Dostlarımla Sohbet Topiği

Eh işte diyebilirim yani kulaklarımın altına bile gelmiyo daha :KK43:
Ama bu halininde tadını çıkarmaya çalışıyorum canım napim :KK1:

O kadar kısa kestirdin yani uzamış hali bi de :KK53:
Büyük cesaret ya asla yapamazdım ben heralde
Bence de ben asla cesaret edemeyeceğim için yakışıp yakışmayacağını bile bilemeyeceğim hiç mesela
En azından sen denedin :KK1:

Leydim bişey sorcam ya ben bir süre aktif olmayınca tekrar girmek zorunda kalıyorum siteye.
Bunun bir ayarı filan varmı? yani sayfayı yenile diyorum çıkmış oluyorum kk'dan :26:

Artık beni hatırla seçeneği otomatik olarak çalışmıyor yeni düzenlemelerden sonra
Çıkışını yaptıktan sonra kullanıcı adını yaz beni hatırlaya tıkla şifreni gir sonra çıkış yapmadan kapat pencereyi
Tekrar sayfayı açtığında hala içerde olman lazım eğer değilsen bana söyle bu konuda çok özel mesaj aldım çünkü admine ileteyim
Ben böyle yaptım düzeldi özel mesaj atanlar da bir daha mesaj atmadılar onların da çözüldü sanırım cecennim

Selam kizlar.. :KK3:
Leydim konumu sabit yaptigin icin cok tesekkür ederim. :KK70: Cok isime yarayacak o konu bu yaz, üyeler de faydalansin. :21:
Birazdan cikcam, canim kaca kadar acik veteriner?

Selam kizlar.. :KK3:
Leydim konumu sabit yaptigin icin cok tesekkür ederim. :KK70: Cok isime yarayacak o konu bu yaz, üyeler de faydalansin. :21:
Birazdan cikcam, canim kaca kadar acik veteriner?

Hoşgeldin Slania'm :KK70:
Bence de,konu gerilerde kaldığı için benzer konular tek tek açılıyor hiçbirinde doğru düzgün bilgi verilmiyor,toplu olarak bir konunun sabit olması iyi oldu
5e kadar açıktır durumunu haber ver sonra çınarın:KK43:

O kadar kısa kestirdin yani uzamış hali bi de :KK53:
Büyük cesaret ya asla yapamazdım ben heralde
Bence de ben asla cesaret edemeyeceğim için yakışıp yakışmayacağını bile bilemeyeceğim hiç mesela
En azından sen denedin :KK1:

Artık beni hatırla seçeneği otomatik olarak çalışmıyor yeni düzenlemelerden sonra
Çıkışını yaptıktan sonra kullanıcı adını yaz beni hatırlaya tıkla şifreni gir sonra çıkış yapmadan kapat pencereyi
Tekrar sayfayı açtığında hala içerde olman lazım eğer değilsen bana söyle bu konuda çok özel mesaj aldım çünkü admine ileteyim
Ben böyle yaptım düzeldi özel mesaj atanlar da bir daha mesaj atmadılar onların da çözüldü sanırım cecennim

Tamam canım dediğin gibi yaparım olmazsa söylerim sana. :18:

Hoşgeldin Slania'm :KK70:
Bence de,konu gerilerde kaldığı için benzer konular tek tek açılıyor hiçbirinde doğru düzgün bilgi verilmiyor,toplu olarak bir konunun sabit olması iyi oldu
5e kadar açıktır durumunu haber ver sonra çınarın:KK43:

Canim 5e kadar yetisemeyecegimi düsündügüm icin gidemedim ve bu konularda cok bilgili olan bir abimin tavsiyesine uyarak teramisin aldim. Göz icin olanindan aldim, gagasina ve ayaklarina uyguladim. Umarim faydali olur. Zarari olacagini sanmiyorum, daha önceden kedilere az kullanmadim bu ilaci.
Iyi mi yaptim bilmiyorum ama yine de gidecegim vet.e. Icim rahat etmez yoksa... :KK59:

Leydim su konuyu bildirdim ama sen de bir seyler yapabilir misin? Konu sahibi yok ama konu büyüyecek gibi...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/508404-18-yasindayim-hamile-kalmis-olabilirmiyim-yardim-edin.html

Canim 5e kadar yetisemeyecegimi düsündügüm icin gidemedim ve bu konularda cok bilgili olan bir abimin tavsiyesine uyarak teramisin aldim. Göz icin olanindan aldim, gagasina ve ayaklarina uyguladim. Umarim faydali olur. Zarari olacagini sanmiyorum, daha önceden kedilere az kullanmadim bu ilaci.
Iyi mi yaptim bilmiyorum ama yine de gidecegim vet.e. Icim rahat etmez yoksa... :KK59:

Leydim su konuyu bildirdim ama sen de bir seyler yapabilir misin? Konu sahibi yok ama konu büyüyecek gibi...

