Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence güzel olur...peki nerene yaptırıcaksın bu dövmeyi ?
bız karar vermıstık bırlıkde yaptırcaktık amao yaptırdı ben hala karar veremedıgım ıcın yaptıramadım :76: düz yazı tarzında bısey olsun ıstemedıgım ıcın fıgurlerın ıcıne arıorum baska bı önerınız varmı pkii :26:
Bence kötü olur..
Sevgili, eş yada nişanlı isimlerinin dövme olarak yaptırılmasına sıcak bakmıyorum.
Tamam herkes birlikte olduğu kişi ile bi ömür birlikte olmayı düşünüyor istiyor ama hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor... Hayatındaki erkek gidiyor ama ismi vücudunda yazılı kalıyor... Bana bu yüzden ters geliyor...
Ama sizin istekleriniz önemli tabi ama bu isim konusunu iyi düşün derim.. İlla da yazdırıcam dersen türkçe olarak değil daha farklı harflerle anlaşılmıcak gibi yazdırabilirsin ..
tam istdiğim gibi olmadı ama :26: başka deişik fikirleriniz varsa bildirirmisiniz...
Eki Görüntüle 156616
omzumun ön tarafına yada tam arkasına umarım anlatabılmısımdır
benimde omzumda sayısız yıldız var , bence omuzda güzel durmaz bu döwme arka tarafa yaptır yani sırt tarafına işte
bukadar kocaman yaptırmıycam ıcın omuz dusunmustum ama sırtımıda göz önunde tutarım .. ne guzel bnde sevıorum yıldızları onuda yaptırcam ama kulagıma bı tanecık yıldızD