- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
- #1.181
İşte tam olarak bu canım
http://www.fagold.org/fagold.html
hmm anladım canım baktım da çok fazla model koymamışlar foto olarak hem fiyatları da yazmamışlar yaw olmaz ki böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte tam olarak bu canım
http://www.fagold.org/fagold.html
Dur bi bakayım
Evde çıkarıyorum da baba bilmiyor malum, odama gidip geliyorum hemen
heheh kıyamam ben de evde çıkarıyorum malesef 4 yıl önce seviglimin aldığı alyansı
hepimiz aynıyız sanırımmm, ben de evde annem-babam varken içeriye girmeden çıkarıyorum kapıda
hmm anladım canım baktım da çok fazla model koymamışlar foto olarak hem fiyatları da yazmamışlar yaw olmaz ki böyle
hepimiz aynıyız sanırımmm, ben de evde annem-babam varken içeriye girmeden çıkarıyorum kapıda
Yaa pırlanta kategorisinde tek taş diye baktığın zaman ilk model var ya o benimkisi. Linkte tam çıkmamış.
Fiyatları da yazmıyor evet yoksa ben kesin bakardım fiyatına
Ayyy sorma yaa artık çıkarmak istemiyorumm
çok farklı ve çok güzel bir modelmiş canım güle güle kullan
haa tamam anladım şimdi evet
yalnız iki yüzük bi arada çok uyumlu durmuş kuzum yaaaa parmağında
Çok güzel yaa nasıl yakışmış
Maşallah
Ama artık tek takıyorum diğer yüzük tam tur taşlı olduğu için serçe parmağım yara yapıyor diye sadece tek taşımı takıyorum.
:
Bugün kimse değmese kendi kendimize nazar değcem ben
Zevkli yarim benim yaa maşallah bize :nazar
Çok güzel yaa nasıl yakışmış
Maşallah
Ama artık tek takıyorum diğer yüzük tam tur taşlı olduğu için serçe parmağım yara yapıyor diye sadece tek taşımı takıyorum.
:
Bugün kimse değmese kendi kendimize nazar değcem ben
Zevkli yarim benim yaa maşallah bize :nazar
hakket çok zevkliymişşş seninkii
ayyyy benimki nasıl bir evlilik teklfi ve nasıl bir tektaşla gelecek bakalım banaaa
maşallah tam turunu da çok beğendimm
kız benim beğendiğim yüzük canlı canlı nasıl görünüyor acaba yaa saat geç olmasa gider bakardım
yarın gidip baksam mı kiii
benim beğendiğim model cidden güzel mii
hakket çok zevkliymişşş seninkii
ayyyy benimki nasıl bir evlilik teklfi ve nasıl bir tektaşla gelecek bakalım banaaa
Gerçekten çok güzel ama senin tarzına biraz fazla mı taşlı diye düşündüm şu an.
Teşekkür ederiz ablasııı
Nasıl gelirse gelsin o an hayatının en mutlu anlarından biri olacak ve çok mutlu olacaksın
aynen ben de merak içindeyim
ben de bekliyorum bakalım ciğerim soldu beklemekten
Gerçekten çok güzel ama senin tarzına biraz fazla mı taşlı diye düşündüm şu an.
Teşekkür ederiz ablasııı
Nasıl gelirse gelsin o an hayatının en mutlu anlarından biri olacak ve çok mutlu olacaksın
benimki asker dönüşüm muhteşem olacak diyor ama bakalımmm
öyle tabi de şöleeee romantik mi romantik, etkileyici mi etkileyici, süprizli mi süprizli bir teklif olsa hiç fena olmazzz
ahah harbiden çok taşı var yaa
alyansı sade taşsız istiyorum o nedenle tektaş bol taşlı olabilir
benimki asker dönüşüm muhteşem olacak diyor ama bakalımmm
öyle tabi de şöleeee romantik mi romantik, etkileyici mi etkileyici, süprizli mi süprizli bir teklif olsa hiç fena olmazzz
Fena olmaz tabi çok güzel olur hattaa
Kızlar sabah erken saatte dershanem olduğu için şimdi çıkmak zorundayım. İnşallah yarın akşam falan görüşürüz. Seviyorum sizleri, öpüyorumm
iyi geceleer
hadi inşaAllah
bu arada hayırlı teskereler