Dostlarımla Sohbet Topiği

Sevindim Slania'm :)

Yani emin olamazsın ki senden başkasına da aynı şeyi yapmadığına :KK1:

Çok yorgun hissediyorum nedense ya :KK31:

:KK3:

Sevindim Slania'm :)

Yani emin olamazsın ki senden başkasına da aynı şeyi yapmadığına :KK1:

Çok yorgun hissediyorum nedense ya :KK31:

Canim yurt ile okul arasi mesafe ne kadar?
Yol bile insani yormaya yetiyor.
Ben de cok sIkIliyorum bu dersanede biliyorsun. Beni de o yoruyor. Simdi iyice yalniz kaldim. Zaten onun yüzünden cevre edinemedim kendime. Bakislariyla herkesi uzaklastirdi benden, hani yicekler ya beni. :KK53: Önceden o yeter bana diyordum, onunla geciriyordum vaktimi, simdi o da yok yapayalnizim dersanede. Ben yalnizliga gelemiyorum... :KK50:

Günaydın kızlar :KK3:

Tünaydin! :KK52:

Ben de cok sIkIliyorum bu dersanede biliyorsun. Beni de o yoruyor. Simdi iyice yalniz kaldim. Zaten onun yüzünden cevre edinemedim kendime. Bakislariyla herkesi uzaklastirdi benden, hani yicekler ya beni. :KK53: Önceden o yeter bana diyordum, onunla geciriyordum vaktimi, simdi o da yok yapayalnizim dersanede. Ben yalnizliga gelemiyorum... :KK50:

Aynı dershanedemisiniz canım. Gerçekten kötü bir durum :26: Yalnız kaldığında ders aralarında filan cep kitapları var küçük al onlardan bitane aç oku.
Ben öyle yapıyorum şahsen.Dershanede kimseye ısınamadım sessiz sakinim .
Ders arasında kitabımı açıp okuyorum güzel oluyor.:KK31:
Adı başarı öyküleri zevkli hikayeler var kısa kısa.
Ben yalnızlığı seviyorum aslında o yüzden sorun etmiyorum sanırım.

Son düzenleme:

Hmmm sanırıım 30-35 dk belki biraz daha az Slania'm
Ben servis kullandığım için önümden kalkıyor durağa yürüme derdi yok pek de dolaşmıyor direkt gidiyor
Otobüse binsem baya yürüyorum +40 dk yol
Sadece öğlen dersim olduğu zaman otobüsle gidiyorum servis sadece sabah kalkıyor

cecennim Slania'm nedir bizim bu dersaneden çektiğimiz ya:KK1:
Ben de hiç ısınamamıştım 2.sene hazırlanırken
cecennin dediği gibi kitap oku ben de öyle yapıyordum
Ama az kaldı biraz daha sabret :KK31:

Ona bakarsan ben hiç uyumadım 6'ya kadar ayaktaydım :KK52:

4buçuk gibi yattım ben de 7de kalktım tabi felaket uykum vardı bi derse girmedim geldim :KK1:

Boğa güreşleri bu dünyada hala nasıl doğal karşılanabilir haberlerde bile :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Yok matador tek gözünü kaybetmiş de hala devam ediyormuş da hayvana eziyet :KK47::KK47:

Boğa güreşleri bu dünyada hala nasıl doğal karşılanabilir haberlerde bile :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Yok matador tek gözünü kaybetmiş de hala devam ediyormuş da hayvana eziyet :KK47::KK47:

Benimde aklım almıyor bu konuyu,hiç bir zamanda almicak :KK50:
Hayvana işkence edip öldürmek nasıl bir eğlence anlayışıdır ve bunları yapan insan tezata bakarmısın:26:
Ben hiç acımıyorum matadorlara az bile olmuş.

Benimde aklım almıyor bu konuyu,hiç bir zamanda almicak :KK50:
Hayvana işkence edip öldürmek nasıl bir eğlence anlayışıdır ve bunları yapan insan tezata bakarmısın:26:
Ben hiç acımıyorum matadorlara az bile olmuş.

Ben de hiç acımıyorum
Vahşeti öyle keyifle izlemenin nasıl bi eğlencesi olabilir
Haberlerde görünce iyice geriliyorum sanki kahramanmış gibi gözünü kaybetmesine rağmen yine arenada falan :KK47:

Son düzenleme:
Ben de hiç acımıyorum
Haberlerde görünce iyice geriliyorum sanki kahramanmış gibi gözünü kaybetmesine rağmen yine arenada falan :KK47:

Sanki iyi bi halt etmiş bide madalya versinler bari hayret bişey sinir oldum iyice :KK47::KK47:

Aynı dershanedemisiniz canım. Gerçekten kötü bir durum :26: Yalnız kaldığında ders aralarında filan cep kitapları var küçük al onlardan bitane aç oku.
Ben öyle yapıyorum şahsen.Dershanede kimseye ısınamadım sessiz sakinim .
Ders arasında kitabımı açıp okuyorum güzel oluyor.:KK31:
Adı başarı öyküleri zevkli hikayeler var kısa kısa.
Ben yalnızlığı seviyorum aslında o yüzden sorun etmiyorum sanırım.

Malesef.. :KK50: Karsilasmamaya calisiyorum ama olmuyor. Ne zaman görsem kapsonlu. Ya sacini kestirdi kepceleri cikti ortaya o yüzden takiyor ya da baska bir sey var bunda, kendini soyutlama ihtiyaci hissediyor..

