Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkeze Merhabalar
ben Geldim Bayanlar

hoşgeldin canım nasılsın?

Geçmiş olsun canım...

Yani böyle emrivaki yapılınca kötü oluyor tabii ki...

Biz bol sinema dolu bir haftasonu geçirdik. Evde DVD izledik cuma, cumartesi ve pazar. Pazar günü akşamüstü de sinemaya gittik. Arta kalan zamanlarda da dolaştık. Eve geldik tartıştık, rahat battı anlayacağın:roflol:

evet yaa çok sinir oldum bide bu iş cumartesıden buyana belli oldugu için haftasonum sinir küpü halinde geçti
neyse yaa şimdi tekrar dillendirip sinirlenmeyeyım geçti artık ama olan haftasonumuza oldukaydirigubbakcemile

ayy ne guzel bol sinemalı bi haftasonu geçirmişsiniz tartışmanızda nazar değmiştir o yuzden çıkmıştır:))
hem arada tartışmak iyi oluyo barışması çok zevkliakannehir

hoşgeldin canım nasılsın?

evet yaa çok sinir oldum bide bu iş cumartesıden buyana belli oldugu için haftasonum sinir küpü halinde geçti
neyse yaa şimdi tekrar dillendirip sinirlenmeyeyım geçti artık ama olan haftasonumuza oldukaydirigubbakcemile

ayy ne guzel bol sinemalı bi haftasonu geçirmişsiniz tartışmanızda nazar değmiştir o yuzden çıkmıştır:))
hem arada tartışmak iyi oluyo barışması çok zevkliakannehir

Canım önümüzdeki hafta bol bol keyfini çıkarırsınız inşallah. Perşembe de tatil hemkaydirigubbakcemile2

Daha barışamadık canım.. Aramızda soğuk rüzgarlar esiyor:1ninca: Biraz süründürcem dekaydirigubbakcemile3

Canım önümüzdeki hafta bol bol keyfini çıkarırsınız inşallah. Perşembe de tatil hemkaydirigubbakcemile2

Daha barışamadık canım.. Aramızda soğuk rüzgarlar esiyor:1ninca: Biraz süründürcem dekaydirigubbakcemile3

ayy önümüzdeki haftada istanbula gidiyoruz galiba daha tam belli değil ama eşim iş için g,tcek sanırım bu sefer bende gitcemzemuszemus annemi görcem:))

barışmadınızmı?olsun barışırızsınız mutlaka ama ansıl oluyoda sürdüyosun ben mesela hiç sürdüremem hemen barışırım yaa
çok merak ederim nası uzuyo yüüznü görünce yumuşamıyomusunopuyorumnanaktan

ayy önümüzdeki haftada istanbula gidiyoruz galiba daha tam belli değil ama eşim iş için g,tcek sanırım bu sefer bende gitcemzemuszemus annemi görcem:))

barışmadınızmı?olsun barışırızsınız mutlaka ama ansıl oluyoda sürdüyosun ben mesela hiç sürdüremem hemen barışırım yaa
çok merak ederim nası uzuyo yüüznü görünce yumuşamıyomusunopuyorumnanaktan

İnşallah gidersiniz şekercim. Hem anneciğinle de hasret gidermiş olursunopuyorumnanaktan

Canım yok inada bindirdim.. Yanında durmuyorum ki fazlakaydirigubbakcemile3 Çünkü yumuşarım; ama kocişte inat yani... O yanaşmayınca ben de yanaşmıyorumzemuszemus

ben geldim kızlar mısra ablanın elektrikler gitmiş antalyada hava çok kötüymüş haber verdi elektrikler gitti gelince gelirim dedi haberiniz olsun

ben geldim kızlar mısra ablanın elektrikler gitmiş antalyada hava çok kötüymüş haber verdi elektrikler gitti gelince gelirim dedi haberiniz olsun

Afiyet olsun şekercim tekrardan.. Çok sağol canım bilgi içinŞeniz

Burada da hava kapalı; ama yağmur yok.. Allah hayırlı yağmurlar versin..

