yaa kızlar bende çoook istiyorum eskiden piercing istiodum kaşıma ama kaş sarkması olayı yüzünden vaz geçtim göbeğime yaptırdım sonra burnuma sonra dudağıma şimdi de dövme yaptırmayı çok istiyorum ama sıkılırmıyım korkusu yüzünden çesaret edemiyorum bide çok acıyomuş yaa acaba local anestesiyle dövme yapılıomudur:uhm::uhm::uhm:
arkadaşlar hepimis buraya koyalım mı döwme resimlerimisi?benim de belimde war koymaya çalışıorum ama koyamıorum..yardımcı olursanıs sewinirim
cnm bnmde var dövmem bnce uygun olursa başka bi sayfa açalim nedersiniz herkes kendi orjinal dövmesini koysun ???arkadaşlar hepimis buraya koyalım mı döwme resimlerimisi?benim de belimde war koymaya çalışıorum ama koyamıorum..yardımcı olursanıs sewinirim
arkadaslar benımde belımde var cok sevıyorum resmını cekıyım koycam.bence butun yaptıranlar resım koysunlar yaptırmayanlar fıkır alır.hemde dövmelerımız hakkında yorum yazarıs
tatilde bende yaptırdım hep hayalimdi sonunda cesaretimi topladım wee artık benimde bir döwmem war:lepi:
ben herşeyden çok çabuk sıkılıyorum o yüzden her baktığımda göremeyeceğim biyer olsun dedim omzumun arka kısmına yaptırdım bide şekilde çok önemli arkdşlar ömür büyu sıkılmadan gocunmadan kullanılacak birşey olmalıydı we bende birebir K.ATATÜRKün imzasını yaptırdım.çok şık duruyor anlamıda ayrı mutlu ediyor beni tabi a.s
arkadaslar işte benım dövmem
ayvalıkta yaptırdım 7o ytl kalıcı.cok acıdı,ama dayndım ve normalde krem surulurmuş uyuşşun dıe.bana surulmedı.bnde bılmıodum.hassas bolgelerden bı tanesıymış bel.adam şaşırdı.iyi dayandın dedı.uyuşma fılanda olmadı.bastakı acı neyse oyle devam ettı.ama amacıma ulaştııımmm.yalnız cnm yaptırcaksançok güzel güle güle kullan,bende düşünüyorum yaptırmayı,böyle bütün sırtımı kaplıycak kocaman bi dövme,nasıl acıyo mu çok yaptırırken,kaça yaptırdın onu kalıcı dövme de mi o,izmirde çok pahalı kalıcı dövmelera.s