- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
Elfi kayınvalden resmen size nisbet yapıyo çok ayıp ve cahilce ciddenama böyle yaparsa oğlunu kaybeder yanlış yapıyo..ev olayı ne oldu peki şimdi bence o size blöf yapıyo gelirr..kızdırmak için kendini kıymete bindirmek için böyle yapıyo gel ne olurrrr anne demenizi bekliyo
:)) tamm canımbişey demedik
ay şlimdi bitti
daha eve gidince halılarımı yıkıcam..kaynanama çıkardım yolluklarla yatak odasını..benm gelmeme yakın ıslat dedim gelince yıkarız...çamaşırlar var, perdelerde var..kapılar duvarlar avizeler
belkim yatmaya gelen olur pikelere falnda yıkayıp ütülemem lazım
ben bişey anlamadım zaten o kadından. Bu sabahta eşim diyorki ayhan beyde (k.validemin patronu) bizim etaptan ev almış. Aa onunla gider gelirim ben diyor :)) akşam eşime dedim bu ev meselesini kapatalım annem o güne kadar 400 tane fikir değiştirir dedim. Tamam dedi.
Sonra yabancı bi film vardı adını unuttum ya gerçek dedikodumuydu neydi. Kızın üstünde parlament mavi saten gecelik vardı benimde aynı renk saten şortlu askılı badi takımım var kıskandım bende giyicem dedim :)) tabi giyince eşim rahat vermedi. Sonra yine duşa girmek zorunda kaldık :))
bencede üzerine düşmeyin o sizin peşinizi bırakmazooo elfiş akşam bende verdim bi randeevu:89::94:
zuzum seninki büyük temizlikmiş işin zor canım keşke bi yardımcı olsa1 günde bitiremezsin canım yorulursun
oo zuzu bir sürü işin varmış pikeleri niye yıkıyon zaten misafirler kullanınca mecburen yıkayacan. Yeni pike çıkarmıcanmı zaten.
buara bizde öyle randevu trafiği yaşıyoruzhormonlarımız mı coştu ne
Kızlar yemeğe çıkıyom..daha da giremem heralburdada çok işim var..
Hee yarında sabh erken kalkcam anneme gitcez çeyiz çıkcak ablamın evini düzcez :)
hadi iyi tatiller size
biz orayada yzıyoruzki canım sadece bizşey olduğu zaman buraya geliyoruz bazen burdanda muhabbet ediyoruzkızlar aynı muhabbetimiz burdan da devam ediyor, böyle bölünme hiç hoşuma gitmedi benim
(evet fundanın hep aklında vardı yeni topik açmak, ama bölünmeyelim demiştik kapanmıştı konu)
eylül ekim gelinleri topiğinden kızlar geliyor arada, güzel oluyor..
fatma var, luxxor var, dilek var.. ben yine oraya yazmaya devam edicem..
bir kişi için topik bölünmesin lütfen, hem o kişiyi de seviyorum ben.. hepinizi seviyorum
beni özleyen oraya da yazar artık arada :))
hoş sohbetler size
evet canımcım gizli odamız dün elfinin canı sıkkındı bende bi sorunmu var diye buraya geldik kuyruk burayı bilmiyo yacanım zaten burası gizli odamız oldu :)) gene sindy bbeğin topike yazıcaz :)))
fikrimi belirtmeye de korkuyorum hem, Funda hep beni yanlış anlıyo
Fundaaam ben iyi bişi yazdım litfen yanlış anlama olur mu? :26:
full ha:89::94:geçen hafta bizde full çektikselam kızlar. ben de şimdi birşeyler atıştırıp temizliğe girişcem. tatil dönüşü eşim yapmıştı temizliği. bugün sıra bendeben regl dönemindeyim diye randevular iptaldi. bugün sabah itibariyle bitti sayılır. hafta sonu full çekeriz artık
hepinizi çok özledim bu hafta