Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
merhaba bende dövme yaptırmak istiyorum ama Bursada nerede yapıyolar bi türlü öğrenemedim Bu arada bayıldım dövmelere hatta kıskandııııııııııııııııımÇok üzgünüm çoook

baştan sona okudum..çok güzel olmuş örümcekli dövmede meleklide.melekli dövme sanki victoria francesin melekleri gbi güzel olmş.
dövme günahmış abdest geçmezmiş çok saçma geliyor bana..bunlar yüzünden bizi yargılayanlarda bizim gibi insanlar..rahat verinde keyfimize bakalım öbür dünyada acısını çekecek biziz siz değil yerimseniben lülülülülülü
belime yaptırcam bende.belinde dövmesi olan varmı acıyormu öğreneblrmym? kalın et ince et işinden anlamıyorum :bbo:

:içelim:

arkadaşım bnm belimde döwme war bnmki çok fasla acımıştı çok zor dayanmıştım ama başka bi arkadaşımın daa war belinde döwmesi onnki hiç acımamış mesela deriye göre deişiomuş acı olayı ama yaptır mutlaka çok sexi duruo belde döwme..

kızlar ankara'da bildiğiniz şöyle güzel ve temiz bir ortamda işini yapan bi dövmeci var mı?özellikle aranızdan yaptırıp memnun kalanlar varsa nerede yaptırdıklarını paylaşabilirler mi acaba ???

benimde sol kürek kemiğimin üstünde var peri kızı yaklaşık bi karış büyüklüğünde benimkide öle fazla acımamıştı bazı insanlarda daha çok acıomuş ama başka bi ark. yaptırmıştı onunki çok acımış ama benim acımamıştı fazla.

Arkadaşlar izmirde dövmeci arıyorum en iyisinden. Bilen var mı acaba?

ben sitede yenıyım oyuzden bılmıyorum.. eger resimdekı bayan sensen sana çok uygun ve gzl bır dovme olmuş =)

bende gecici yaptırmak istiyorum beyendığım model şu..

2723.jpg

ama gecicileride mi iğneyle yapıyolar onu bilmiyorum.. yardımcı olurmusunuz ??

B!TT€R;3012376 .!.:
ben sitede yenıyım oyuzden bılmıyorum.. eger resimdekı bayan sensen sana çok uygun ve gzl bır dovme olmuş =)

2723.jpg

teşekkür ederim canım
evet resimdeki bayan ben oluyorum:1rolleyes:
geçici dövmelerin nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok ama.ınternetten araştır bulursun
sevgilera.s.

B!TT€R;3012376 .!.:

2723.jpg

geçici dövme iğneyle yapılmaz,ucu tahta gibi olan bişeyle yapıyorlar.kına yakmak gibi düşün.ne canın yanar ne de herhangi bi zararı var.kalıcılığı 1 ay ama 2 haftadan sonra renk açılmaya başlar.yaptıracağın bölgeyle doğru orantılı tabi.sık suya girmeyen bi yeri tercih et derim ben.
seçtiğin model çok güzel ama geçici dövme yalnızca siyahla yapılıyor.

talinimmmmmmmmmm yavruşum şirketteyim burdaki bilgisayarlardan göremiyorum resimleri ama eminim süper olmuşsundur sen ne yapsan yakışır bacım a.s.

sayfaların tamamını okuyamadım..göz problemimden dolayı bana özelden adresi atar mısın ?

bu yaz düşünüyorum ben de..

bu seneye kadar hep geçici yaptırdım..ama çok hoşuma gidiyo eşimin çok güzel dövmesi var kolunda ben de benzeri bişi istiyorum :1hug:

bi konuşalım biz senle kocaman öpüyorum güle güle de kullan güzelimmm:1hug:

talinimmmmmmmmmm yavruşum şirketteyim burdaki bilgisayarlardan göremiyorum resimleri ama eminim süper olmuşsundur sen ne yapsan yakışır bacım a.s.

sayfaların tamamını okuyamadım..göz problemimden dolayı bana özelden adresi atar mısın ?

bu yaz düşünüyorum ben de..

bu seneye kadar hep geçici yaptırdım..ama çok hoşuma gidiyo eşimin çok güzel dövmesi var kolunda ben de benzeri bişi istiyorum :1hug:

bi konuşalım biz senle kocaman öpüyorum güle güle de kullan güzelimmm:1hug:

cerenim teşekkür ederim canım
sana adres ve telefonu özel mesajla göndericem
kartı bulayım da=)))
öpüyorum canım benima.s.

her sayfayı okumadım yazıldı mı bilmem de ilk 15 gün muhakkak nemli tutulmalı önce vazelin sürüp sonra ıslak mendille silip sonra tekrar vazelin sürülmeli,kaşınmamalı,kabuklar yolunmamalı,deniz-havuz suyundan,çok sıcak sudan uzak kalınmalı.benim dikkat ettiklerim bunlar :)

bileğime minik bi dövme yaptırmak istiyorum bende.
kalıcı dövme istiyorum.
fiyatları ne kadar arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? yani hangi aralıkta olur?

aynen ben de bileğime yaptırmak istiyorum.ama çok kararsızım nerede yaptıracağım konusunda :1no2:

bileğime minik bi dövme yaptırmak istiyorum bende.
kalıcı dövme istiyorum.
fiyatları ne kadar arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? yani hangi aralıkta olur?

Fiyat seçtiğin figürün işçiliğine göre değişir. Ama ben bir yere sordum bileğime ufak bir figürdü çokta detaylı birşey sayılmaz 90-100 falan demişti. Ama sen bu rakama aldanma istediğin figürü belirle ona göre araştır...

dövme yaptırmayı düşünenlere bir hatırlatma !!! dövme deri altına su geçmesine mani olduğu için , gusul abdestine engel oluşturuyormuş. eğer çok seviyorsanız kına tarzı yalancı dövmeleri denemenizi tavsiye edebilirim. hem böylece dövmeden sıkıldığınız zaman yenisini yaptırabilirsiniz. karar sizin.

biliyoruz herşeyi!!!
daha doğrusu söylentileri..
abdesti engellediğine filan inanmıyorum..ama inanan yaptırmasın..

bende çok beğeniyorum dövmeyi.. Çokta güzel olmuş dövmen. Ben bu tip durumlarda önce kar zarar ilişkisini düşünüyorum.. Ben bu dövmeyi yaptırırsam ne kazanırım(sadece güzel bir görüntü ama dövme olmayıncada bedenim çok güzel zaten) yaptırırsam ne kaybederim(Allah korusun ahiretimi bile kaybedebilirm.) çünkü şüpheli bi şekilde herkes abdest geçip geçmeyeceğini tartışıyor. Dinimizdede şüpheli konuları terketmek iyidir.

X