E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
e hadi bakalım hayırlısı
Allh kavuştursun cnm
:kedi:
Valla iyi ki İzmir'de değilsin. Yoksa elimden zor kurtulurdunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e hadi bakalım hayırlısı
Allh kavuştursun cnm
:kedi:
hoşbulduk jasminciğim inşallah yaşamayız canım iyi yapmışsın jasminciğim benim adedim 4 gün geçti olmadım hala bende iyi olmaya çalışıyorum olan olaylar beni çok ama çok üzdü gerçekten
hoşbulduk jasminciğim inşallah yaşamayız canım iyi yapmışsın jasminciğim benim adedim 4 gün geçti olmadım hala bende iyi olmaya çalışıyorum olan olaylar beni çok ama çok üzdü gerçekten
Valla iyi ki İzmir'de değilsin. Yoksa elimden zor kurtulurdunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
günaydın angelım iyi olmaya çalışıyorum canımcığım bende çok strese girdim resmen bir tarafım yıkıldı ya ne kadar alışmışım ben sizlere yaaa 4 gün adet geçikti hayırlı artık
mutlucum hayırdır inş..
neden bebikim:)))))
çok ama çok teşekkür ederim gerçekten hepinize
bilmemki jasmin
bebişmi geliyorki
Görüşürdük de ondan şeker:kedi:
Geçen gün sizlerden iyi olmasın. Çok tatlı arkadaşlarla tanıştım. Hepsi birbirinden iyi. Çok güzel birkaç saat geçirdim. Hatta gün falan yapacaklar aralarında. Bende katılmak isterdim;ama çalıştığım için arada gideceğim günlerine... Haftaya yine buluşma var; ama temizliğim olduğu için gidemem. Burası ayda 2-3 kez buluşuyorkaydirigubbakcemile3 Doyamıyorlar birbirlerine:kedi:
çok ama çok teşekkür ederim gerçekten hepinize
olabilirmi acep?
vavvv
kıskandımmopuyorumnanaktan
ne güzel:))):kedi:
Şeniz
Şeniz
Şeniz
Bende geldim hiç birinizi tanımıyorum
Tanımadığım foruma tanışmak için geldim Hi.!