Dövme Dövme hastasıyım ama eşim gıcıklık yapıyor :(

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

kumsalberil

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
162
4
Dövmeye bayılıyorum, hatta ömür boyu hayranlık duyarak taşıyabileceğim bir dövme motifi buldum ama eşim asla ben istemiyorum diyor. Neden mi? Günahmış mış mış... Herşeyden önce günah olduğuna inanmıyorum bir, ikincisi günah benim kime ne? Ah haydar ahhhh!

Günah sizin ben inanıyorum inanmıyorum diyebileceğiniz bir mesele değildir
En azından dövmenin günah olduğu bellidir
Ha ama günah benim derseniz tabi ki sizin bileceğiniz iş
Eşiniz de iyiliğinizi istemiş olmalı

Dövmeye bayılıyorum, hatta ömür boyu hayranlık duyarak taşıyabileceğim bir dövme motifi buldum ama eşim asla ben istemiyorum diyor. Neden mi? Günahmış mış mış... Herşeyden önce günah olduğuna inanmıyorum bir, ikincisi günah benim kime ne? Ah haydar ahhhh!

günah olduğuna inanmıyorum dersen dinden çıkarsın.. bence sözlerine dikkat et canım ben senin iyiliğin için söylüyorum... ayrıca günah ama ben yine de yaptırmak istiyorum diyebilirsin...
ayrıca günah olup olmadığını da diyanetin sitesinden araştırabilirsin canım

Tabi ki inanıyorum ya da inanmıyorum diyebileceğim birşey. Din başlıbaşına böyle bişeydir zaten. Neyse tartışmaya açmış olduğum şey bu değil zaten. Herkesin inancına saygım var. İnanmadığına da saygım var tabi ki...:)

ya cnm sana görünmeyen yerine yaptır dicem ama eşinin göremeyeceği bi yer yok:KK1::KK1:
hani annen baban olsa derim ki göbeğine yaptır ne bileyim kalçana falan derim ama eşin yani sonuçta.. bilemiyorum.. onun onayını almadan yaptırsan çok mu kızar acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biliyor. Ama sanırım çevre ile ilgili sıkıntıları var. Bir de eşimin ailesi çok dindar belki de bundan çekiniyordur. Ama keşke herkes inancını ve hayatını özgürce yaşayabilse. Herkes inanmak zorunda sanki, malesef toplumumuz böyle. Bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Hatta öldürülme tehlikem bile var.

TEVBE 5: Haram aylar çıkınca inanmayanları bulduğunuz yerde öldürün...

ya cnm sana görünmeyen yerine yaptır dicem ama eşinin göremeyeceği bi yer yok:KK1::KK1:
hani annen baban olsa derim ki göbeğine yaptır ne bileyim kalçana falan derim ama eşin yani sonuçta.. bilemiyorum.. onun onayını almadan yaptırsan çok mu kızar acaba

Ehehhee! Aynen eşimin göremeyeceği yerim gerçekten yok bence de. (+18) Onayını almadan yaptırmak istemem, doğru olacağını düşünmüyorum.

bence yaptırısan da gözükmeyen bi yerine yaptır.. yani sadece eşinin göreceği yada ne bileyim yani hani ille göstercem dersen de bikini ,mayoda gözüken yada kolunun yukarısında olan bi yerine yaptır... sonuçta dışardan gözükürse eşinin ailesi çok laf söyleyebilir.. benim fikrim. eşine de sadece senin görebileceğin yere yaptırcam kimse görmücek diyebilirsin

mesele bu değil biliyorum ama nihat hatipoğlu ve süleyman ateş dövmenin günah olmadığını söylediler.gerekli araştırmalar yapılabilir.
size gelince :) eğer dövmeyi vücudunuzda taşımak hoşunuza gidiyorsa bunu eşinizle paylaşın bence gerçekten istediğinizi anlayınca bir şey demeyecektir benim babam bile kabul etti :KK1:

Ben de eşimle bu konu yüzünden çok tartışmıştım.Günah dedi başka birşey demedi.. Bir süre soğuk davrandım, resmen süründürdüm kısacası.Gidip kalbinin üzerine adımı yazdırmış kalıcı olarak :))
Affettim ama bu seferde ben vazgeçtim dövme yaptırmaktan :)))
Kırıldığını ve bu dövmeyi çok istediğini hissettirmende biter olay.Günah münah onlar bahane..

Hee buarada ilk dövmeyi araplar yani müslümanlar kınayı ahşap çubuklarla veya demir tellerle deriye kazıyarak yapmıştır..
Günahı münahı yok yani.. Bu kaç kere açıklandı :)
Umarım eşini ikna edebilirsin canım :)

vücudumda 3 dövme var seneler önce yaptırırken çok araştırdım birtakım konuları ve yaptırdım.ilk dövmem evlenmeden önce idi son 2 si ise eşimin tüm olumsuzluklarına ve hayırlarına rağmen biraz işve biraz nazla yaptırdım.:KK12:

valla zaman geçmiş üzerinden ne yaptırdın bilmiyorum ama o kadar çok istiyorsan geçici dövme yaptır hem eşin üzülmemiş olur hemde sen hevesini alırsın diye düşünüyorum bendede aynı sorun vardı geçici dovme yaptırdım çok begenmeme ragmen cıkana kadar sıkıldım bile :KK9:

Yaptırabildin mi? :)

Eşim de yaptıracak bende istiyorum ama acısına dayanabilir miyim bilmiyorum

spray ile uyuşturuyorlar ama ne desem boş acı herkezde farklı oluyor heralde benim psikolojik olarak acırdı herşeye rağmen :KK52:

Ateistsin ve eşinde bunu bilerek evlendi ve dövme yaptırmana izin vermiyo..o zmn karışmasın niye karışıyo ki..ilginç..Wala yaptır boşver..süper duruyo..bnm 2 tane var..3.yolda :KK31::KK76::KK76:

kızlar yapmayın allah aşkına ben geri kafalı dğilim ama eşi hoşlanmıyorsa neden yaptırsınki

X