Dostlarımla Sohbet Topiği

ohh ne güzel :KK76:
zamanla daha da alışırsın laydim.

Devamsızlık sorun olmuyomu derslere girmeyince Leydim :KK1:
Zaman geçtikçe daha güzel bir ortamın olur kesin,iyice alışırsın Ankara'ya :KK19:

Saolun kızlar,aynen gün geçtikçe alışıyorum ortam oturuyor yavaş yavaş
cecennim oluyor tabi bazı hocalar çok hassas bu konuda ama bazıları almıyor yoklamayı :KK1:

$8-mart-dunya-kadinler-gunu-kutlu-olsun.gif

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Selam kızlar :KK3:
Çok sinirliyim :KK47:
Sabahın köründe kalktım fena halde uykum vardı gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm ama içimden bi ses gitme ne gerek var diyor bööyle kendimle tartışarak kalktım giyindim çıktım
Yolda uyumuşum o derece uykum var
Neyse gittim hoca geldi sınıfın kapısını açmaya çalıştı yanlış anahtar getirmiş açamadı
Uğraşamam ya ders iptal dedi gitti :KK53:
Boşşşuu boşuna kalktım sabahın köründe içgüdülerim küsecek bana artık ben sana dedim dedim kendi kendime :KK37:
Diğer ders de saat 1deydi 9dan 1e kadar bekledim boş boş oturduk bi şeyler yedik kafede uyudum biraz
Gittik diğer ders için hoca geldi ders iptal panel var dedi :KK47::KK47::KK47:
O kadar sinir oldum ki anlatamam boşu boşuna gittim bugün yani
Çok yorgun ve uykusuzum burayı kontrol edip yatacağım

Son düzenleme:
Sabahın köründe kalktım fena halde uykum vardı gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm ama içimden bi ses gitme ne gerek var diyor bööyle kendimle tartışarak kalktım giyindim çıktım
Neyse gittim hoca geldi sınıfın kapısını açmaya çalıştı yanlış anahtar getirmiş açamadı
Boşşşuu boşuna kalktım sabahın köründe içgüdülerim küsecek bana artık ben sana dedim dedim kendi kendime :KK37:
Diğer ders de saat 1deydi 9dan 1e kadar bekledim boş boş oturduk bi şeyler yedik kafede uyudum biraz

Canım benim ya nasıl ters gitmiş herşey:26:
Ama ilk anlattığın hocanın yaptığı sorumsuzluk, uğraşamam ders iptal !! ohh ne rahat :KK53:
Çok şaşırdım kendilerini ne sanıyolar acaba,üni. hocasıyız diye.:KK19:
Hakketen boşu boşuna vaktin gitmiş
Neyse sen güzelce dinlen bari Leydim :KK1:

Ben olsaydim hocayi döverdim! :KK52:
Saka saka. :KK1: Ama gercekten cok sinir bozucu, keske hic gitmeseydin. Ugrasamam demis bir de ya... :KK53:
Yat uyu Leydim. Ben de cikcam birazdan. Hani bir ablamdan bahsetmistim, annesi hastanede yatiyordu. Onlara gitcez. Orada onun kardesi olan abimin kus dünyasina dalarim biraz. :KK52:
Rangarek mubisler ve tülü tavuklar beni bekliyor! :KK55:

Canım benim ya nasıl ters gitmiş herşey:26:
Ama ilk anlattığın hocanın yaptığı sorumsuzluk, uğraşamam ders iptal !! ohh ne rahat :KK53:
Çok şaşırdım kendilerini ne sanıyolar acaba,üni. hocasıyız diye.:KK19:
Hakketen boşu boşuna vaktin gitmiş
Neyse sen güzelce dinlen bari Leydim :KK1:

Ben olsaydim hocayi döverdim! :KK52:
Saka saka. :KK1: Ama gercekten cok sinir bozucu, keske hic gitmeseydin. Ugrasamam demis bir de ya... :KK53:
Yat uyu Leydim. Ben de cikcam birazdan. Hani bir ablamdan bahsetmistim, annesi hastanede yatiyordu. Onlara gitcez. Orada onun kardesi olan abimin kus dünyasina dalarim biraz. :KK52:
Rangarek mubisler ve tülü tavuklar beni bekliyor! :KK55:

