Dostlarım ,sohbetimize buyrun burdan devam edelim..

cannıııımmmmm yeni topikimiz hayırlı uğurlu olsunnnnn:124:
ay dışardaydım anca gelddiiimmmmm

Yaz canım istediğin yere yaz serbestsinbiz sürekli yeni topik açmayı planlıyoduk diye açtım ben hep beraber burda oluruz sanmıştımneyse arada ziyaret edersiniz artık beni
ok canım yazarım ben sana buraya, ama bölünmeseydik
gel gidelim hadi topiğe

ay evet o kötü oluyo, ben sarımsaklı bişi yediysem eşime de zorla yediriyorum...
mesela masada sarımsaklı kabak var bakıyorum çaktırmadan o yemiyosa, çatalla arada ağzına sokuyorum

of kızlar yaa minübüste bir çocuk kusuyodu peşete birde kusunca dıştan torbayla oynamaya başladı böyle hala gözümün önünde tiksindim ne biçimmm :120:

of kızlar yaa minübüste bir çocuk kusuyodu peşete birde kusunca dıştan torbayla oynamaya başladı böyle hala gözümün önünde tiksindim ne biçimmm :120:

iiiiiiiiiyyyyyyyyyyyy çok iğrençç

ayy bu kız küstü gitti valla yaa..

Funda sende bende eklisin ama çevirimdışı gibisin. Yazıyorumda hatta sana.

tekrar ekleşin :)

evet sizin salçalı sulu dimmi

Zuuzm nerdesin gel beni yalnız bırakma

burdaym bacım müşterideydim anca geldim...

öğğğğğğğğ
ama oynaması hem iğrenç hem komik

kızlar siz yine devam edin oraya yazmaya arada kalmayın ..benim ordaki arkadaşı görmeye tahamülüm yok kusura bakmayın o yüzden gelmek istemiyorum oraya çocukluk olarak düşünmeyin lütfen sadece samimi bulmuyorum..sizlerle yine konuşuruz faceden msnden:79::79:

cnm olurmu öle şey ya sende gir ama onla konuşma mecbur değilsinki onla konuşmaya niye kendini soyutluyosunki olmaz öyle

boşver canım ya..faceden konuşuruz seviyorum seniarada gir face

1 kişinin faturasını bize mi kesiyonn
taa urfaya gelir döferim seni

hayırlı olsun cnm topiğinnn

ben de bol'a katılıyorum ayrıca face'tede yazdığım gibi sallamazsın olur biter. Sen yumuşak kalplisinnnnn yine dayanamaz gelirsinnnnn dimi fundacımmm

ben ne yemek yapıcam bugün yaa bişi yok ki evde markete gitmeli acilenn. listeyi hazırladım kociş gelsin akşama çıkıcazzz

fundaaa kızıyom ama, gel topikinin başında dur.....
geliyoz gidiyoz yoksun hadi bacım..
gel gelll acımıcakkkk:89:

Ayşam benim gibi yap kolayına kaç boldan duydum mantı yapacakmış bende hazır mantı alıcam ama ev mantısı. Onu yapıcam

napiimmmm
gelmezse acıtırım ama:94:

lfii vergi d. gittik cartdak kestiler 600 cezayı.... indirim dilekçesiyle 400 e iniyo 2 ay süresi var ödemeye...
bana bişy demedi adam, bize ödetcek gibi durmuyo..şuan biz sessizdeyiz

Canım iyi sessizde kal ama 2 ay baktın ödemedi hemen el at

Son düzenleme:
ay demin patronumla ben nerdeyse 1 ekmeği yedik birazz arttı...sıcak ekmek aldım gerçi ılık diyim :) helva peynir fanta koyduk masaya yedik :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…