İnşallah gidersiniz şekercim. Hem anneciğinle de hasret gidermiş olursunopuyorumnanaktan

Canım yok inada bindirdim.. Yanında durmuyorum ki fazlakaydirigubbakcemile3 Çünkü yumuşarım; ama kocişte inat yani... O yanaşmayınca ben de yanaşmıyorumzemuszemus

inşallah gidebilriz canımm

hımm inatlaşma oluyo yanii ya bizde olamıyo o en fazla 2 saat kırgın kalabılıyoruz sonra birimizden biri gelıyo sonra hemen barışılıyo
nişanlıykende öleydi bizim
ama sen işini bilirsinyerimseniben bu gibi şeyler tuz b,iber oluyo işte tat katıyo evliliğe tartışırken kötüde barışırken iyi iştekaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldinnn
haberlerin için saol hayatım
nasılsın?

inşallah gidebilriz canımm

hımm inatlaşma oluyo yanii ya bizde olamıyo o en fazla 2 saat kırgın kalabılıyoruz sonra birimizden biri gelıyo sonra hemen barışılıyo
nişanlıykende öleydi bizim
ama sen işini bilirsinyerimseniben bu gibi şeyler tuz b,iber oluyo işte tat katıyo evliliğe tartışırken kötüde barışırken iyi iştekaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldinnn
haberlerin için saol hayatım
nasılsın?

Evet canım aynen öyle. Biz de fazla sürdürmezdik. Hemen barışırdık; ama şimdi yok yere kalbimi kırdı. Bende inatlaştımkaydirigubbakcemile3 Aslında kociş dün hemen geldi; ama bu sfeer hemen affetmek yok:umursamaz:

hoşbulduk kızlar rica ederim hava kapalı bizim burdada yağmur yağcak gibi iyiyim haktancığım sen nasılsın cnm

Evet canım aynen öyle. Biz de fazla sürdürmezdik. Hemen barışırdık; ama şimdi yok yere kalbimi kırdı. Bende inatlaştımkaydirigubbakcemile3 Aslında kociş dün hemen geldi; ama bu sfeer hemen affetmek yok:umursamaz:

ooooooo
o zaman ben çok güzel bi özür dileme seansı beklıyorum :emir_bebek:
bana kalırsa bu akşam barışcaksınız
ayy belki bi çiçekle belki bi çikolatayla falan gelir
belkide bi öper barışırsınız

ama yinede çok küs kalmayın olurmu:1hug:

hoşbulduk kızlar rica ederim hava kapalı bizim burdada yağmur yağcak gibi iyiyim haktancığım sen nasılsın cnm

opuyorumnanaktan

ooooooo
o zaman ben çok güzel bi özür dileme seansı beklıyorum :emir_bebek:
bana kalırsa bu akşam barışcaksınız
ayy belki bi çiçekle belki bi çikolatayla falan gelir
belkide bi öper barışırsınız

ama yinede çok küs kalmayın olurmu:1hug:

Öyle mi dersin. Ben pek sanmam:umursamaz: Arada eser öyle çiçek, çikolata falan. Bugün alacağını sanmam yani:kedi:

Barışırız canım. Ben de o kadar uzatamam zatenzemuszemus

iyiyim canım bende bildiğin gibiyim
valla şuan havadan hiç haberim yok pencereden dışarı bile bakmadımkaydirigubbakcemile3
ama birazdan dışaır çıkmam gerekecek eşimin bu akşama özel istekleri var onları yapıcam:hulya:

opuyorumnanaktan

Öyle mi dersin. Ben pek sanmam:umursamaz: Arada eser öyle çiçek, çikolata falan. Bugün alacağını sanmam yani:kedi:

Barışırız canım. Ben de o kadar uzatamam zatenzemuszemus

yaa zaten beklenmedik anda gelen şeyler çok güzel oluyo
yaa bana gofret alması bile çok mutlu ediyo beni
ben biraz gofret hastasıyımdırda kaydirigubbakcemile3

Kızlar mamamı yedim geldim.. hava kötü yağıcak sanırım:)

bu saatler alındı ya vücut ne kadar zor alışıyor yeni düzene yaaaa

okadar uyuşuğumki..

hoşgeldin pokacığım afiyet olsun cnm hayırlısı ile yağsın cnm yağarsa yağmur

hoşbuldum mutlucummmmm opuyorumnanaktan

Back