Aynen kızlar ders yapası yok kadının:KK1:
Sınıftan birini gönderdi anahtarı bölümden alması için sonra şu gönderdiğim arkadaşın telefonu var mı sizde dedi var diyenler oldu tamam arayın boşuna almasın uğraşamam ders iptal dedi gitti

Nesi vardı Slaniam?
Aa ne güzel ya :KK16:

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Çok beğendim :KK31:

[video=youtube;Jrp5a5fBU_k]http://www.youtube.com/watch?v=Jrp5a5fBU_k[/video]

Çok beğendim :KK31:

[video=youtube;Jrp5a5fBU_k]http://www.youtube.com/watch?v=Jrp5a5fBU_k[/video]

Çok güzelmiş gerçekten.

Leydim bu arada yüz yogası konusunda ben bi sorun yaşamadım hatta nette bunu yapan bir kızın fotolarını görmüştüm fark bariz belliydi yüzü toplanmıştı resmen
Ondan sonra heveslenmiştim yapıyodum bende bir sorun olmadı.

Çok güzelmiş gerçekten.

Leydim bu arada yüz yogası konusunda ben bi sorun yaşamadım hatta nette bunu yapan bir kızın fotolarını görmüştüm fark bariz belliydi yüzü toplanmıştı resmen
Ondan sonra heveslenmiştim yapıyodum bende bir sorun olmadı.

Bence bu doğru yapmayla alakalı
Nasıl plates vs vs düzgün yapılmadığında kalıcı hasarlara neden oluyor bu da öyle
Düzgün yapmak lazım :KK31:

Arkadaşlar bi panele gitmiş topluluk içinde konuşabilme topluluğa hitap ederken utanmama ile ilgili bi konuşmaymış 4 aşamalı bi görevden sonra toplum içinde konuşurken utanma sıkılma çok daha az olacakmış aşamalar şöyle
ilk aşama sokakta tanımadığın 12 kişiye selam vermek :KK3: :KK1:
2.aşama tanımadığın 4 kişiyi durdurup 2-3 dk sohbet etmek :KK8:
3.aşama meydanın ortasında uzakta hiçkimse olmamasına rağmen arkadaşın varmış gibi bağırmak (ayşeeee gibi mesela :KK37:) sonra da hiçbi şey olmamış gibi yoluna devam etmek :KK17:
4.aşama bi dükkana girip alakasız bi şey istemek mesela eczaneye girip bi tane ekmek istiyorum ya da kuyumcuya girip bebek bezi verir misiniz demek:18::18::18::18:

Çok eğlenceli ama son aşamayı nasıl yapacağım bilmiyorum :18::KK9:
Aslında ben topluluk önünde konuşmaya bayılırım hiç sıkıntım yok ama maksat eğlence :KK9:

Arkadaşlar bi panele gitmiş topluluk içinde konuşabilme topluluğa hitap ederken utanmama ile ilgili bi konuşmaymış 4 aşamalı bi görevden sonra toplum içinde konuşurken utanma sıkılma çok daha az olacakmış aşamalar şöyle
3.aşama meydanın ortasında uzakta hiçkimse olmamasına rağmen arkadaşın varmış gibi bağırmak (ayşeeee gibi mesela :KK37:) sonra da hiçbi şey olmamış gibi yoluna devam etmek :KK17:
4.aşama bi dükkana girip alakasız bi şey istemek mesela eczaneye girip bi tane ekmek istiyorum ya da kuyumcuya girip bebek bezi verir misiniz demek:18::18::18::18:

Aslında ben topluluk önünde konuşmaya bayılırım hiç sıkıntım yok ama maksat eğlence :KK9:

Vay süper çok eğlenceli gibi gözüküyor.Ama ben yapamazdım herlade bunları:KK1:
Özellikle sonuncusunu hayatta yapamam,yanımda birilerinin olması lazım kuzenlerim misal:KK1:

Aynen kızlar ders yapası yok kadının:KK1:
Sınıftan birini gönderdi anahtarı bölümden alması için sonra şu gönderdiğim arkadaşın telefonu var mı sizde dedi var diyenler oldu tamam arayın boşuna almasın uğraşamam ders iptal dedi gitti

