Dostlarımla Sohbet Topiği

Arkadaşlar bi panele gitmiş topluluk içinde konuşabilme topluluğa hitap ederken utanmama ile ilgili bi konuşmaymış 4 aşamalı bi görevden sonra toplum içinde konuşurken utanma sıkılma çok daha az olacakmış aşamalar şöyle
ilk aşama sokakta tanımadığın 12 kişiye selam vermek :KK3: :KK1:
2.aşama tanımadığın 4 kişiyi durdurup 2-3 dk sohbet etmek :KK8:
3.aşama meydanın ortasında uzakta hiçkimse olmamasına rağmen arkadaşın varmış gibi bağırmak (ayşeeee gibi mesela :KK37:) sonra da hiçbi şey olmamış gibi yoluna devam etmek :KK17:
4.aşama bi dükkana girip alakasız bi şey istemek mesela eczaneye girip bi tane ekmek istiyorum ya da kuyumcuya girip bebek bezi verir misiniz demek:18::18::18::18:

Çok eğlenceli ama son aşamayı nasıl yapacağım bilmiyorum :18::KK9:
Aslında ben topluluk önünde konuşmaya bayılırım hiç sıkıntım yok ama maksat eğlence :KK9:

tam benlik! :KK1:
hepsi süperler ya. hele sonuncusuna bayıldım.
bende hiç çekinmem bu gibi şeylerden.
iddia uğruna o kadar çok şey yaptım ki :KK1:

tam benlik! :KK1:
hepsi süperler ya. hele sonuncusuna bayıldım.
bende hiç çekinmem bu gibi şeylerden.
iddia uğruna o kadar çok şey yaptım ki :KK1:

Selam falan verince insanların yüzünde garip bi ifade oluyor şaşkınlık karşılık versem mi vermesem mi tarzı bi yüz ifadesi :KK9:

Ayy ben bu hamilelik takvimi şeysini çok beğendim imza gibi mesajların altında
Bebek hakkında kaçıncı ayın içindeyse ortalama bilgiler yazıyor
Okuması çok eğlenceli konularda takvim yapmış üyeler görünce okuyorum hemen :KK1:

Çok geçmiş olsun,kısmen de olsa bunları babam da yaşadı o yüzden iyi anlayabiliyorum seni çok zor
Tamamen iyileşir mi yoksa kısmi felç devam eder mi?

Ben de tam tersi ya lisede derslerde hocayı susturup ben şarkı söyleyeceğim dediğimi bilirim ses kayıtlarım vardır öyle çok :KK9::KK9:
Hocayı falan herkesi susturur şarkı söylerdim birileri ses kaydımı almış bikaç tane :KK37:
Slayt vs gibi ödevlere hemen ben atlıyorum ilkokulda lisede sunuculuk vs olunca benden başkası almasın isterdim
Geçen dönem ing.derslerini bazen ben anlatıyordum nasıl mutlu oluyordum anlatamam ki çoğu hiç tanımadığım bölümden bile olmayan insanlardı
Tanıdık tanımadık farketmiyor yani
Dışarıdan bakılınca ya da bi yerde otururken çok sessiz sakinim soğuk derler hatta ama bu tür topluma hitap edilecek durumlar olunca içimdeki hiperaktif ortaya çıkıyor sanki :KK53:

O yazdığım aşamalarda yanında kimse olmaması lazımmış cesaret almamak gerekiyor kimseden:KK1:

Bilmiyorum ki, ilac kullaniyor su an. Onu iyice bir ögreneyim ablamdan. Su an daha iyi ama banyosunu falan kizi yaptiriyor hala..
Off böyle seyler duydukca yaslanmaktan korkuyorum.. :KK50: Korktugum kirismak falan degil, baskalarina muhtac olmak.

Leydim ne güzel ya. Ben cok lise degistirdim. Ilk gittigim okulda cömezdim, cok ezdirmistim kendimi, ikincisinde cok icime kapaniktim, herkes asosyal oldugumu düsünürdü. Son iki okulum daha iyidi, ilk ikisi tecrübe olmustu bana. Hele son senem süperdi... :KK31:
Okudugun bölüm geregi zaten topluluga hitap eden konusmalar yapman gerekebilir. Sanslisin bu konuda. Senin sesin Amy Lee'nin sesine benziyordu dimi?

