Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk jasminciğim inşallah yaşamayız canım iyi yapmışsın jasminciğim benim adedim 4 gün geçti olmadım hala bende iyi olmaya çalışıyorum olan olaylar beni çok ama çok üzdü gerçekten

Canım herşey mazi de kaldı artık. Biz yine bir aradayız ve mutluyuz değil mi?Şeniz

Benim gecikmedi canım daha; ama böyle bile rahatsız ediyor. İnşallah zamanında olurum.Yoksa yanarım yani:ecrin_bebek::kedi:

günaydın angelım iyi olmaya çalışıyorum canımcığım bende çok strese girdim resmen bir tarafım yıkıldı ya ne kadar alışmışım ben sizlere yaaa 4 gün adet geçikti hayırlı artık

hoşbulduk jasminciğim inşallah yaşamayız canım iyi yapmışsın jasminciğim benim adedim 4 gün geçti olmadım hala bende iyi olmaya çalışıyorum olan olaylar beni çok ama çok üzdü gerçekten

mutlucum hayırdır inş..:emir_bebek:

Valla iyi ki İzmir'de değilsin. Yoksa elimden zor kurtulurdunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

neden bebikim:)))))

çilek sende hoşgeldin cnm allah tamamına erdirsin inşallah cnm

günaydın angelım iyi olmaya çalışıyorum canımcığım bende çok strese girdim resmen bir tarafım yıkıldı ya ne kadar alışmışım ben sizlere yaaa 4 gün adet geçikti hayırlı artık

üzülme bitanem
bende üzgündüm midem çatladı resmen biliyosun
ama geççç
burdayız bak hep beraber
sen üzülme diye açtık:))

mutlucum hayırdır inş..:emir_bebek:

neden bebikim:)))))

Görüşürdük de ondan şeker:kedi:

Geçen gün sizlerden iyi olmasın. Çok tatlı arkadaşlarla tanıştım. Hepsi birbirinden iyi. Çok güzel birkaç saat geçirdim. Hatta gün falan yapacaklar aralarında. Bende katılmak isterdim;ama çalıştığım için arada gideceğim günlerine... Haftaya yine buluşma var; ama temizliğim olduğu için gidemem. Burası ayda 2-3 kez buluşuyorkaydirigubbakcemile3 Doyamıyorlar birbirlerine:kedi:

Deyacım alttan bakma. Sende katıl aramıza şekercimopuyorumnanaktan

bebişmi geliyorki

olabilirmi acep?

Görüşürdük de ondan şeker:kedi:

Geçen gün sizlerden iyi olmasın. Çok tatlı arkadaşlarla tanıştım. Hepsi birbirinden iyi. Çok güzel birkaç saat geçirdim. Hatta gün falan yapacaklar aralarında. Bende katılmak isterdim;ama çalıştığım için arada gideceğim günlerine... Haftaya yine buluşma var; ama temizliğim olduğu için gidemem. Burası ayda 2-3 kez buluşuyorkaydirigubbakcemile3 Doyamıyorlar birbirlerine:kedi:

vavvv
kıskandımmopuyorumnanaktan
ne güzel:)))
:kedi:

çok ama çok teşekkür ederim gerçekten hepinize

seni seviyoruz mutlucummmm

Bende geldim hiç birinizi tanımıyorum
Tanımadığım foruma tanışmak için geldim Hi.!

hayırlı osun topiğiniz

gelenler gelmiş değil mi angel ?

iyi sohbetler size dostalar !!!!

ben yemek yiyip geleyim canlarım bugün cuma olduğu için erken yiyoruz erkek işçilerden önce yani gelince görüşürüz öpüyorum hepinizide

Back