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/508404-18-yasindayim-hamile-kalmis-olabilirmiyim-yardim-edin.html

Bir süre kullan bakalım umarım sonuç alırsın
Bi gelişme olmazsa götür mutlaka :/

İçeriklediysen takibe alınmıştır,şimdilik yapacak bir şey yok gibi görünüyor Slania'm
Sen de sükunetini koru :KK1:

Bir süre kullan bakalım umarım sonuç alırsın
Bi gelişme olmazsa götür mutlaka :/

İçeriklediysen takibe alınmıştır,şimdilik yapacak bir şey yok gibi görünüyor Slania'm
Sen de sükunetini koru :KK1:

Umarim ise yarar...

Off tutamadim kendimi... :KK50: Ama yazmamaya caliscam bir daha...

Ayy bugün tuhaf bir sey oldu. :KK1:
Akrabam olan bir ablam, annesi hastanede yattigi icin bizde kaliyor. Ben eczaneye gitmek icin ciktigimda annemle o da geldi, biraz dolasiriz dedik. Bizim orada kahve icmek icin bir pastaneye oturduk. Ilk önce o ablamin kahvesi geldi, o bana uzatti kahvesini, sonra anneminki geldi, en son bana gelecek olan kahve geldi, o ablam aldi. Sonra ablam dedi ki "Bu kahve damla sakizli", biz "nasil yani bizimkiler sade". Onun kahvesini kokladik, hakikaten sakizliydi. Sonra annemle bu ikisi bana pis pis siritmaya basladilar.. :KK17: Meger benim icinmis o kahve. :KK1: Bu pastanede daha önceden bana ilgisi olan biri calisiyordu, o hazirlamisti kahveyi. Hey Allahim ya... :KK31:

Umarim ise yarar...

Off tutamadim kendimi... :KK50: Ama yazmamaya caliscam bir daha...

Ayy bugün tuhaf bir sey oldu. :KK1:
Akrabam olan bir ablam, annesi hastanede yattigi icin bizde kaliyor. Ben eczaneye gitmek icin ciktigimda annemle o da geldi, biraz dolasiriz dedik. Bizim orada kahve icmek icin bir pastaneye oturduk. Ilk önce o ablamin kahvesi geldi, o bana uzatti kahvesini, sonra anneminki geldi, en son bana gelecek olan kahve geldi, o ablam aldi. Sonra ablam dedi ki "Bu kahve damla sakizli", biz "nasil yani bizimkiler sade". Onun kahvesini kokladik, hakikaten sakizliydi. Sonra annemle bu ikisi bana pis pis siritmaya basladilar.. :KK17: Meger benim icinmis o kahve. :KK1: Bu pastanede daha önceden bana ilgisi olan biri calisiyordu, o hazirlamisti kahveyi. Hey Allahim ya... :KK31:

Oooo :KK23::KK23::KK23::KK23::KK52::KK52:

Normalde erkekte bıyık-sakal hiiç sevmem ama bu iki insan istisna :KK31:
Bıyık bi insana anca bunlara yakıştığı kadar yakışabilir yani :KK31:

996SPR_Ron_Eldard_001.jpg

ron-eldard-sleepers.jpg

tmb_3650_480.jpg

071220111742517408077_2.jpg

61635.jpg

İffette oynayan tam karizma ya,Bakışları mükemmel ve bıyık çok yakışmış cidden :KK17:

ladymmm nasılsın canım okul nasıl gidiyor ankara bu sene senin şansına ne kadar soğuk değilmi

Ayy cok mutluyum.. :KK52: Teramisin ise yariyor sanirim. :KK62: Önceden burnu görünmüyordu, simdi görünüyor... Dün evde degildim özlemis beni kuzucum, kedi gibi sevdiriyor kendini... :KK70:

Bi ara o pastaneye cok giderdik arkadasimla hastanede isimiz oldugu zaman, o zamanlar orada calisan bir kadin aramizi yapmaya calismisti, o zamandan beri sogudum ondan biraz capkin bir tipmis ama bu davranisi cok hosuma gitti, isini biliyor belli ki... :KK1:
Sakal ve biyiktan bahsetmissiniz, ben de top sakali bir de dudagi cevreleyen favorileri begenirim. Eski sevgilimsi de vardi o geldi aklima... :KK31:

Ee nasil gidiyor?.. :KK51:

X