Ben sunlari bi ara cesaret buldugumda denemeliyim, belki etkili olur. Baska böyle eglenceli görevler var mi Leydim? :KK15:

Bu arada profil fotosu.. :KK23:

Bilmiyorum ki, ilac kullaniyor su an. Onu iyice bir ögreneyim ablamdan. Su an daha iyi ama banyosunu falan kizi yaptiriyor hala..
Off böyle seyler duydukca yaslanmaktan korkuyorum.. :KK50: Korktugum kirismak falan degil, baskalarina muhtac olmak.

Leydim ne güzel ya. Ben cok lise degistirdim. Ilk gittigim okulda cömezdim, cok ezdirmistim kendimi, ikincisinde cok icime kapaniktim, herkes asosyal oldugumu düsünürdü. Son iki okulum daha iyidi, ilk ikisi tecrübe olmustu bana. Hele son senem süperdi... :KK31:
Okudugun bölüm geregi zaten topluluga hitap eden konusmalar yapman gerekebilir. Sanslisin bu konuda. Senin sesin Amy Lee'nin sesine benziyordu dimi?

Ben sunlari bi ara cesaret buldugumda denemeliyim, belki etkili olur. Baska böyle eglenceli görevler var mi Leydim? :KK15:

Bu arada profil fotosu.. :KK23:

Umarım kalıcı olmaz ...
Ben de çok korkuyorum ya yaşlanmak bana çok korkutucu geliyor

Hep okul değiştirmek çok kötü cidden alışamaz insan ya
Ben 8 sene aynı ilkokulda 4 sene de aynı lisede okudum hiç değişiklik olmadı
Değişikliği hiç sevmiyorum neofobi var bende yenilik değişiklik fobisi
Hatta ilkokul arkadaşlarımın çoğu çok tembeldi sınavı kazanamayacaklarını düşündüğüm için lise sınavına hiç çalışmamıştım onlarla aynı düz liseye gidebilmek için
sınavda da bazı soruları bilerek yanlış işaretlemiştim ama kazandım yine de
Demek ki doğru düzgün çalışıp sınavda doğru bildiklerimi yanlış yapmasaydım daha iyi bi okula gidecektim :KK1:
Ama lisemi hiçbir okula değişmem çok güzel günlerim geçti çok iyi arkadaşlarım var
Çok mutluyum orayı kazandığım için
Lise 2 de dil seçecektim ama dil sınıfı bizim okulda o sene açılmayacaktı sırf başka okula gitmeyeyim diye tm seçtim
Pişman değilim :KK1:

Evet çok benzetirler sesimi :KK1:
Ama ben öylesine bağıra bağıra şarkı söylerdim millet yeteer diye bağırırdı :KK53:
Normal şarkı söylemem çok düzgündür benim soprano vokallik yapmıştım arkadaşımın gothic metal grubunda
Ama devam etmeyi hiç düşünmedim

Görevler bu kadarmış en sonuncusunu da yapınca zaten daha fazla rezil olamayacağımız için topluluk içinde konuşurken daha rahat olacakmışız :KK1:

Beğendin mi fotoyu:KK17::KK23:

Son düzenleme:
Iyi ki kazanmissin o zaman. Senin sansina iyi bir yer denk gelmis ve güzel günler gecirmissin. Sevmeseydin 4 sene katlanmak zorununda kalabilirdin. Ya da benim gibi oradan oraya sürüklenirdin.
Neofobi, bunu ilk defa duyuyorum. Konulmus bir teshis mi yoksa sen mi öyle oldugunu düsünüyorsun. Bende tam tersi sürekli hayatimda degisiklik yapmak istiyorum, sürekli msn, tel numarasi degistiriyorum, sürekli sac rengi degistirmek istiyorum, gecen sene giydigim kiyafetleri tekrar giymek istemiyorum. Gecmisimi sürekli temizlemek istiyorum kisacasi. Gecmisten tek sevdigim sey o zamanlar dinledigim müzikleri dinlemek. :KK24: Ikimiz de ayri bir anormaliz.. :KK1:

Ben de ilk okulda 8 sene ayni sinifta okumustum ve artik kardes gibi olmustuk. Ama nedense su an hic birini görmek istemiyorum o siniftan. Fazlasiyla degismisler ve cocukluklarindaki masumiyetleri kalmamis.
Ilk lisem Anadolu meslekti ve berbat tipler vardi. Keske lise birden itibaren son gittigim liseye gitseydim.