Bu benim de aklima geldi. :nazar: Kitap en iyi arkadasim zaten bu aralar..
Su an Geysa'nin anilarini okuyorum ama hem kalin hem de pek götürmek istemiyorum, aptal aptal dalga gecerler, o derece cocuk bunlar.. Kitapligi bir kurcaliyim, belki güzel birsey bulurum.
Sen kaclisin canim? Kpss dimi?

Hmmm sanırıım 30-35 dk belki biraz daha az Slania'm
Ben servis kullandığım için önümden kalkıyor durağa yürüme derdi yok pek de dolaşmıyor direkt gidiyor
Otobüse binsem baya yürüyorum +40 dk yol
Sadece öğlen dersim olduğu zaman otobüsle gidiyorum servis sadece sabah kalkıyor

cecennim Slania'm nedir bizim bu dersaneden çektiğimiz ya:KK1:
Ben de hiç ısınamamıştım 2.sene hazırlanırken
cecennin dediği gibi kitap oku ben de öyle yapıyordum
Ama az kaldı biraz daha sabret :KK31:

4buçuk gibi yattım ben de 7de kalktım tabi felaket uykum vardı bi derse girmedim geldim :KK1:

Servis iyimis ya, belediye otobüsü cok yoruyor insani. Tuhaf ama ben de yol istiyorum, kendimi bildim bileli cok seviyorum yollari. Takiyim kulakligimi aliyim dergimi kitabimi ya da kafami cama dayayip hayallere dalayim falan filan.
Keske Ygs'ye kadar diye anlassaydim su dersaneyle bastan, ygsden sonra devam etmezdim. Mecbur sabretcem, kitaplarla takilcam.. :KK68:
Ben de uyudum annem uyuyunca. Sacini boyamadim, uyudu bütün gün. Simdi nasil uyucam onu düsünüyorum.

Yasaklanmadi mi ya onlar Ispanya'da?
Hangi kanaldaydi. Su malum kanallarin verdigi magazinimsi haberlerden biktim artik..

Ben de hiç acımıyorum

Sanirsin savasta kaybetti gözünü...

Kizlar dersaneye ya da okula giderken termoslu kupalardan kullaniyor musunuz?

Malesef.. :KK50: Karsilasmamaya calisiyorum ama olmuyor. Ne zaman görsem kapsonlu. Ya sacini kestirdi kepceleri cikti ortaya o yüzden takiyor ya da baska bir sey var bunda, kendini soyutlama ihtiyaci hissediyor..

Su an Geysa'nin anilarini okuyorum ama hem kalin hem de pek götürmek istemiyorum, aptal aptal dalga gecerler, o derece cocuk bunlar.. Kitapligi bir kurcaliyim, belki güzel birsey bulurum.

Servis iyimis ya, belediye otobüsü cok yoruyor insani. Tuhaf ama ben de yol istiyorum, kendimi bildim bileli cok seviyorum yollari. Takiyim kulakligimi aliyim dergimi kitabimi ya da kafami cama dayayip hayallere dalayim falan filan.
Keske Ygs'ye kadar diye anlassaydim su dersaneyle bastan, ygsden sonra devam etmezdim. Mecbur sabretcem, kitaplarla takilcam.. :KK68:
Ben de uyudum annem uyuyunca. Sacini boyamadim, uyudu bütün gün. Simdi nasil uyucam onu düsünüyorum.

Hangi kanaldaydi. Su malum kanallarin verdigi magazinimsi haberlerden biktim artik..

ben bi ara okula giderken kullanıyordum
baya da işe yarıyor evden çıkarken kahve içiyordum ama okula gidince tekrar bi içme isteği geliyordu e termoslu kupa sağolsun :KK9:

90'lıyım Canım yok ben kps için gitmiyorum.Açık öğretim kursu.
Kps ye evde çalışıyorum aslında onunda kursu var ama işte kurs ortamı geriyo beni ya :KK31:

Alıntı yapamamışım kusura bakmayın kızlar :KK70::KK70:

Son düzenleme:

Ben de severim yolu ama bu aralar hiç sevmiyorum işkence resmen,çünkü kulaklığımı izmirde unuttum
Kargoyla yollayacaklar :KK31:
İspanyanın bi bölgesi olan Katalonya'da yasaklandı,İspanya genelinde hala yasal :KK47:
Kanalı hatırlamıyorum :KK31:

Yaa ben çok istiyorum onu,hacettepe store'da gördüm bi tane çok beğendim onu alacağım ama çok pahalı bu aralara alamam :KK19::KK1:

Olsun cecennim :KK1::KK1::KK1:

Bugün çok güzeldi ya,ilk defa burda bu kadar eğlendim
Bölümden fazla tanımadığım kişilerle oturduk bi yerde baya kişiydik konuştuk falan eğlendim baya :KK1:
Tanımadığım bi sürü insanla tanıştım derslere de girdim kaç gündür doğru düzgün girmiyordum derse
Hatta bugün dönem başından beri hiç girmediğim bi derse girdim ilk defa :KK1:

Bölümden fazla tanımadığım kişilerle oturduk bi yerde baya kişiydik konuştuk falan eğlendim baya :KK1:
Tanımadığım bi sürü insanla tanıştım derslere de girdim kaç gündür doğru düzgün girmiyordum derse

ohh ne güzel :KK76:
zamanla daha da alışırsın laydim.

Devamsızlık sorun olmuyomu derslere girmeyince Leydim :KK1:
Zaman geçtikçe daha güzel bir ortamın olur kesin,iyice alışırsın Ankara'ya :KK19:

X