- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
- #1.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba tatlım
ne olsun sinemadaydım az önce yeni geldim
sen napıyosun :)
kız evlilik topiğinin hepsini buraya mı topladın e ordakiler napıyo ozaman hem ora hem bura mı
bu arada howar a mesaj atmştm girmiyor sanırım bayadır koptuk yaa bi fırtına gibi geceli gündüzlü giriyoduk dağıldık
ne yüzüğüne baktın bu arada geçmişi okuyamadım canım
kız evlilik topiğinin hepsini buraya mı topladın e ordakiler napıyo ozaman hem ora hem bura mı
bu arada howar a mesaj atmştm girmiyor sanırım bayadır koptuk yaa bi fırtına gibi geceli gündüzlü giriyoduk dağıldık
ne yüzüğüne baktın bu arada geçmişi okuyamadım canım
.film iyiydi diyosun yanii ben de mi izlesem :)
Ne guzel sevgilinle gezin magazalari bol bol tantitom a fln ben de bayiliyorum yaa
English home dan sevgilim yildonumu hediyesi almisti yaa onun takimini tamamladik bu arada :)
2 fincan 1 de bitki cayi bardagi ekledik :)
canım benim de aklıma geldi öyle bi tektaş alınırsa alyans ile beraber takamayacağım
ama senin dediğin gibi artık kalın alyans almayı düşünüyorum ve de alyans ile tek taşı bir arada takmak istemiyorum
benim zaten parmaklarım minnak kalın alyans ve tektaş sığmıyor parmağımın boğumuna
tektaşım beyaz altın olsun alyansım sarı olsun ayrı ayrı zamanlarda kullanayım diye düşünüyorum
böylee özel günlerde akşamlarda tektaşımı takarım
günlük olarak da alyansımı takarım diye düşündüm
olmaz mıııı
bugün gittim yüzüğe baktım çok güzel gerçek hali de yaaa
staj gibi bir şey mi olacak canım? Allah sabır versin o kadar çocuk iyi geçer inşaAllah
iyidir canım ya okuldan iyice bıktım bitsin artık istiyorum beynim almıyor artık
meraba tatlım
ne olsun sinemadaydım az önce yeni geldim
sen napıyosun :)
Kesinlikle tavsiye ederim Lokumum
Aaa ne güzel Bende gördüm senin fincanlardan yakından daha bi hoş görünüyorlar Onları kullanmaya kıyamaz valla insan
kaç senen kaldı okulun bitmesine canım
evlenme teklifimi aldın hayırlı olsun
.aldigim her seye ben bunlari kullanmaya kiyamam diyorum ya bakLim ne olacak
.yook kuzum yaa teklif almadim daha
bekliyorum :114:
Hatunlar mrhb nasılsınızzzz
meraba canim iyiyim beeen
sen nasılsın :).
Çok şükür canım bende iyiymmm
.aldigim her seye ben bunlari kullanmaya kiyamam diyorum ya bakLim ne olacak
.yook kuzum yaa teklif almadim daha
bekliyorum :114:
merhabaaa Lokummm
senin bu rumuzu okudukça canım tatlı istyo ama benimmm
Off sorma bende öyle diyorum ama en güzeli de sanırım o güzellikleri kocişlerimize büyük bir zevkle hazırlayıp sunmak olacaktır Bunu düşününce de mutlu oluyorum
Off sorma bende öyle diyorum ama en güzeli de sanırım o güzellikleri kocişlerimize büyük bir zevkle hazırlayıp sunmak olacaktır Bunu düşününce de mutlu oluyorum
.dun kuzenimin bebegi olduuu
ben de ona cok cici bi elbise aldim
Vaayyy Rabbim analı babalı büyütmek nasip eylesin inşaallahhhh
bu arada senin rumuzunun anlamı ne canım zor bi rumuzun var ya .
Güneş, Güneş Işığı demek kuzucum
Kendi adımda almayı istedim sonradan vazgeçtim genelde tüm üyeliklerim bu isimledir