Ben de dinlemek istiyorum! :KK52:

Insan zaten gercekten rezil olduktan sonra rezil oldugunu sandigi seylere gülüyor. :KK9:
Bana da biri tiyatro kursunu önermisti. Benim gibi olan bir tanidigi tiyatro kursuna gidip oyunlarda oynadiktan sonra özgüveni yerine gelmis. Mantikli.

Bayildim! :KK69:

Of ben saclarimi sari yapmak istiyorum ya... :KK30:

Max kazandı yaşasın Bayılıyodum Ona yaaa:119::119::119:
İnsan özeniyor ya çok iserdim imkanım olsa bir köpek beslemeyi

Kızlar cevaplar gecikmeli geliyor biraz kusuruma bakmayın :KK17:

Iyi ki kazanmissin o zaman. Senin sansina iyi bir yer denk gelmis ve güzel günler gecirmissin. Sevmeseydin 4 sene katlanmak zorununda kalabilirdin. Ya da benim gibi oradan oraya sürüklenirdin.
Neofobi, bunu ilk defa duyuyorum. Konulmus bir teshis mi yoksa sen mi öyle oldugunu düsünüyorsun. Bende tam tersi sürekli hayatimda degisiklik yapmak istiyorum, sürekli msn, tel numarasi degistiriyorum, sürekli sac rengi degistirmek istiyorum, gecen sene giydigim kiyafetleri tekrar giymek istemiyorum. Gecmisimi sürekli temizlemek istiyorum kisacasi. Gecmisten tek sevdigim sey o zamanlar dinledigim müzikleri dinlemek. :KK24: Ikimiz de ayri bir anormaliz.. :KK1:

Ben de ilk okulda 8 sene ayni sinifta okumustum ve artik kardes gibi olmustuk. Ama nedense su an hic birini görmek istemiyorum o siniftan. Fazlasiyla degismisler ve cocukluklarindaki masumiyetleri kalmamis.
Ilk lisem Anadolu meslekti ve berbat tipler vardi. Keske lise birden itibaren son gittigim liseye gitseydim.

Ben de dinlemek istiyorum! :KK52:
Insan zaten gercekten rezil olduktan sonra rezil oldugunu sandigi seylere gülüyor. :KK9:
Bana da biri tiyatro kursunu önermisti. Benim gibi olan bir tanidigi tiyatro kursuna gidip oyunlarda oynadiktan sonra özgüveni yerine gelmis. Mantikli.
Bayildim! :KK69:
Of ben saclarimi sari yapmak istiyorum ya... :KK30:

Evet slania'm iyi ki orayı kazanmışım çok özlüyorum lisemi

Terapiye gidiyordum bi ara anlattığımda dr söylemişti,ben asla değiştiremem işte hiçbi şeyimi :KK1:
Tek büyük değişikliğim sarıdan siyaha dönmek oldu :KK1:
Geçmişe çok bağlıyım ben hatta öyle kötü bi durum ki eskiyi hatırlatacak şarkıları dinleyemiyorum çok büyük bi özlem boğulacak gibi oluyorum bana geçmişi hatırlatacak şeyler karşıma çıkınca

Ayy bayadır söylemedim öyle ya sana söylerim bi ara :KK37:

Tiyatro kursu bence de çok faydalı olabilir git bence de

Ee yapp süper olur orta küllü sarı çok yakışır sana doğal olur hem kimse anlamaz boya olduğunu

alışmak zorundayım galibaa onun için alışıyorum canım senin nasıl bakalım:KK1:

Ben de alıştım sayılır ortam oturuyor yavaş yavaş :)

Max kazandı yaşasın Bayılıyodum Ona yaaa:119::119::119:
İnsan özeniyor ya çok iserdim imkanım olsa bir köpek beslemeyi

Eveeeet ben de çoook sevindim yaa ama tarçına da üzüldüm kıyamam o da çok iyiydi :KK1::KK1::KK1::KK43:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/510675-kk-guzellik-kralicesi.html ne dersiniz :KK14:

Leydim bence katılmalısın seni gördüğüm için bir tek sana diyorum :KK1:

Ayy evet gördüm ben de ama bilmem ki :KK1:

X