Doum sonras ikoluundan hep birlikte kurtulalm

symslow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
1.183
4
kızlar bilenler biliyor zaten 88le hamiş kaldım 115le doğuma gittim eve geldiğimde 108dim 25 gündür diyetteyim ve 100 kloyum ama sağlıklı diyet yapıyorum öğün atlamıyorum ekmeği kıstim ve bol su içiyorum.burada birbirimizi kontrol edelim fikir verelim dayanışma içinde olalım istedim katılımınızı bekliyorum

ohh ne güzel olmuş cnm topiğin hayırlı olsun
cok haklısın.burda birlikte birbirimize destek olarak daha cok azimli oluyoruz.
ben de 57 ile hamiş kaldım
75 ile doguma gitti
şuan 60 kiloyum
ama az yiyorum ya.cok düzensiz yiyorum istemesemda:KK43:
plates yaptım o da işe yaradı benim.

ya benim cadı kızım yüzünden yemek yemeği bile unutuyorum bazen uyuduğunda ise okadar çok işim oluyoki aklıma bile gelmiyo yemek yemek...
şimdi 65 kiloyum bi 10 kilo vermem lazım ama bu tempoda nasıl olur bi fikrim yok...

Bende 64 ile hamile kaldim
80 ile doguma gittim
dogumdan bir hafta sonra 69 kiloydum
sonra sut olsun diye yedirdiler beni :çok üzgünüm: 73 e kadar cikmistim
En son gecen ayin 20 sine dikkatli duzenli yemeye basladim , saglikli besleniyorum ve
suan ki kilom 65,5
Hedefim ise önce 58- sonra 55

bende topicte 40 kilo alarak rekor kıran vatandaşım vesselam.Bir zamanlar çıta gibiyken kendini şişmanım diye eleştiren ben şimdilerde vay anasını nasıl da zayıfmışım diye gıpta ile kendi fotoğtaflarıma bakar oldum.ınadım inat arkadaş en geç dört ay sora ben eski fit halime dö-ne-cemmmmm.Sürekli söylüorum bu topiğe özelde bi kere daha süliim kilo deişimimi.52 hamilelik başlangıcı 89 hamilelik bitişi.Şimdi 62 yim ve pehlivan gibiyim.:roflol:Yemek konusuna gelince iştahım cok kesik ben oldum olası acıkmam zaten.Yanımda biri olmassa yemek de yemem.Ama Tuğracımın hatırna atıyorum ağzıma bişeler.Elbetteki vücudum eskisi gibi olmıcak çünkü çok deforme oldu.Şimdilik çatlaklar için acnelyse ve madecassol kullanıyorum karnımdaki sarkma içinde pilates yapıyorum sıkılaştırıyomuş ya güya.E bu uygulamalar sonuç vermesse eski kiloma dönünce karın germe ameliyatı olurum.Tabi 2.hamilelik için risk taşımıyorsa.Eğer taşıyorsa baya uzun bi süre lımbır lımbır dolacşcam artık :roflol: Hadi gaza getirelim birbirimiziiiiiiiii

bende 66 ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim şuan 73 kiloyum ama bir gram bile veremyorum hareketsizde değilim yememe dikkat etmiyorum az yediğim gün göğüslerim boş oluyor yeterli süt olmuyor oğlumda iştahlı kilo vermeyi çok istiyorum aslında ama oğlum şuan 4.5 aylık 6 ayını doldurmasını bekliyorum halen mens olmuşda değilim hiç bir şeyim olmayıncada sinirlerim bozuluyor ama oğluma bakınca herşeye değer diyorum yalnız adet olmanın zayıflamayla alakası varmı bilemiyorum çünkü ben doğum yaptıktan itibaren hiç hareketsiz kalmadım bir saniye oturmuyorum eskiden bu kadar hareket bir haftada bile kilo verirdim şimdi gram zayıflayamıyorum arkadaşlar baheneside hazır demeyin lütfen sadece merak ediyorum yani adet olanlar mı daha çabuk zayıflıyor sizleri takip ederek bende zayıflamaya çalışacağım

bende 66 ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim şuan 73 kiloyum ama bir gram bile veremyorum hareketsizde değilim yememe dikkat etmiyorum az yediğim gün göğüslerim boş oluyor yeterli süt olmuyor oğlumda iştahlı kilo vermeyi çok istiyorum aslında ama oğlum şuan 4.5 aylık 6 ayını doldurmasını bekliyorum halen mens olmuşda değilim hiç bir şeyim olmayıncada sinirlerim bozuluyor ama oğluma bakınca herşeye değer diyorum yalnız adet olmanın zayıflamayla alakası varmı bilemiyorum çünkü ben doğum yaptıktan itibaren hiç hareketsiz kalmadım bir saniye oturmuyorum eskiden bu kadar hareket bir haftada bile kilo verirdim şimdi gram zayıflayamıyorum arkadaşlar baheneside hazır demeyin lütfen sadece merak ediyorum yani adet olanlar mı daha çabuk zayıflıyor sizleri takip ederek bende zayıflamaya çalışacağım

