- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
-
- Konu Sahibi bircebirbebek
Sadece o idi paylaştığım o da niye sesin kötü gel konuşalım ben geleyim vs zaten patlamaya hazırım üstün ne aranınca hep paylaşırdımÇevreniz tabi ki olsun gidip gelin misafir alın ama fazla özel ailevi sorunlar Vs anlatılmamalı diye düşünüyorum
8yıllık arkadaşım beni arkamdan vurunca bu arkadaşlık ilişkilerinin sahteliğini farkettimNe güzel bende bi iç eksiklik vardı o dönem demekki bir süre aile terapi vs aldık biz de şimdi öyle biri değilim ama insanın dip dönemleri oluyor işte çok üZgünüm
Küçük bir yer burası bir tuhaf grup grup ayrılmış insanlar köprünün bir yanı diğer yanı muhabbeti biz aynı yandayız diyelim bu duruma göre ve bu hanımlar belki ilerde tanıyacağım birileri çıkar da üzülürüm hakkımda konuşulanı duyunca diye üzülüyorımOhooo ne kadar çok yaşadım bu anlattiklarinizi. Avukat olduğum için avukat koca bulmak amacıyla bi an olsun yanımdan ayrılmayan, kardeş gibi görünen bi arkadaşım bile vardı. Hepsi de teker teker gitti ve çok da bakmadım arkalarindan. Ben çok umursayamiyorum insanları kafama takamiyorum. Bence salla gitsin.
Çok acıyor insanın canı anlarım8yıllık arkadaşım beni arkamdan vurunca bu arkadaşlık ilişkilerinin sahteliğini farkettim
Kardeş saymıştım düşünsenize 3 yıl haftada 4 kez en az sürekli görüşme mesai saatleri dışında nasıl güvenmem kimsem de yokken
Sadece o idi paylaştığım o da niye sesin kötü gel konuşalım ben geleyim vs zaten patlamaya hazırım üstün ne aranınca hep paylaşırdım
Yani cok ustune dusmekte bacim felan demekte abartmissin .Ben on yillik arkadaslarima bu kadar fedakarlik yapmiyorumda beklemiyorumda ama ozelimi felan bende anlatirdim uc yillik arkadasima.Karsi taraf zaten bes para etmez biri bi daha yuzune dahi bakmayinBana yaptığı vurgunu anlattım işte ne kadar iyilik olabilir ki içinde
Evet gerçekten ağır dip bir dönemdi emin olunDediğim gibi kendinizi çevreden soyutlamadan çok da samimi olmadan bir çevre edinebilirdiniz çok zor r dönem geçirmişsiniz belli ki ve mantıklı hareket edememişsiniz
Bu arkadaşınız da iyi niyetinizi kullanmış
Aman boşverin ya hu arkadaslık ilişkisi gelip geçici silinmeyecek biri degil. Baskalarının duyduklarını da onemsemeyin heralde utanılacak sırlar degıldır. En fazla esınızle sorununuzu maddi sorunlarınızı anlatmışsınızdır. Bilsinler boşverin ne düşündüklerini umursamayın.Ben de öyle diyorum ne utanacak ki inkar eder bir de üstüne Emin’im üstelik bir konu daha belki vermiş olurum diyorum ama içimde tarifsiz bir his var kötü hissediyorum
Haklısınız sanırım ama içimde arada bir intikam duygusu da varYani cok ustune dusmekte bacim felan demekte abartmissin .Tabi karsi taraf zaten bes para etmez biri bi daha yuzune dahi bakmayin
Hakkında biri konuşursa "aaa siz daha her şeyi duymamişsiniz biraz daha kabartin kulaklarınızı bakın neler duyarsınız hakkimda" deyip kahkaha atın ve geçip gidin. Inanki uzuldugunuz farkedilirse daha çok üstünüze geliniyor.Küçük bir yer burası bir tuhaf grup grup ayrılmış insanlar köprünün bir yanı diğer yanı muhabbeti biz aynı yandayız diyelim bu duruma göre ve bu hanımlar belki ilerde tanıyacağım birileri çıkar da üzülürüm hakkımda konuşulanı duyunca diye üzülüyorım
Gerçekten sizlerin hayatında çok sevdiğiniz görüşmek istediğiniz bayanlar yokmu arkadaş manasında ben çok üzülüyorum oğlumun yaşıtı biri olmadığı için etrafında belki ondan mı acaba benimki bilemedim kiÖğrendiniz işte
Kimseye güvenilmez
Haftada 4 kez insan anası ile görüşmez ki
Hızlı koşup çabuk yorulur bu tarz ilişkiler
Tabiki işte kavgalar kavgada söylenenler boşanma aşaması tekrar barışmalar vs vs bu kadarAman boşverin ya hu arkadaslık ilişkisi gelip geçici silinmeyecek biri degil. Baskalarının duyduklarını da onemsemeyin heralde utanılacak sırlar degıldır. En fazla esınızle sorununuzu maddi sorunlarınızı anlatmışsınızdır. Bilsinler boşverin ne düşündüklerini umursamayın.
Ben de onu düşünüyorum aslındaHiç kimseye içinizi tamamen dökmeyin birdaha bu da size ders olmuş, ben kardeşime bile yeri gelir anlatmam bazı şeyleri. O kişi sizible 3 yıl geçirmiş can ciğet kuzu sarması olmuş ve sonu bu şekilde bitmiş, ben olsam onun kankalarına derim ki zamanında benim kankamdı sizi kötülerdi şimdi sizi satması yakındır güvenipta sırrınızı vermeyin tarzı bir çift laf söylerdim.kendine bişey demezdim
Hayır enteresan olan da o o kaçıyor hem kazık at hem ardımdan iş çevir hem arkadaşlığı bitiren sen ol ben neyim acabaYani parkta edınılen dost ne kadar dost olabilir insana bılemedım. Bıraz uzun yazmışsın. Ama anladığım kadarıyla yanlış seyler yapmaya başlamış. Ben olsam arkadaşlığı burda keser bı daha hayatımın zerresine sokmam
Çok haklısınız niltz hanım acaba ben mi çok değer veriyorım insanlaraHakkında biri konuşursa "aaa siz daha her şeyi duymamişsiniz biraz daha kabartin kulaklarınızı bakın neler duyarsınız hakkimda" deyip kahkaha atın ve geçip gidin. Inanki uzuldugunuz farkedilirse daha çok üstünüze geliniyor.
Ben evlendim gittim bahsettiğim kişilerden uzaklaştım ama hala arkamdan en ufak konularda bile yalanlar söylüyorlar duyuyorum. Hamile kalmadan "nilts hamileymiş hem de ikiz" dediler, tüm çevreme yaydilar.hherkes arayıp sordu neden haber vermedin biz dost değil miyiz diyeo yüzden inanki hayatından silersen mutlu oluyorsun