Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

local anestesi ile dövme yapılmıyorç çünkü kasları gevşettiği için dövmenin bozulma ihtimali çok fazla.. acıdan korkmamalısın tatlı bi acısı var tabii dayanabilene

Sık sık söylenen bir söz var burada..

"Dövmeden sıkılır mıyım? Pişman olur muyum?"

Bu sorunun cevabını, yaptırdığınız dövmenin içeriği verir..
Eğer, sırf birinde görüp de beğendiğiniz için dövme yaptırdıysanız, beğenilerinizin zamanla değişmesi olasılığı neticesinde dövmeden de sıkılma riskiniz olacaktır.. Ayrıca çok büyük alanı kaplayan dövmelerden de günü gelip de sıkılma ihtimaliniz bana göre olası..

Benim sağ kol bileğimde iki minik dövmem var.. Her ikisinin de felsefi anlamda bir içeriği var.. Hayat görüşümü ve hayattan ne istediğimi anlatan dövmeler.. Baktığımda görebileceğim bir yerdeler... Gördükçe hatırlamam gereken düşüncelerin simgesel anlatımı her ikisi de.. Dar zamanlarımda bileğimi okşarım usul usul.. Ve her zaman iyi gelir bu okşayış..

Her ikisini de çok uzun zaman önce yaptırdım. Hiç sıkılmadım, sıkılma ihtimalim de yok zaten.. Onlar bana, hatırlamam gereken doğruları söylüyorlar..

arkadaşlar hepimis buraya koyalım mı döwme resimlerimisi?benim de belimde war koymaya çalışıorum ama koyamıorum..yardımcı olursanıs sewinirim

ya benim geçici dövmeye alerjim var.
kalıcı dövmede alerji yapar mı bilmiyorum.
gittim çoğu dövmeci bu konuda bilgi sahibi olmadıklarını söyledi.
başvurduğum doktur ise çelişkili ifadeler kullandı...
kötü bir sonuç alabilme ihtimalim olmasa koşarak yaptıracağım ama korkuyorum.

Kızlar ben de yaptırdım bu yazın başında hala sıkılmadım çok da beğeniyorum..Ama çok düşündüm sıkılırmıyım die umarım sıkılmam daha memnunum dövmemden..Biraz acıdı ama sonraları alıştı sanki epilasyon yapılıomuş gibi geldi adam bile şaşırdı..Normalde erkekler bile zor dayanıomuş:=) ee tabi ben krem sürdüm biraz da olsa etkisi oldu..

tatilde bende yaptırdım hep hayalimdi sonunda cesaretimi topladım wee artık benimde bir döwmem war:lepi:
ben herşeyden çok çabuk sıkılıyorum o yüzden her baktığımda göremeyeceğim biyer olsun dedim omzumun arka kısmına yaptırdım bide şekilde çok önemli arkdşlar ömür büyu sıkılmadan gocunmadan kullanılacak birşey olmalıydı we bende birebir K.ATATÜRKün imzasını yaptırdım.çok şık duruyor anlamıda ayrı mutlu ediyor beni tabi a.s

................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar benımde belımde var cok sevıyorum resmını cekıyım koycam.bence butun yaptıranlar resım koysunlar yaptırmayanlar fıkır alır.hemde dövmelerımız hakkında yorum yazarıs

arkadaslar benımde belımde var cok sevıyorum resmını cekıyım koycam.bence butun yaptıranlar resım koysunlar yaptırmayanlar fıkır alır.hemde dövmelerımız hakkında yorum yazarıs

evet çok güel düşünmüşsünŞeniz bende yaptırmak istiyorum fakat nasıl bir desen yapılmasına karar veremiyorum bize fikir olması için resim koyarsanız memnun oluruz arkadaşlar şimdiden tşkrlera.s.

cok güzel olmus ,kim bilir canin cok acimistir.bende yaptircam insallah,bekledigim ve olmasini istedigim bir sey var o zaman insallah yaptircam.

bende gecicisini yaptırmıstım on numara bir dövme kesinlikle

ayvalıkta yaptırdım 7o ytl kalıcı.cok acıdı,ama dayndım ve normalde krem surulurmuş uyuşşun dıe.bana surulmedı.bnde bılmıodum.hassas bolgelerden bı tanesıymış bel.adam şaşırdı.iyi dayandın dedı.uyuşma fılanda olmadı.bastakı acı neyse oyle devam ettı.ama amacıma ulaştııımmm.yalnız cnm yaptırcaksan
kesınlıkle krem surdur(acı önleyıcı)

canım bende kalıcı makyaj yaptırdım biliyorsun ki oda dövme gibi iyneyi batırarak yapıyorlar hemde kaşıma yaptırdım bi krem sürdü ama hiç işe yaramadı cidden o fasa fise ancak deri altından iğneyle uyuştururlarsa acısını hissetmezsin benim kaşlarım 2 saatte falan yapıldı ama acıyor gerçekten bide tam bir dövme olsaydı ağlamam hiç durmazdı galiba korkutmak istemem ama benim kuzide yaptırdı oda benim gibi hassas ama onunki benimki kadar acımamış birazda korkuyla alakalı galiba

ben de yaptırmak istiyorum sırtıma küçük birşey ama acısından korkuyorum açıkçası bu yüzden cesaret edemiyorum pek

arkadaşlar antalyada yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz?

bir de mesela bu resimdeki dövmelerin boyutunda yaptırmak istersem tahminen ne kadar tutar?

bende istiyorum dövme...16 yasindayim..ama duyduklarima göre dövme yaptirdigim zaman abdestim gecmiyor..yani ne namaz kilabiliyorsun nede oruc tutabiliyorsun..acaba bu duyduklarim ne derece dogru ??
birde gecici dövmeler var..onlar kac gün duruyor ? :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…