Önce hemen bir düzeltme yapayım..benim aklımdaki de yine ying yang+melek ve şeytan kombinasyonu:)
püskütüüüüma.s.
ziraatçi olduğumdan sadece çiçek olan lotus geldi aklıma:uhm:
o mu bi sorayım dedim:)))
aslında tam istediğin figürleri yollaya bilirsen bi danışırım:))
öptümmmm
ben kendi aklımdakinin de seninkine çok yakın olduğunu belirtmek istemiştim.lotus çiçeğinin şeytanla tabiiki bi alakası yok yanlış anlaşıldıysa ben de düzelteyim:)Önce hemen bir düzeltme yapayım..
Benim üçlememde yer alan Lotus, şeytan değil..
Lotus çiçeği yani..
Önerilerin için teşekkürler canım.. Talinciğimin de fikriyle ben de harekete geçtim bugün.. Daha önceki 2 dövmemi yapan kişiyi aradım yani..
Öncekilerin birini ben çizmiştim, diğeri zaten Japonca "huzur" sözcüğü..
Hiç böyle tasarım işi dövme konuşmadığımdan da aklım karışıktı..
Her neyse.. az önce konuştum. Oraya gidicem, ne istediğimi anlatıcam, sonra onlar çizime başlayacaklar.
Sadece şöyle bir değişiklik olacak, yapılan çizime göre sol elden, sol ayak bileğine kayabilir dövmenin yeri..
Heyecan bastı birden..sırnaşık şey
Sevgili herbaryumcum.. a.s.
evet aynen öyle... bildiğimiz lotus çiçeği.. Anlamı büyük bende.. Çamurun içinde yetişen çiçek.. Ve yetişirken o çamura hiç bulaşmayan, tertemiz kalmayı başaran.. Anlama bakar mısın? Tüylerimi diken diken ediyor..
Figürleri yollama işine gelince.. Maalesef teknoloji o boyutta değil.. ensemde bi' USB port olsaydı, oradan tak diye aktarırdım buraya ama iyice bakındım göremedim... :roflol:
Acı eşiğim gayet yerinde....bu arada acı eşiğin ne durumda?ben omzuma yaptırırken pek acı hissetmemiştim öyle dayanılmayacak kadar.ama bazı insanlardan duyuyorum çok acıdı falan diyolar.gerçi yapılan yere göre değişiyor ama.
bildiğinz iyi modelerin olduğu bi site var mı ??
işi dövmeciye bırakmk istemiyorum ordan daha iyisini bulurm belki ama elimde modelle gitmk istiyorum :)
bende istiyorum ama aciya dayanabilmiyim bilmiyorum
Anlattığın dövmeyi de merak ettim.
bende istiyorum ama aciya dayanabilmiyim bilmiyorum
şu emla denen kremi dövmeciler de tavsiye ediyo sanırım.lokal bi bölgeyi 30-45 dk uyuşturuyor ve acıyı oldukça azaltıyormuş.
ama merak etme öyle korkunç bi acı falan değil benim dövmem gölgeler dışında 2 saat falan sürdü.öyle oturup sohbet muhabbet ettim dövme yapılırken :)
bu kremi daha once duymamistim bi bakiyim. ya cok gozumu korkuttular bende baya cekindimensemin biraz assagisina bi aslan istiyorum kukreyeninden ins. eylul sonu yaptiricam tum cesaretimi toplayip
Dövme yaptırmaya karar vermeden önce çok iyi düşünmek gerekir.Elbette kişi mutlu olduğu şeyi yapar fakat bu mutluluk 1 veya 3 yıl sonra yerini depresyona bırakabilir,psikolojinizi etkileyebilir.Hatta hayatınızı altüst edebilir.Karamsarlığa kapılın diye değil, iyi karar vermeniz için vurgulamak istedim.Ayrıca ebeveynlenizin iznini de gözardı etmemek gerekir.. Güle güle kullanın..