Dosya masrafı ??

lyaprakl

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
1.290
647
Arkadaşlar dosya masraflarımı geri almak için başvurdum ve onaylandığına dair bir kağıt geldi. 10 gün oldu bankaya geri yatmadı. Dosya masrafını geri alan var mı? Nereye yatıyor? Nakit olarak işaretlediğimi Hatırlıyorum.anneminki azdı bankaya yatmış otomatik .hemen. Benimki yatmadı hala . Acaba başka bir yerden mi alacağım?

Elinizdeki belgeyi bankaya goturdunuz mu
Eger goturduyseniz yakin zamanda yatar
Yine subenizi arayip ustune durun
Bizimki 3 gunde yatar dediler 10 gun sonra aradik 1 ayi bulur dediler ama usteleyince 15 gunun sonunda yatti

Elinizdeki belgeyi bankaya goturdunuz mu
Eger goturduyseniz yakin zamanda yatar
Yine subenizi arayip ustune durun
Bizimki 3 gunde yatar dediler 10 gun sonra aradik 1 ayi bulur dediler ama usteleyince 15 gunun sonunda yatti
Yok götürmedim. Kendi şubeme mi götürmem gerekiyor? Herhangi bir şube olur mu?
Zaten 1 yılda sonuçlandı. Gıcık geldi artık ya.

Üstüne yatmak için ısrar ediyorlardır.bende telefonla ara ara bıkmıştım en sonunda icraya veriyorum sizi dedim.gittim avukata verdim ücretsiz ,paramı tahsil etti ve yine avukattan aldım.

Üstüne yatmak için ısrar ediyorlardır.bende telefonla ara ara bıkmıştım en sonunda icraya veriyorum sizi dedim.gittim avukata verdim ücretsiz ,paramı tahsil etti ve yine avukattan aldım.
Avukat ücretsiz mi.? Kaymakamlıktan mı o da?
Ben arıyorum bekle bekle bekle bunaldım. Adamlar hergün arardı ıvır zıvır şeyler için .sigorta kredi Kartı vs. 10 gündür arama yok:)

Avukat ücretsiz mi.? Kaymakamlıktan mı o da?
Ben arıyorum bekle bekle bekle bunaldım. Adamlar hergün arardı ıvır zıvır şeyler için .sigorta kredi Kartı vs. 10 gündür arama yok:)
avukat kartını tüketici hakem heyetine bırakmıştı bu işlere ücretsiz bakıyormuş ama başka avukatlarda kabul eder herhalde.o nasıl para kazanıyorsa sonuçta onlarda kazanır.ben aradım aradım bize böyle Bi yazı gelmedi kesinlikle size ödeme yapamayız diyorlardı.tüketici hakem heyetindekilerde böyle akıl verdi.avukat icra götürdü 20günde tahsil etti diye hatırlıyorum daha kısa olabilir.

Ben hiç avukat görmedim orda. Ulaşabilirsem bi bilgi alayım bankadan.olmadı senden alırım avukatın telini. :)

Ben hiç avukat görmedim orda. Ulaşabilirsem bi bilgi alayım bankadan.olmadı senden alırım avukatın telini. :)
avukat değil zaten kartı vardı tüketici hakem heyetinde.bankada hiç yardımcı olmaz hiç bir bilgi vermez paranı vermemek için uğraşıp duruyorlar zaten.dilekçeni verdiğin tüketici hakem heyetine git sor.dilekçe verdin değilmi?ben o parayı geçen sene almıştım kartını ne yaptığımı bilmiyorum.

benim mahkeme sonuçlandıktan 1,5 ay kadar sonra hesaba otomatik olarak yatmıştı. hiç aramadım hatta unutmuştum bile. hesapta görünce sevinmiştim:)

Avukata vekalet vereli 14 ay oldu hala hakem heyetinde diyor aradığımda sizin dosyalar ne kadar sürdü? Heyet ne kadar sürede cevap verdi?

Avukata vekalet vereli 14 ay oldu hala hakem heyetinde diyor aradığımda sizin dosyalar ne kadar sürdü? Heyet ne kadar sürede cevap verdi?

Bizimki mahkemeyi açtıktan 8-9 ay sonra duruşma oldu. mahkemede lehimize karar verildi. Ama kesin karar için tekrar kendi aralarında kararlaştıracaklarmış. 3 ay kadar e devlette karar aşamasında olarak gözüküyordu, sonra karara çıktı olarak değişti. o süreden 1,5 ay kadar sonrada para hesabımıza yattı. Biz avukat falan tutmadık kendimiz gittik duruşmaya, Hakim, kesin karar adresinize gelecek ondan sonra takip edebilirsiniz demişti. eve hiç bir şey gelmedi. tesadüf bankaya para yatınca haberim oldu benim.
Biz ziraatten çekmiştik krediyi 1600tl dosya masrafını kitlemişlerdi
Artık ziraat dosya masrafı için bankaya başvuru yapana, direk iade ediyormuş parayı. Mahkemelerle falan uğraştırmıyormuş. Burdan bunuda duyurayım dedim :)

Avukatı her aradığımda aynı lafları tekrarlayıp duruyor şu kadar dosyanız hakem heyetinde cevap gelmesini bekliyoruz vs. Bizden sonra elden verenler çoktan aldı. Hala bir haber yok.ziraat ve garanti hiç sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum. Bakalım hafta içi avukata gidip görüşürüz

Mahkeme kimin adınaysa onun e devleti yok mu. ordan takip edebilirsin. Hatta uyap tanda takip edebilirsin.

E devlette görülmüyor bundan da şüpheleniyorum aslında. Hakem heyeti cevap verene kadar e devlete düşmez mi ne zaman düşüyor e devlete

E devlette görülmüyor bundan da şüpheleniyorum aslında. Hakem heyeti cevap verene kadar e devlete düşmez mi ne zaman düşüyor e devlete

Siz sadece hakem heyetine başvumu yaptınız yoksa tüketici haklarına mahkemeye mi verdiniz.
1200 tl gibi bir rakamdan fazlaysa mahkemeye veriliyor zaten. gerçi sınır değişti son zamanlarda ama eğer mahkemeye verdiyseniz dava açtıktan birkaçgün sonra e devlette çıkıyor.
Eğer sadece hakem heyetine başvuru yaptıysanız ki, onda avukata falan ihtiyaç yok. e devlette görünür mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…