Doumda Orgazm... Doru mu?

bu dunya nereye gidiyor inan anlamak icten degil, bi sapikliktir bu orgazmla dogum ne alaka hangi bilimkabul eder bunu,manevi duygularin annelik duygularinin tavan yaptigi bi anda insan nasil orgazm dusunebilir kaldiki normalde olamiyo insanlar.bu sekilde dogum yapan insanin ben aklindan beyninden ve zekasindan suphe ederim hic bir insan bu sekilde dogum yapamaz yapiyosa bence ruh hastasidir ve tedavi olmalidir bu nasil bi dusunce yapisi bunlari okudukca cocuk yapmak istemiyorum boyle bi dunyaya cocuk mu yapilir.safsatalara bak diycekler efendim cehalet yok gerikafalilik ne alakasi var ya sizin gibi ileri olacagima geri geri akilirim daha iyi.isleri gucleri yok insanlarin beyinlerine neler veriyolar annelik duygusallik herseyi gecya bi kadinin yasami boynca yasayabilecegi en guzel ani sen nasil sapkinliga goturursun insan evladini dusunurken nasil orgazm dusunur git kocani dusun kardesim o zman ..bunlar gerici biz ilericiyiz der simdi bunlar cehennemin dibine kadar ilerleyin yolunuz acik olsun!

Normal doğum yaptım yaşadığım tek şey korkunç acıydı. orgazm olmak ne kelime komik geldi bana kendi adıma kendi yaşadığım deneyimle kıyaslayınca. ancak inanılmaz bir sevgi ve mutluluğu tattım kızımı kucağıma alarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…