Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 bnde yok maalesef yerimseniben

çok kızdırmış koçişin seni ya :sinifsinif:
gönlünü alana kadar kıvrandır boşver yerimseniben

Aynen öyle ya... Dün saçma birşey için kalbimi kırdı... Sürünsün azcukzemuszemus

mısra ablam çok güzeller ya kızlara bayıldım resmen çok hoşuma gitti emegine sağlık

Mısracım şu yeşil dolap neyden yapılmış? Merak ettim...

canlarımm burdayımmmmmm

yoğunluk var ondan yazamadım:)

mısracım çok güzeller saol paylaştığın için zaten şu su kabağından yapılan şeylere bayılıorum özellikle şu ışıklandırma olarak yapılıo ya bitiorum onlara bulursam alcam inş ama bizim buralarda yok eşimde çok beğenio onları

kızlaarr biz çıkıoruz eşim nöbetçi annemde kalcam inş öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın

Aynen öyle ya... Dün saçma birşey için kalbimi kırdı... Sürünsün azcukzemuszemus
bencede sürtsün kaydirigubbakcemile2
canlarımm burdayımmmmmm

yoğunluk var ondan yazamadım:)

canım hoşgeldin nasılsın ?
dün sınav varmış bankanın
kuzenim o sınava giremedi
maile sınav günü bakmış ((
çok üzüldük ya mafoldumben

güle güle cssacım kendinize çok ii bakın olurmu
öpüyorum sizi

güle güle cssacığım kendinize dikkat edin cnm öpüyorum sizi

Kızlar Pamuğumuz doğum yapmış...Son gelişme:))

"günaydın kızlar bilmiyorum belki haberiz var ama ben güne güzel bir haberle başlanak iğsterim..PAMUK doğum yaptı..yanlış anlamadıysam 3200 ve 3300 bebişlerimiz olmuş.. anne ve bebeklerin durumu iyiymiş..eşiydi sanırım konuştuğumm...AHMET VE MEHMET bebek hoşgeldiniz..allah analı babalı büyütsünnn"

Oyyyyyyyyy kuzucuklar gelmiş,maşallah baya tombişler ikiz olmalarına rağmen

yaaa ne güzel bi haber
allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inş
pamuğumuza geçmiş olsun
ikizlerin darısıda bana olsun :)

jazmincim senmi konuştun eşiyle ?

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklı uzun ömürlü olurlar inşallah hayırlı uğurlu olsun gözümüz aydın

Birde bunu bilin bakalım nedir?(Kolay soru sordum ona göre kızlar :))))))
[/URL][/IMG]

Oyyyyyyyyy kuzucuklar gelmiş,maşallah baya tombişler ikiz olmalarına rağmen

yaaa ne güzel bi haber
allah hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin inş
pamuğumuza geçmiş olsun
ikizlerin darısıda bana olsun :)

jazmincim senmi konuştun eşiyle ?

Amin:Saruboceq:

Evet kiloları baya iyi. Allah analıbabalı büyütmak nasip etsin. Ben konuşmadım. İkiz hamilelik topiğinden gördüm mesajı buraya yazdım... Hepsinin durumu çok iyiymiş..

Hani radyatörlerin yani kaloriferlerin önüne güzel görünsün diye ahşaptan kaplama yaparlar ya cnm ondan yapılmış :))))))

Vayyy süper olmuş ya...kaydirigubbakcemile5 Ben bunları görünce kendimi çok beceriksiz görüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…