Doum deil Kaynanam mahvetti!

Allahim daha neler duyacagim bizim bu kk kulubu her gecen gun kendini asiyor kafamçokkarıştı

ayol herseye tamamda bu kendi gogsunu vermesi noluyor ayol kadinda sutmu varmis yeni dogmus bebege verdigi hurmayla zememzem yetmemismi resmen sinir oldum Allah yardimcin olsun kucuk annecik yavruna saglik sana sabir versin ...:Saruboceq:

kendi göğsünü vermekmiiiiiiii:1shok::1shok::1shok::1shok: parçalarım ben o kadını lmaz:

Allah sabır versin gercekten sinir edici bi durum.herseyi abartmıs kayınvaliden.bütün yaptıklarını anlamaya calıstım ama anlamak imkansız.hele kendi memesini bebege vermek ne demek...insallah bundan sonra hersey istedigin gibi olur canım..bebisin hayırlı olsun ömrü uzun ve güzel olsun

malesef benim yaşadıklarımın bi değişiğini yaşamışsın canım,öncelikle yavrunu güle güle büyüt sonrasındada bebeğine ve yuvana sahip çık bende sezeryanla doğum yapmıştım ilk olarak başıma annem geldi ne laflar ne sözler lohusalığımı burnumdan getirdiler hayatım zindan oldu eşime tel.açıp ağlamalar,yok benim annem eşimi ele geçirmişte daha neler neler sinir krizi geçirdim daha 1 haftalık anneyken,eşimin banatavırları değişti,bebeğim emmiyordu sarılık olmuştu ben bunca sıkıntıların ötesinde onların laflarıyla boğuşuyordum valla yaşadıklarım roman olur,neyse en azından kurtuluyorsun yakında sana tavsiyem kendinden asla taviz verme o senin çocuğun ve sadece onun üzerinde sen karar verme hakkına sahipsin kimseyi yaşantına karıştırma,tekrar güle güle büyüt..

walla arkadaşım sen iyi dayanmışsın ben okadar karnımda taşıycam başkası gelcek pış pış lıycak sanki bişey kanıtlamaya çalışır gibi hayatta gelemem kendi annem bile bi yere kadar tey allahım teyyyy

psikoloğlar kaynanın çocukluğuna inseler birdaha geri çıkamazlar....

bence çok ciddi ruhsal sorunları olmalı....

Son düzenleme:
Allah sabır versin gerçekten. Tek tavsiyem bebeğiniz için sabretmeniz ve bir şeylerin değişeceğine inanıyorsanız eşinizle konuşmanız

ben o kaynanayı var ya yemin ederim mahfederim.aralıkta doğumum var allah nasip ederse.kayınvalidem,annemler uzakta.doğal olarak buraya gelicekler yanıma.ben taviz vermem asla bu konuda.bebeğimi yavrumu,kimselere veremem.eşim de asla müsade etmez.görüp gitsinler bir kaç gün,umrumda değil valla.mikrop kapmasın diye öptürmem bile sürekli.ben de böyleyim :)) huysuz ve tatlı kadın :))

cocuk bakamaya bu kadar hevesliyse kendi doğursun delimidir nedir
annesine bebeği vermiyo
ne münasebet canım olaya bak
senden bundan sonra koy tavrını arkadasım

kıskanmış resmen seni manyağa bak resmen kıskançlık aaayyyy gögüsünü vermeler elletmemeler yeni doğmuş bebeğe eline ne geçerse vermeler iyi valla çocuğa çiğ köfte yedirmemiş
onların soyundan geliyoya senle bi alakası yok tabi sadece 9 aycık karnında taşıdın ne yaptınki
onların o dokunma bakim sen bilemezsin .. bu ne yaa
ama senin hatan sesini çıkarmamakta olmuş ne olursa olsun hiçbiey bilmesen bile senin sadec kokun yeter bebeğine soğukluk girer allah korusun anne ve ondan yeni çıkmış bi bebeğin arasına nasıl girerler
SAKIN SUSMA BU ÇOK HASAS Bİ KONU ÇÜNKÜ..

VE annesiyle bütünleşmiş bir bebeğin annesinden mikrop enfeksiyon vs.. kapma olasığı olmayabilir ama yabancı birinin memesini emmek terlimi pismi mikroplumu bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay gerçekten sinir bozucu ki ben doğum yapınca yanımd ayatmasını bile istemiyorumbir de böyle yapacak vallahi kavga ederim, kendin doğur pek hevesliysen derim salak ya kendi göğsünü vermiş bebeğe

konu sahibi 2 kere konu açmış galiba doğum öyküleri topiğindede var hatta oraya bi kaç bişey yazmış.

ooff bende sinirimden deliye döndüm.
bir arkadaşımın başına gelmişti buna benzer bir olay ama inan seninkinin yanında solda sıfır kaldı.
bende bebeğim olsun istiyorum böyle bişey olursa ne saygı ne sevgi bişey kalmaz her halde bende.
büyük konuşmakta istemiyorum fakat sende tavrını koy, senin bebeğin değil mi, herkes yerini bilsin, o torununu sevecek öyle kendi doğurmuş gibi değil. üstelik orda annende kalmışsınız benim kaynananda misafir olmuş bir yerde.benim bildiğim kızın annesi ilgilenir kızına yardımcı olur bir de kalkmış meme vermiş vallahi okudukça sinirim tavan yapıyor.cahilce sıkmış kundaklamış. çocuğunun ve ailenin sağlığı için mesafeni koy derim.alınan alınsın darılan darılsın.aaaaaaaa!!!

acayip sinir bi durum ama tatlım aynılarını ekim ayında muhtemelen bende yaşayacağım bunun ip uçlarını kayınvalidem bana hsettiriyor sen emzir yeter ben bakarım diye allah meleklerimizi bize bağışlasın sağlıkla büyüt meleğini canım

geçmiş olsun canım dengesiz insan çooook üzülme sen zaten gideceklermiş artık kızınla olmanın keyfini çıkarmaya bak analı babalı büyür inş

canim oncelikle bebegin hayirli olsun..a.s.
kaynanan muhtemelen kendi cocuklarinada bunlari yapti bisey olmayacagini dusunup torununada ayni yonetemi uyguladi
kendi goysunu vermesi falan hayatimda ilkkez duydugum seyler..
cok sasirdim dogrusu..
belki sen yeni anne olmussun dogumunda saskingiyla kaynana birsey diyemedin..
annende bunlara sahit olmus ve annenin uyarmasi gerekirdi guzel bir dille kaynanani.
hic olmadi keske esini kenara cekip soyleseydin cocugu sakinsaydi ondan..
lohusasin sen uzmemeye calis kendini..
bundan sonra cok daha dikkatli ol..
yaptigi sey hic dogru degil ve cok sinir bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…