- 19 Eylül 2022
- 222
- 66
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Ne kadar mantıklı ve yapıcı bir yorum,teşekkür ederimMaalesef siyaset böyle bir şey. Siyasiler paraları yiyor,küfürleştikleri insanlarla bir araya gelip sohbet muhabbet ediyor ama tartışma kültürü olmayan halkımız kendi ailesiyle,dostlarıyla arasını açıyor.
Geri adım atmamanız gerektiğini düşünüyorum kişisel alanınıza saldıran kişi aileniz bile olsa sınır çizmelisiniz. Belki bulunduğunuz sosyal çevreyi değiştirmeniz gerekiyordur belli ki çok uyumlu değil size. Daha size yakın insanlarla daha sağlam arkadaşlıklar kurabilirsiniz
10 yıllık arkadaşımla 2 sene önce yollarımız ayrıldı. Ben dost olduğumuzu sanarken onun ağzımdan ailemle ilgili laf almaya çalıştığını, gereken yerde koz olarak kullanma niyetinde olduğunu anladım. Tabi başka şeylerde vardı. Demem o ki, affetmeyin. Öfke anında dedikleri sakinken düşündükleridir.20yıllık arkadaşımdı kardeş diyorduk birbirimize, her şeyi paylaşıyorduk. Dün instagramda bir paylaşımıma (siyasi) apolitiğim ve hiç bir yere ait hissetmiyorum bu yüzden de sevinemiyorum yazmıştım. O cok siyasidir ve katıdır. Bir sürü şey yazmış özelden sayfalarca. Tabiri yerindeyse bana vermiş veriştirmiş,öfke kusmuş. Okur okumaz dudağımda uçuk çıktı çok sarsıldım. Genelde böyle şeylerini alttan alıyordum bu sefer ben de öfke dolu yazdım. Diğer mesajı yumuşaktı sana sert davrandım özür dilerim ama diyenek yine inceden aşağılama vardı. “Tanıştığımızda da (20 yıl öncesi) evrim hakkındaki düşüncelerin dehşete düşürmüştü sen her zaman bilimden uzaktın yıllar içinde de sana faydam olmadı bir gram değişmedin” yazmış en son..Mesajlarla ikimizdeki öfkenin şiddeti arttı tabi. En son kardeşimle ilğili çok hassas bir konuyu ağzına alınca dayanamadım ve her yerden engelledim. Gece boyunca uyumadım. Bu kadar yakınken gizliden gizliye beni yere serecaği anı mı beklemiş dedim. Ama işin kötüsü son 1 yıldır kimle yakın olduysam sonu bu oldu. Arkamdan konuştuklarını duydum ya da bir anda bana hakaret edip gittiler. Kötü bir döngüye girdi yakın ilişkilerim, bende bir sorun var ama ne bilmiyorum.. yorum yapacaklara şimdiden teşekkürler..
Özellikle mv zam zamanı hepsi nasıl güzel anlaşıp yapiyolar:)Bence hayırlı olmuş böylesi.
Ben anlamıyorum siyaseti bu kadar hayatın merkezi haline getirmeyi. Tam bir filler tepişir çimenler ezilir olayı. Siyasiler bile bu tip insanlar kadar katı ve tutucu değiller. Parti de değiştiriyorlar zaman zaman ama halk tam holigan davranışı sergiliyor.
Benimde kendime göre bir siyasi görüşüm yakın olduğum bir parti hatta siyasetçi var ama kimseye görüş dayatmam. Sonuçta demokratik bir ülke burası eşitiz ve istediğimize oy veririz,istersek boş oy atarız kime ne yani.
Arkadaşınız işi abartıp özel durumlarınızı da araya katmış karıştırmış sanki 20 senedir bugünü bekliyormuşçasına. Bence gerçek yüzünü gösterdi. Boşverin çıkarın hayatınızdan.
Ben affetmem aşırı saçma20yıllık arkadaşımdı kardeş diyorduk birbirimize, her şeyi paylaşıyorduk. Dün instagramda bir paylaşımıma (siyasi) apolitiğim ve hiç bir yere ait hissetmiyorum bu yüzden de sevinemiyorum yazmıştım. O cok siyasidir ve katıdır. Bir sürü şey yazmış özelden sayfalarca. Tabiri yerindeyse bana vermiş veriştirmiş,öfke kusmuş. Okur okumaz dudağımda uçuk çıktı çok sarsıldım. Genelde böyle şeylerini alttan alıyordum bu sefer ben de öfke dolu yazdım. Diğer mesajı yumuşaktı sana sert davrandım özür dilerim ama diyenek yine inceden aşağılama vardı. “Tanıştığımızda da (20 yıl öncesi) evrim hakkındaki düşüncelerin dehşete düşürmüştü sen her zaman bilimden uzaktın yıllar içinde de sana faydam olmadı bir gram değişmedin” yazmış en son..Mesajlarla ikimizdeki öfkenin şiddeti arttı tabi. En son kardeşimle ilğili çok hassas bir konuyu ağzına alınca dayanamadım ve her yerden engelledim. Gece boyunca uyumadım. Bu kadar yakınken gizliden gizliye beni yere serecaği anı mı beklemiş dedim. Ama işin kötüsü son 1 yıldır kimle yakın olduysam sonu bu oldu. Arkamdan konuştuklarını duydum ya da bir anda bana hakaret edip gittiler. Kötü bir döngüye girdi yakın ilişkilerim, bende bir sorun var ama ne bilmiyorum.. yorum yapacaklara şimdiden teşekkürler..
20yıllık arkadaşımdı kardeş diyorduk birbirimize, her şeyi paylaşıyorduk. Dün instagramda bir paylaşımıma (siyasi) apolitiğim ve hiç bir yere ait hissetmiyorum bu yüzden de sevinemiyorum yazmıştım. O cok siyasidir ve katıdır. Bir sürü şey yazmış özelden sayfalarca. Tabiri yerindeyse bana vermiş veriştirmiş,öfke kusmuş. Okur okumaz dudağımda uçuk çıktı çok sarsıldım. Genelde böyle şeylerini alttan alıyordum bu sefer ben de öfke dolu yazdım. Diğer mesajı yumuşaktı sana sert davrandım özür dilerim ama diyenek yine inceden aşağılama vardı. “Tanıştığımızda da (20 yıl öncesi) evrim hakkındaki düşüncelerin dehşete düşürmüştü sen her zaman bilimden uzaktın yıllar içinde de sana faydam olmadı bir gram değişmedin” yazmış en son..Mesajlarla ikimizdeki öfkenin şiddeti arttı tabi. En son kardeşimle ilğili çok hassas bir konuyu ağzına alınca dayanamadım ve her yerden engelledim. Gece boyunca uyumadım. Bu kadar yakınken gizliden gizliye beni yere serecaği anı mı beklemiş dedim. Ama işin kötüsü son 1 yıldır kimle yakın olduysam sonu bu oldu. Arkamdan konuştuklarını duydum ya da bir anda bana hakaret edip gittiler. Kötü bir döngüye girdi yakın ilişkilerim, bende bir sorun var ama ne bilmiyorum.. yorum yapacaklara şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?