca evcimiğin gül dövmesi yıllardır midemi bulandırmıştır.bu tarz dövmeleri de çok gördüm.bunun dışında dövmenin duruşuda tenden tene değişiyor. güzel dövmesi olanları da gördüm. arkadaşımın vücudunda 24 tane küçük bilmem ne çiçeği var( adını hatırlamıyorum) stratejik noktalara yerleştirilmiş.coğu görünmüyo sanki çiçekler uçuşuyo gibi durmuş. anlatmam saçma görmeden olmaz.bunun dışında bi de ilhan mansızın dövmesini beyenirim. ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. pişman olacağımı düşünüyorum.
benim kardeşimde de var tribal.omzundan dirseğine kadar.yapımı 7 saat sürmüştü çok ayrıntılıydı.Giger tasarımlarıyla dolu bir dövme.kesinlikle amatör birine yaptırma,özellikle de tribalse.çünkü dövmecinin sanatını o işe katması çok ayrı bi olay.Bu da tecrübe gerektiriyo.Ankara'da olsan önerim vardı ama İstanbul'da maalesef.Umarım kafandakini en iyi şekilde yapacak biyer bulursun.