Nesi vardı Slaniam?
Aa ne güzel ya :KK16:

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

:KK9: O sirada senin sekil böyle ---> :KK53:

Beyin damarinda felc varmis, tedavi icin bir süre yatti hastanede. Davranislari cok tuhaflasti, kendi kendine bir sey yapamiyor o yüzden artik tek basina kalamiyor. Bi kere ilacini icmesi icin su veriyordum "elim nerde benim" diye sordu, cok üzüldüm... :KK50:
Bunlar bizim uzaktan akrabalarimiz. Bu kadin da annemin kuzeninin esi, kizi da otuz yaslarinda cok sevdigim bir ablam. Yakin akrabalarimizdan daha cok bagliyiz onlara..

Oha tam benlik bu! :KK52:
Ben toplum icinde cok cekingen bir insanim. Aslinda pek cekingenlik degil de özgüven eksikligi diyelim. Mesela derste hocaya bir soru soruyorum, gayet normal bir soru. O sirada bütün sinif bana dönüyor tabi, hoca da cevapliyor sorumu. Sonra olay bitiyor, bir bakiyorum beni ates basmis, kalbim güm güm carpiyor. Sanirsiniz hocaya askimi itiraf ettim. :KK1:
Ama sonuncusunu yapabilirim sanki ya.. Zaten sacma sapan bir insanim, ergen zamanlarimda da arkadaslarla böyle sacmaliklarim oldu, o yüzden belki yapabilirim. Ama yanimda biri olmali. :KK9:

:KK9: O sirada senin sekil böyle ---> :KK53:

Beyin damarinda felc varmis, tedavi icin bir süre yatti hastanede. Davranislari cok tuhaflasti, kendi kendine bir sey yapamiyor o yüzden artik tek basina kalamiyor. Bi kere ilacini icmesi icin su veriyordum "elim nerde benim" diye sordu, cok üzüldüm... :KK50:
Bunlar bizim uzaktan akrabalarimiz. Bu kadin da annemin kuzeninin esi, kizi da otuz yaslarinda cok sevdigim bir ablam. Yakin akrabalarimizdan daha cok bagliyiz onlara..

Oha tam benlik bu! :KK52:
Ben toplum icinde cok cekingen bir insanim. Aslinda pek cekingenlik degil de özgüven eksikligi diyelim. Mesela derste hocaya bir soru soruyorum, gayet normal bir soru. O sirada bütün sinif bana dönüyor tabi, hoca da cevapliyor sorumu. Sonra olay bitiyor, bir bakiyorum beni ates basmis, kalbim güm güm carpiyor. Sanirsiniz hocaya askimi itiraf ettim. :KK1:
Ama sonuncusunu yapabilirim sanki ya.. Zaten sacma sapan bir insanim, ergen zamanlarimda da arkadaslarla böyle sacmaliklarim oldu, o yüzden belki yapabilirim. Ama yanimda biri olmali. :KK9:

Çok geçmiş olsun,kısmen de olsa bunları babam da yaşadı o yüzden iyi anlayabiliyorum seni çok zor
Tamamen iyileşir mi yoksa kısmi felç devam eder mi?

Ben de tam tersi ya lisede derslerde hocayı susturup ben şarkı söyleyeceğim dediğimi bilirim ses kayıtlarım vardır öyle çok :KK9::KK9:
Hocayı falan herkesi susturur şarkı söylerdim birileri ses kaydımı almış bikaç tane :KK37:
Slayt vs gibi ödevlere hemen ben atlıyorum ilkokulda lisede sunuculuk vs olunca benden başkası almasın isterdim
Geçen dönem ing.derslerini bazen ben anlatıyordum nasıl mutlu oluyordum anlatamam ki çoğu hiç tanımadığım bölümden bile olmayan insanlardı
Tanıdık tanımadık farketmiyor yani
Dışarıdan bakılınca ya da bi yerde otururken çok sessiz sakinim soğuk derler hatta ama bu tür topluma hitap edilecek durumlar olunca içimdeki hiperaktif ortaya çıkıyor sanki :KK53:

O yazdığım aşamalarda yanında kimse olmaması lazımmış cesaret almamak gerekiyor kimseden:KK1:

Son düzenleme:
X