Dostluk mu düşmanlık mı siz söyleyin a dostlar :(

Hayır enteresan olan da o o kaçıyor hem kazık at hem ardımdan iş çevir hem arkadaşlığı bitiren sen ol ben neyim acaba

Yaptıklarından UTANIYOR olabilir .
Bence hiç üstelemeyin.
Bırakın gitsin söylediklerinden utansın.
Sanırım yalnız kalınca arkadaş görmek istemişsiniz etrafınızda çok ta haklısınız.
Fakat bırakın arkadaş olarak kalsın özelinizi anlatmayın hiçbirşekilde .
Gidin aynaya konuşun en güzeli.

Çok samimi olduğum tek bir dostum var. Ona bile hayatımın her şeyini ibiğini cibiğini anlatmam. Bana zarar verecek birşeyi içimde tutar kimseye anlatmam. İçimde tutarım.
Birde en yakın arkadaşımla bile birbirimize çocuklarımıza falan birşey almayız. Canın ciğerinde olsa mesafeden yanayım.
Böyle bir tiplede görüşmem. Dedikodu en kızdığım şeydır

Artık öyle olacağım sanırım

Aman ne var bunlarda. Farzedin o kişilere de siz anlattınız. Ayıp bir şey yok. Dort dortluk evliliği olan var mı. Herkes kendi ailesine kendi hayatına baksın.
Nedendir bilmem ama herkes yaşamasına rağmen kadın kocasıyla mükemmel ilişkisi var gibi davranırsa çok daha güçlü görünüyor çevrede bunı farkettim öbürleri ise ezik bu yapaylığa rağmen kaldıramıyorum

İyiken herşeyi konuşup kötü olunca sırları açıp vurmak asla karakterimize yakışmaz sizde yapmayın, ama kankilerine sadece o lafı edin
Çok haklısınız aslında bir de onu kıskanıyor muşum sanırım öyle diyormuş millete de öyle geldi daha çok dellendim

Ben çok enayi biriyim sanırım

Insanoglunun mayasinda bu vardir..bazilari nankör olur,kiymet bilmez.Herkes kendine yakisani yapar.

Elinize bir kâğıt alin birde kalem.Ustune o kisinin adini yazin ve çizin üstünü.Hayatinizdanda silip attiginizi düşünün ve geri adim atmayin.Hesaba kitaba gerek yok.Uzerinde dusunmeye bile değmez.
Sir tutamayan insandan dost olmaz.

Yok valla

Bak buradaki yorumlarıma

Hep yazarım hayata yalnız geldim yalnız gideceğim diye

Bu benim hayat felsefem

Her şeyi gücümün yettiği kadar ben yaparım

Kimseden bir şey istemem anlatmam

Çok sevilen birisi de değilim zira çizgilerim serttir kolay eğilip bükülmem

Taviz vermem

Ama insanlar kendi kardeşleri ana babaları ile bile bu kadar sık görüşmezken Sizinki fazla geldi bana

Sanırım gittikçe ben de böyle oluyorum

Arkadasım anlatmıcan herseyini bu kadar basit
İçinde patlasın boşver yaz çiz içini boşalt ama anlatma
Bu bu kadar basit
kimseye güven yok bu devirde

Çok yüz vermişsiniz. Geçmiş olsun, Allah'ından bulur merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…