cecennimm 5 kalbin hayırlı olsuuun :92::92::92:
Sağol Leydim Baya havalı oldu böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cecennimm 5 kalbin hayırlı olsuuun :92::92::92:
Evet slania'm iyi ki orayı kazanmışım çok özlüyorum lisemi
Terapiye gidiyordum bi ara anlattığımda dr söylemişti,ben asla değiştiremem işte hiçbi şeyimi
Tek büyük değişikliğim sarıdan siyaha dönmek oldu
Geçmişe çok bağlıyım ben hatta öyle kötü bi durum ki eskiyi hatırlatacak şarkıları dinleyemiyorum çok büyük bi özlem boğulacak gibi oluyorum bana geçmişi hatırlatacak şeyler karşıma çıkınca
Ayy bayadır söylemedim öyle ya sana söylerim bi ara
Tiyatro kursu bence de çok faydalı olabilir git bence de
Ee yapp süper olur orta küllü sarı çok yakışır sana doğal olur hem kimse anlamaz boya olduğunu
Bayadir yazamadim kkya ya. Ya misafir geliyor ya biz bi yere gidiyoruz. Ancak girip profilime bakabildim..
Bu durum ikimizde tam tersi sanirim. Kötü ama iki durum da. Sen gecmisi özleyip üzüyorsun kendini, ben gecmisi sürekli sildigim icin kimseyi tutamiyorum hayatimda.
Bu arada psikiyatriste gitmeyi düsünüyorum ben. Kendi kendime celiski yasiyorum. Bi iyiyim bir kötü ama cok dengesizim. Babamda ileri derecede bipolar bozukluk var, bende de olmasindan korkuyorum. Terapist ile psikiyatrist arasindaki fark ne?
Evet siyaha cok alistin sanirim o yüzden simdi de ondan dönemiyorsun. Senin rengin siyah zaten. Bak böyle kahkül de cok yakisir sana ona göre..
Eki Görüntüle 368424 Eki Görüntüle 368425 Eki Görüntüle 368426
Evet ama dogal saclarim ciksin tamamen, bir süre kullanip tadini cikarayim öyle. Ilk önce aralarina gölge ve uclarina krepe balyaj yapacagim, sonra onlari sIklastirip tamamen sariya dönecegim. Hem benim gözüm alisir hem de annemin gözüne batmaz.. Sarinin en sevdigim özelligi benim gibi kumral ve beyaz tenlilerde diplerden gelse bile kötü görünmemesi..
Canim orta sari dedigin 9 mu?
Kimse yok yahu nerdesiniz
Kırk yılda bi boşum
Hoşgeldin sedulum
Napıyosun nasıl İzmir
bana göre eğlenceli
şimdi dışarıdan geldim de
hava soğuk ama öyle fena değil işte idare eder
ankara nasıl
bi daha izmire ne zaman geliyorsun
Kimse yok yahu nerdesiniz
Kırk yılda bi boşum
Nasıl gidiyor Leydim okul hayatı bayadır yoksun göremedim seni
Ankara çok soğuk Beytepe çok çok daha soğuk
Donduum bugün
İzmir'e ne zaman döneceğim belli değil
Haftaya sınavlarım başlıyor anlayamadım ya daha derslere doğru düzgün girmeden sınava gireceğim
Panik oldum bu haftasonu full ders
al benden de o kadar ders ders ders
sıkılıyorum bi süre sonra
ha geziyorum da ama herşey bu ara üst üste geldi
Okul güzel gidiyor alıştım seviyorum artık :)
Ben buralardayım da pek konuşamıyoruz sitede bölümlerim çoğaldı onları düzenliyorum
Burda olmadığım zaman da okul ders
Sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmaların?