Dosya masrafı ??

Yukarda Yazmış bi avukat hanım.onla iletişime geç istersen. Vekalet veriyormuşsun o hallediyormuş
Bizde işte vekalet verdik noterden sendikanın avukatı olduğu için ekstra ücret almadı bu kadar beklemisken tekrar başa dönmeyim.birkaç ay daha bekleyim bakalım birşey çıkmazsa bakicam duruma

Bizde işte vekalet verdik noterden sendikanın avukatı olduğu için ekstra ücret almadı bu kadar beklemisken tekrar başa dönmeyim.birkaç ay daha bekleyim bakalım birşey çıkmazsa bakicam duruma
Şu sendikayı çözemedim ben.gittiğim yerde yoktu yaw :)) inş cnm hemen alırsın ,beklemek çok gıcık ediyor insanı.
Bu bankalardan çektiğimiz nedir ya.
Benim 1300 çıktı masrafım.ama ben daha fazla Hatırlıyorum.o da enteresan

Sendikadan çıkacağım bu dosyalar yüzünden çıkamıyorum da bir bitseydi.bir bankadan dosya masrafsiz cekmisiz güya ama dosya masrafı alınmıştı.

ArkadaşLar bana yakın olan bankamın şubesine gittim bana gelen kağıtla 1 dk içinde halloldu. 10 gün içinde yatacak dendi.bilginize. Kendi şubeniz olması gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…