dostum kayip ettim

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
35
slm arkadaslar size hikayemi anltam istedim.
benim bi tane cok sevdigim bi dostum arkadasim vardi. uzun zamandir taniyoruz birimiz hep gezerdik beraber cok sey yasadik. sorna ben okumak icin baska sehre gittim bi kac gun sonra msj geldi ondan bana msj yasiyordiki, sana uzun zamandir söylemek istedigim bi sirimi söylicem ama kimseye söylemikceksin. bende geri yasdim asla kimseye söylemem sirin bende kalir diye. bana geri msj atti sirini söyledi, beni cok sevdigini bensiz hayati dusunemidigini söyledi. bende ona dedimki seni bende seviyorum ama bi arkadas gözugulu bi dost gibi aramizda bisey olamaz diye. denegelim seversin beni belki eger sevmezen bu konu kapanir dostun olarak kalirim dedi. bi ask yasadigin kisiyle dost kalmak zor olur hersey eskisi gibi olmaz dedim, bu ila denegil dedi yalvardi bana öyle yalvardiki anlatmam arkadaslar herseyi göze alirim dedi senin icin. neyse uzun zaman gecdi aradan cok dusundum neden olmazin dedim belki severim onu dedim bi sene sevgili gibi msjlasdik sevememdim askik olamadim arkadasdan baska gözle bakamadim. onu aradim ve söyledim böyle devam gidemeyiz sana baska gözle bakamiyorum lft bu konu kapansin burda, bu arada tabi bana öyle yalvariyorki, tamam senin istedigin gibi olsun dedi konu kapansin arkadas olarak kalalim dedi eskisi gibi bende tabi olur dedim hep dostumsun hep yanindayim dedim. baska birisini tanisaksin onla mutlu olursun dedim bana dediki onla mutlu olamam senle hep hayal ettim ben hayatimi baska kimseyle degil hep sen geleceksin gözumun onune dedi. sende baskasiyla evlenirsen yasayamam dedi. bi kac ay sonra ben birisini tanidim ve nisanladim, nisanligim cok seviyorum. ama dostumu kayip ettim bana söz vermisdi dostum olarak hep kalacakdi sizce arkadaslar onu arayip konusayimi dostlugunu kayip ettmek istemedigimi söyleyimi cok uzuluyor gercekden bana söz vermistik birimize hep dost olarak kalacagiz diye ama o gitti onu cok kirdim billiyorum :1no2:

cnm benım üzüldüm insalah hersey yoluna gırer nısanlınla mutluluklarr

Canım sana duygusal anlamda birşeyler hisseden biriyle dost olman biraz zor bence.
O sana senin ona baktığın gibi bakamaz,sarıldığında dost hissiyle sarılamaz vs...
Hem nişanlanmışsında bu durumda görüşmen ona daha çok acı verir diye düşünüyorum.
Tabii karar senin.
Herşey gönlünce olur inşallah.
a.s.

Lezbiyen mi??İyi okumamışsınız sanırım.En yakın dostum dediği insan bir bey.Tatlım 1988 söleyeceğim şey eğer sana karşı duyguları aşk sa dostluk olması çk zordur canım vede acı çekeceğini bildiği için böle bir karar alması doğru olmuş..Ama zorlada aşık olmayacağını bilmeli.Gönlünü ferah tut.Sen ona açık açık sölemişsin.Nişanlınla hep mutlu olursunuz inşallah.Sağlıklı uzun mutlu yıllar.

Canım sana duygusal anlamda birşeyler hisseden biriyle dost olman biraz zor bence.
O sana senin ona baktığın gibi bakamaz,sarıldığında dost hissiyle sarılamaz vs...
Hem nişanlanmışsında bu durumda görüşmen ona daha çok acı verir diye düşünüyorum.
Tabii karar senin.
Herşey gönlünce olur inşallah.
a.s.
insallah canim haklisin alsinda böylesi daha hayirlisi

Lezbiyen mi??İyi okumamışsınız sanırım.En yakın dostum dediği insan bir bey.Tatlım 1988 söleyeceğim şey eğer sana karşı duyguları aşk sa dostluk olması çk zordur canım vede acı çekeceğini bildiği için böle bir karar alması doğru olmuş..Ama zorlada aşık olmayacağını bilmeli.Gönlünü ferah tut.Sen ona açık açık sölemişsin.Nişanlınla hep mutlu olursunuz inşallah.Sağlıklı uzun mutlu yıllar.

yorumun icin tsk ederim herseyi söyledim olmaz denemeylim bille vs vs en iyisi galba görusmemek onun cani daha cok yanar görusursek

X