Canim sen hangi ulkedensin?Isvec mi yoksa diger Iskandinav ulkelerinden mi cunki (mens) kelimesini kullandin da ondan soruyorum.Bende hep adet olanlarla olmayanlarin arasinda kilo verme farki olurmu diye dusunuyordum ama eminim alakasi vardir cunki dusun sene hic kan kaybetmiyosun her kaybettigin kan icin vucut daha cok calisacak ve daha cok eritecek, ama yinede emzirdigin icin ekmegi azalt, tatliyi sadece haftada 1kereye dusur, bol sebze meyve tuket bence adet olduktan sonrada cok daha cabuk kilo verirsin.Ben sadece yediklerime dikkat ediyorum ve hic ac kalmiyorum, tek kestigim yagli ve tatli ve 3,5 haftada 4,5 kilo verdim.

ben ordudayım canım benimki sağlık kitaplarından kalma bir dil alışkanlığı inşallah bende adet olunca biraz zayıflarım diye düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyelerin için

78 ile hamile kaldım 92 kiloyla doğuma girdim şuan 82 kiloyum emzirmediğim için diyet konusunda problemim yok ama tatilde 1 hafta boyunca hergün 4 km yol yürümeme rağmen 1 kilo bile verememişim bugün eve gelice tartıldım büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için.ne olcak böyle bilmiyorum ya

kızlar yemeklerden önce bir tutam dereotu çiğnemek iştahı azltıyormuş böylelikle az yiyormuşsun
ayrıca dereotu anne sütünü de çoğaltıyormuş bunu bugün öğrendim

doğumdan sonra ilk 3 ay bir oynama olmuyor bu gerçek.sonra her ay bir kilo bir kilo verilebiliyor ama zar zor.adet olmadan kilo verme işi hızlanmıyor.normal bir görünüm için 1 yıl,eski formumuz için 3 yıl geçmeliymiş annem öyle diyor hep.sıkmayalım canımızı yavaş yavaş veririz üzülmeyin kızlar...dar altlar bol üstlerle bu bir yılı atlatalım tabi sütümüzü kesmeden yediklerimize dikkat ederek(baklava-börek manasında) bu diyet dediğin her daim başa bela yafu:))

ama dereotunu ben hiç sevmiyorum yaa kokusundanda hoşlanmıyorum maydanoz çok seviyorum oda anne sütünü azaltıyormuş

aaa hiç duymamıştım maydanozu
iyi oldu söylediğin canım
ben de salataya koyup koyup yiyordum

süper bi konu olmusssssssssss
benhamilelik öncesi 48 kiloydum...... 51 kiloyla hamile kaldim .....75 kiloyla doguma gittim
40 gün icinde 61 kiloya düstüm sonra o kiloda durakladim
simdi 58 kiloyum iki gün icinde 1 kilo daha vermisim :)))
ideal kiloma 5 kilo kalmiss cok sevindirik oldummm bu sabah

regliyimi soruyorsun cnm ........? hayir olmadim mini pille aliyorum dogum kontrol hapi oyüzden kanamam gelmiyor kullandigim sürede gelmicek ......

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 57 ıle hamıle kaldım 80 ıle doguma gıttım 3 gunde 10 kılo gıttı daha sonra1 ay ıcınde8-9 kılo gıttı ve orda kaldım sımdı 61 ıle 62.5 arasında oynayıp duruyorum dogum yapalı 4 ay oldu7 kılo fazlam var ve ben dıet yapamıyorum delı gıbı acıkıyorum son 3 gundur lımonlu suya basladım burda magza komsum 2 ay hergun denemıs lımonlu suyu ve 8 kılo vermıs sabah kahvaltısından hıÇ odun vermemıŞ oglenı atlamıs aksam yemıs ekmegı ve sekerı atmıŞ hayatından

ibsacim bende sabahlari ilik su ve icine 10 damla simon suyu damlatiyorum metabolizmanin hizli calismasi icin .... ama bayadir aksattim baslicam bende tekrardan
yedigim herseyin kalorisini hesaplar oldum undan sekerden yapilan seyler ve cikolata gibi abur cuburlari hic yemiyorum saat 6 dan sonra hic bisey yok meyva bile ........
kizartma yapmiyorum kesinlikle ( yillardir öyle ) devamli firinda yaparim baligimi falan .....
yagsiz pisiriyorum yemeklerimi arada sirada yag koyarim onuda bir tatli kasigindan az kullaniyorum omega 3 yagi......
margarinler hic almiyorum
evime beyaz ekmek sokmuyorum puaca kurabiye gibi seyler zaten hic olmuyor cok cok nadir esim ve oglum icin
uzun zamandir cips gibi yagli seyler almiyorum
gece aciktigim zaman yemek yerine dislerimi fircaliyorum alistim artik canim hic tatli seyler cekmiyor cok nadir acikiyorum eskiden oldugu gibi....
günde yaklasik 4 litre su iciyorum meyvami günlük yogurdumu ihmal etmiyorum meyvami sebzemi yiyorum

ben böyle besleniyorum kizlar a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
örnek aınması gereken bir beslenme tarzı canancım tebrik ederim sen cok yasarsın valla

regliyimi soruyorsun cnm ........? hayir olmadim mini pille aliyorum dogum kontrol hapi oyüzden kanamam gelmiyor kullandigim sürede gelmicek ......

evet onu sormuştum ama demekki kilo vermeye onun bir etkisi yok çünki sizin başka forumda resminizi gördüm bence taş gibisiniz gerçekten

X