Dövme Dövme hastasıyım ama eşim gıcıklık yapıyor :(

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
herkes kendine ait
onun da bedeni ona ait
o yüzden kendisi istedikten sonra sorun yok bence
sonuçta eşi onun sahibi değil ya bebeğim
canım bende bekarken öyle düşünürdüm sen bekarmısın bilmiyorum ama evlilikte ortak kararlar almak önemli evliliğin temeli bunun üzerine kuruludur
ikna edebilirse no problem

canım bende bekarken öyle düşünürdüm sen bekarmısın bilmiyorum ama evlilikte ortak kararlar almak önemli evliliğin temeli bunun üzerine kuruludur
ikna edebilirse no problem

dogru o yuzden bende gecıcı yı tavsıye ettım ya..ıkısınınde gonlu olur ortak karar cok onemlı :KK19:

Evet biliyor. Ama sanırım çevre ile ilgili sıkıntıları var. Bir de eşimin ailesi çok dindar belki de bundan çekiniyordur. Ama keşke herkes inancını ve hayatını özgürce yaşayabilse. Herkes inanmak zorunda sanki, malesef toplumumuz böyle. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Hatta öldürülme tehlikem bile var.

TEVBE 5: Haram aylar çıkınca inanmayanları bulduğunuz yerde öldürün...

Nisa 34ü yazsaydin bi de keske. :KK1: Neyse din muhabbetine fazla girmeyelim.
Esin senin ateist oldugunu biliyorsa günah deyip seni engellemesi sacma, onun cevreden korkusu var bence ve dedigin gibi ailesinden. Ama vücut senin vücudun kimseyi ilgilendirmez. Kendi istemese, begenmese neyse, sana istemedigini kibar dille söyleyebilir aranizda halledersiniz ama cevre korkusu yüzünden sana baski yapmasi cok sacma. Istersen oturup güzelce konusun bu konuyu, toplumu ve cevreyi karistirmadan sadece ikiniz verin kararinizi.

X