Dövme dövme fikirlerinize ihtiyacım var kızlar yardım lütfen !!

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Bende narin küçük bir taç istiyorum küçük parmak hizasinda bilekte love da yazdirim dedim ama miyavcik yapma diyor

Bencede sakın love yazdırma. Benimde görümceciğim gitti gögsünün üstüne kocaman bi karış my life yazdırdı. Hiç bi anlamı yok sırf yazdırmak için yazdırma.

Bencede sakın love yazdırma. Benimde görümceciğim gitti gögsünün üstüne kocaman bi karış my life yazdırdı. Hiç bi anlamı yok sırf yazdırmak için yazdırma.
O zaman sadece küçük bir taç 👼

Kızlar yarına dövme randevusu aldım yarın derken suan burda sabah 2:48 yani 14 saat sonra yapicam. Küçük narin dövme fikirlerinizi bekliyorum.

Dövme çok ciddi bir olay. Öyle dövmem olsun diye yaptırılmaz. Önce ne yaptırmak istediğinize karar verin. Sizin için önemli anlamlı birşey olsun. Ömür boyu taşıyacaksınız onu. Sırf dövme yaptırayım diye bir dövmeciye gidip orada seçtiğiniz bir dövmeyi yaptırmak inanın bana akıllıca bir iş değil. Bence vazgeçin.

Bence de cok aceleye getiriyosun, baksana sulu boya teknigi kalici makyaj teknigi bi ton sey var .. ben 8 aydir yaptircam desenim de belli yaptiracagim teknik de belli. Ama hem iyi bi yer ariyorum yapabilecek hem de kendimu dinliyorum acaba sıkılır miyim sonra vs diye.. yeni bisey ogrendim bugun de.. kalici makyaj tekniği. . Yapan bulursam yaptiricam bu hafta sanirim.. ama dedigim gibi desen, ebat , yapilacak yer , teknik ve iyi bi dovmeci cebinde olmali.

O zaman sadece küçük bir taç 👼
Yada çok bişey yazdırmak istiyosan carpe diem yazdır. Anı yaşa demek. Yada internetten başka anlamlı şeyler bak. Yazılan şeylerde ilkokul beşe giden çocugun okuyabilceği bi seviye ingizlicede olmasın :)

Dimş bencede vazgeçsin. Çünkü şimdi sadece küçük bi taç dese bile eminşm orda kafası karışcak dövmeci aaaa acaba şöylemi yapsak diycek konu sahibide boş bulunup yada o an hoşuna gittiği için tmm diycek. Hooooop alsana ömür boyu pişmanlık duymak için sebep.

Aynen öyle. Zaten işinin ehli bir dövmeci öyle katalogdan seçtirerek dövme yaptırmaz. Ben bütün dövmelerimi kendim tasarladım. Hiçbirinden de pişman olmadım. Gittiğim dövmeci kesinlikle anne baba ismi dışında isim yazmıyor mesela. Evli bile olsan yazmıyor. Günün birinde pişman olabilirsin diyor. Hele ki gidip öyle katalogdan dövme seçeceksin, hayatta yapmaz. Sildirmesi de ayrı bir dert zaten.

Katalogtan secmicem elbet. Taç benim yıllardır sevdiğim bir isim ( bu arada Türk değilim o yüzden taç diye isim mi olur doye aklınıza gelebilir ) oldum olası taçlara merakliydim ve kızım olursada kesinlikle adı taç olacak diyorum o yüzden istedim küçük bir taç yaptırmak.

Bencede yapılmamalı. En büyük örnek benim görümceciğim. Nişanlısının adını gitti koluna yazdırdı ama ne yazdırmak mecidiyeköydeki bi bilborda yazdırsa eminim daha küçük olur. Neyse dövmeci bide ismşn üstüne bi sürü martı yapmış eminönü- kadiköy vapuru gbi olmuş dövme. Şimdi ayrıldılar o dövmeyi nasıl kapatyırcak bilmiyorum sildirmeyide düşünmüyo. Kapattırcak diye kapkara kocaman bi dövme yaptırcak.
Ömürboyu kullancağmız vücudumuza a4 kağdı muamelesi yapmamalıyız bence

Of kötü olmuş. Tribal yaptırarak kapattırabilir belki. İsimleri genellikle öyle kapatıyorlar. Yoksa bütün ismi kapatmak hem çok acı verir hem de çok çirkin görünür. Sildirse de izi kalıyor mutlaka. Benim kuzenim sildirdi. Tam üç yıl sürdü tam olarak silinmesi ama kendi ten rengi olmadı silinen yer. Daha açık görünüyor ve belli oluyor dövmenin izi.

Tribal falan hiç bilmem ki. Dövme sevmediğim için ilgimde olmadı pek ama görümceiğme söylerim o biliyodur :) zaten sildirmeside baya pahalı 200 liraya çizdiriyosun ama 2 milyara sildiremiyosun

Tribal falan hiç bilmem ki. Dövme sevmediğim için ilgimde olmadı pek ama görümceiğme söylerim o biliyodur :) zaten sildirmeside baya pahalı 200 liraya çizdiriyosun ama 2 milyara sildiremiyosun
Bak alta atıyorum, becerebildiysem tabi:) Bu tip birşey. Desenleri harfleri kapatacak şekilde ayarlıyorlar. Bu arada konu sahibinden de özür dilerim biraz kendinden uzaklaştı konu ama maksat birbirimize yardımcı olmak:)

Yok ya böyle kapancak bişey deği kocaman el yazısıyla yazılmış bi isim düşün üstündede sanki simit atmışsında bi sürü martı gelmiş gibi ahenkle çizilmiş martılar var. 😂Bana sorsaydı yaptırırken ben asla yaptırmazdım ama işte sakalımız yok ki sözmümüz dinlensin 😁

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende yaptirmak istiyorum hemde uc tane . Biri oglusumun roma rakamiyla dogum tarihini ki benim ocim hayatimin donum noktasi. İkinciso annemle babamin imzasi ki varligimin sebepleri. Ucuncusude kardesimle ortak bi dovme istiyoruz kardeslik bagi gibi ama karar veremedik. Yani senin anluycan hayatinda anlami olan birsey olsunki baktikca sana.guzel duygular hatirlatsin

Ben de bu dövme yaptırmış olmak için yaptıranları anlamıyorum. Bi anlamı olmayan ve bizim görüşlerimiz doğrultusunda yaptırdığınız bi dövmeyi ömür boyu vücudunuzda mı taşıyacaksınız?

o zaman tavsiye ediyorum
sonsuzluk işareti bir ucunda oğlum bir ucunda kocam

Allah pişman etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…