Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
arkadaşlar herkesin kendi hür iradesi.isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz.yaptıran yada yaptıracak olan herkes zaten farkındadır ne yaptığının.kocaman insanlarız.
ben yaptırdım çok mutluyum.aklımda hiç bi tereddüt de yoktu yaptırmadan önce.ne istediğimden emindim.o yüzden yaptırdıktan sonra da herhangi bi problem yaşamadım.
tereddütleriniz varsa da yaptırmayın sildirmesi yaptırmaktan çok daha eziyetli.ama istiyorsanız da yaptırın.yeterki aklınızda soru işareti kalmasın.

Bende mutlaka dövme yaptırıcam ve burada kıvana kıvana dövme sever arkadaşlarla paylaşıcam dövmemi :sm_cool:

"Dövme Yaptiranlarin" Önerileri, Soruları, Cevapları değilmi başlık? tabiiki paylaş bizimle tecrübelerini bekliyoruz

Arkadalar bir sey sormak istiyorum benimde dovmem var, bazilari boy abdestinin gecerli olmayacagini soyluyorlar.. Ben inanmiyorum cunku dovme yuzyillardir var..Ama yinede sormak istiyorum bu konuyla ilgili kesin bilgi sahibi olan varmi ?

daha önce buraya koyduğum bi yazıyı tekrar koyuyorum.internette araştırın çok zor değil.içiniz rahat etmiyorsa da yaptırmayın.dövme çocuk oyuncağı değil ömür boyu bedeninizde taşıyacaksınız.çok iyi düşünün ne istediğinize.
sevgiler...

yaa bende ayak topugumun üst kısmına kedi patisi dövmesi istiorum bence süper durur ama abdest gecirmeme mevzusu varya bu yuzden cesaret edemiyorum acaba gercektende suyu geciriyomu yoksa gecirmiomu fisfisfisfisfisfis:uhm:

arkadaşlar isterseniz bu konuyu yine dini konuya çevirmeyelim de konu kapatılmasınyerimseniben
dövme yaptıran herkes eninim ki bu işin her yönünü araştırıp yapıyordur zatena.s.

Arkadalar bir sey sormak istiyorum benimde dovmem var, bazilari boy abdestinin gecerli olmayacagini soyluyorlar.. Ben inanmiyorum cunku dovme yuzyillardir var..Ama yinede sormak istiyorum bu konuyla ilgili kesin bilgi sahibi olan varmi ?

dovme abdeste gusl'e filan mani degildir,cunki dovme derinin altina yapiliyor biz abdest alirken derinin altini yikamiyoruz caiz deniyor aaaaamaaa sida var taaabi

Buhari ve Müslim'de rivayet edilen hadislerde, Peygamber Efendimiz (a.s.m.) dövme yapmayı ve yaptırmayı yasaklamış, bunları yaptıranın İlahi rahmete liyakatini kaybettiklerini bildirmiştir.:1closedeyes:

Dövme konusunda dönüp dolaşıp hep aynı yere çıkılıyor Sonuçta isteyen yaptırır beğenmeyen yaptırmaz

evet izleri kapatmak için gelen çok oluyo,ben çok gördüm.dövme de yapılıyor merak etme

kızlar ankara'da bildiğiniz şöyle güzel ve temiz bir ortamda işini yapan bi dövmeci var mı?özellikle aranızdan yaptırıp memnun kalanlar varsa nerede yaptırdıklarını paylaşabilirler mi acaba ???

Ben bu başlığı okumaya uzun zamandır ara vermişim..
Sevgili kkibele; dövmecimin bilgilerini sana özelden gönderiyorum.. Yeri Tunalı Hilmi Caddesinde..
Benim tarafımdan farklı zamanlarda iki kez, kardeşim tarafından dört kez ve bir arkadaşımız tarafından da dört kez denenmiş ve hiçbirinde olumsuz bir tecrübe yaşanmamıştır..

Amma velakin gönderemiyorum... :roflol:
Özel mesajlaşmanı açmamışsın..

hiç dövmelerinden sıkılmayan kişi dövmedim.nerede izledim hatırlamıyorum uzmanın biri insanların dövmeden sıkıldıkları zaman sildirmeyi göze alamayıp dövmenin üzerine yeni dövme eklettiklerini ya da daha farklı dövme yaptırmaya devam ettiklerini söylemişti. dövme büyüdükçe büyüyo, angelina jolie gibi saçma sapan bütün dövmeler bir arada.sibel tüzün gibi olanları da mevcut.bi de herkeste aynı dövme var, kola şeritle başladı, bileğe şeritle devam etti şimdi de bi melek modası var, herkesin sırtında. kolunun üstüne dövme yaptıranın aklı yok bence.kadınlar erkek gibi değiller zarif canlılar o ince kolun üzerinde küçük de yaptırsan büyük de yaptırsan kibar bişi de olsa rezalet gözüküyo. yonca evcimiğin gül dövmesi yıllardır midemi bulandırmıştır.bu tarz dövmeleri de çok gördüm.bunun dışında dövmenin duruşuda tenden tene değişiyor. güzel dövmesi olanları da gördüm. arkadaşımın vücudunda 24 tane küçük bilmem ne çiçeği var( adını hatırlamıyorum) stratejik noktalara yerleştirilmiş.coğu görünmüyo sanki çiçekler uçuşuyo gibi durmuş. anlatmam saçma görmeden olmaz.bunun dışında bi de ilhan mansızın dövmesini beyenirim. ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. pişman olacağımı düşünüyorum.

slm millet kızcaksınız bunu dediğim için ama bende yaptırmanın caiz olmadığını düşünüyorum gusül alabilecek olsaydık şu dünyada en çok yapmayı istediğim şeylerden biridir..of bilemiyorum koluma yüzüklerin efendisindeki yüzüğün üstündeki yazıyı yazdırmak istiyorum bide göğsüme ve ayak bileklerime küçük paticikler yaptırmak istiyorum bazen gaza geliyorum bilmiyorum belki de yaptırırımlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae:lepi::lepi:

kızlar tüm sayfaları okuyamadım ama bugun güzellik salonundaki bayan, kalıcı makyaj gibi dövme yaptığını, (yine iğne ile) ve iki senede kendiliğinden silinmeye başladığını söyledi.
kesinlikle iz kalmıyormuş.
böyle bir şeyi biliyor musunuz? cünkü kolumun iç kısmına yazı yazdırıcam eğer ki iki sene sonra çıkmazsa iz kalırsa pek iyi olmaz...

Canim gecici dovme var o dogru ama eger bilinir ve guvenilir bi yerde yaparsan sorun olcagini sanmiyorum. Pek fazla arastirmadim ama bende bi ara istiyodum gecici dovme ordan biliyorum, derinin katmanlari varya cok derine yapmiyolarmiymis neymis o yuzden belirli bi sure sonra cikiomus :lepi:a.s.

teşekkürler canım.
yıllardır gittiğim güzellik salonu işte. hijyene çok önem veriyorlar. sadece geçip geçmeyeceği önemliydi benim için.
bir de ilk planda ayak bileğime yaptırıcam böylece kolumdaki kadar problem yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…